Átigazolási Hírek és Pletykák: LaLiga – 2023.06.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 12.

Heti sorozatunk harmadik részéhez érkeztünk. Ezúttal az Ibériai-félsziget a célpontunk, azon belül is Spanyolország, a La Liga. A spanyol első osztályú bajnokság általában három csapatról szól: A Barcelonáról, a Real Madridról és az Atletico Madridról. Azonban egyre inkább szűkül az olló, egyre kisebb a különbség, olyan csapatok zárkóznak egyre feljebb, mint a Villarreal, a Real Betis, a Real Sociedad vagy a Sevilla.

Vannak izgalmas híreink a spanyol bajnokság átigazolásaival kapcsolatban is, nézzünk most ezekbe bele!

A LaLiga átigazolásai

Tények, megint ezekkel kezdünk.

Eddig a Real Madrid robbantott nagyot, ott folyik most egyfajta komolyabb átalakítás a keretet illetően. Napokon belül jelentették be, hogy négy játékos is távozik, köztük a csapatkapitány, Karim Benzema. A francia azóta már 60.000 ember előtt bemutatkozott új csapatában, az al-Ittihadban.

Marco Asensio, Mariano és Eden Hazard egyelőre nem tudni, hol folytatják, előbbi a PSG-be mehet, utóbbi pedig akár vissza is vonulhat.

Három játékos megszerzését jelentette be a klub: Egyrészt visszatért kölcsönből Brahim Diaz, mellette pedig a klub saját nevelésű játékosa, Fran García csatlakozott. A legnagyobb dobás azonban Jude Bellingham, aki több mint százmillió euróba került.

A városi riválisnál nem igazán pörögnek a dolgok, de ez nyilvánvalóan érthető, a csapatnak jelenleg még nincs edzője. Diego Simeone utódja lehet az, aki majd irányt ad az átigazolásoknak. Ami biztos, hogy Antoine Griezmannt visszavásárolják Barcelonából, Matt Doherty pedig csapat nélkül maradt.

Ha már Barcelona: Inigo Martínez lehet az első érkező, akit még többen követhetnek. Az biztos, hogy Lionel Messi nem lesz ezen játékosok között. Griezmann mellett Trincaot adták még el, a katalánokról egyelőre ennyit lehet biztosan elmondani.

Kissé aktívabb az Athletic Bilbao, amelynek átigazolásait megnehezíti a tény, hogy csak baszk származású játékosokat igazolhatnak. A Mallorca legjobbját, Inigo Ruiz de Galarretát szerezték meg eddig, illetve távozott több játékosuk is, köztük két nagy öreg, Mikel Balenziaga és Ander Capa. Az is biztos, hogy Inigo Martínez nem folytatja Bilbaoban.

További átigazolások:

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A LaLiga pletykái

Messze nincs még kész a Real Madrid kerete. Ezt pontosan tudja Florentino Perez is. Nincs befejező csatár, Joselu pedig tartaléknak jó lehet (már, ha tényleg érkezik), de kezdőnek már kevésbé. Épp ezért merült fel Harry Kane neve, akit a Tottenham semmi pénzért nem engedne el. Daniel Levy azonban jó kapcsolatban van a spanyolokkal, vele elnézőbb lehet a Spurs elnöke.

Szó van még egy szélső leigazolásáról, ő Kai Havertz lehet, aki csatárként, szélsőként és árnyékékként is bevethető volna. Az ő preferált célja is Madrid lenne egyébként. A Chelsea 60 millióért elengedné, a Madrid 50-nél többet nem adna.

És az örök témáról is vannak fejlemények. Megint. Lehet, hogy csak egy jó nagy kacsa, de a tavalyi évben történtek után sem mondott le a királyi gárda Kylian Mbappé megszerzéséről…

Barcelonában egyelőre nagy a csend. Az derült ki – és még az sem biztos -, hogy Inigo Martínez érkezik. Mellette pedig néhány új arc jelenhet meg, de olyan igazán komoly igazolásra a hírek szerint nem kell számítani.

Ansu Fati lehet a nyár egyik slágertémája, a fiatal spanyol régen még érinthetetlen volt, mostanra már szívesen meghallgat mindent a gránátvörös-kékek vezetősége. Ferrán Torres is mehet Isten hírével, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik.

Friss hír, hogy Yannick Carrasco csatlakozhat majd a csapathoz. Már a Depay-üzlet megszületésekor megegyeztek arról a felek, hogy a belga a nyáron 20 millióért cserébe klubot válthat.

További pletykák:

Innen folytatjuk a következő hétfőn.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső