Átigazolási Hírek és Pletykák: Serie A – 2023.06.12.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 12.

Az utolsó részben Olaszország következik. Ha magadban azt kérdezed, a magyar vagy épp a francia bajnokságról miért nincs rész, a válasz erre egyszerű: Mert egyelőre még nem történt annyi minden, amivel egy cikket meg lehetne tölteni. Ha később ez változik, mi is írni fogunk róla.

Az olasz első osztály maradt negyediknek, ahol iszonyatosan jó kis párharcokat rendeztek idén. A bajnoki cím ugyan simán eldőlt, de a bajnok Napoli mögött levő együttesek hatalmas csatákat vívtak.

Minden csapat célja az, hogy jobb legyen, mint volt, és már mennek is az átigazolási pletykák, sőt, már vannak kész tények is.

A Serie A átigazolásai

Lehet, hogy most nagyon meg fog rám pár ember haragudni, de ami eddig a Serie A-ban megy, az kissé unalmas. Néhány átigazolásról lehet ugyan beszélni, de ezek közül egyik sem olyan, ami után az ember lerágja a körmeit. Nézzük is a tényeket:

Tény, hogy több olyan játékos is végleg csatlakozott csapatához, ahol az idényt csak kölcsönben töltötték. Ilyen például Giacomo Raspadori, aki a Napolihoz írt alá végleg, Kristjan Asllani és Robin Gosens az Interhez, Andrea Pinamonti a Sassuolohoz, Matteo Cancellieri a Laziohoz, Matteo Pessina, Pablo Mari, Andrea Petagna, Gianluca Caprari és Alessio Cragno a Monzához, Ivan Ilic és Nemanja Radonjic a Torinohoz, míg Moise Kean és Manuel Locatelli a Juventushoz.

További igazolások:

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Serie A pletykái

Az első és legfontosabb pletyka egy olyan játékosról szól, akiről korábban azt állították, Francesco Totti utódja lehet az AS Románál. Aztán a sérülések közbe szóltak, de más is szerepet vállalt abban, hogy Nicoló Zaniolo nem azt a karriert futotta be, amit szántak neki. A Galatasaray futballistája azonban kaphat egy második esélyt. Állítólag a Juventus és az AC Milan is szívesen leigazolná, ő pedig szívesen térne vissza szülőhazájába. Más kérdés, hogy nem a Romához csatlakozik, ami egy picit biztosan fájdítja majd a szívét, még úgy is, hogy tudjuk, az elválás nem volt a legszebb.

Ha már AS Roma: Az együttes már megszerezte Houssem Aouart, és most egy újabb jó játékossal bővülhetnek. Evan Ndicka szerződése lejár Frankfurtban, így a 23 esztendős belső védő ingyenesen csatlakozhat José Mourinho csapatához.

Erősödne a BL-győztes Inter is: Hakan Calhanoglu után ismét egy korábbi Milan-játékost csábítanának magukhoz, ezúttal Franck Kessiéről van szó. Az elefántcsontparti a Barcelonában alig játszott, láthatóan Xavi nem ragaszkodik hozzá.

Az Inter képviselői állítólag már felajánlották Denzel Dumfriest, de a Barcának nem ő, hanem Marcelo Brozovic kell.

Szintén a milánóiakról szól a következő pletyka: A Monzánál befutott brazil, Carlos Augusto szerepel a kívánságlistán, aki remek riválisa lehetne Federico Dimarconak.

Nagyon népszerű a Verona védője, Isak Hien is. A svéd játékost a Sassuolo és a Monza hívja, a Verona viszont nem szívesen válna meg egyik legjobbjától, csak nagyon magas összegért cserébe.

A jövő héten ismét érkezünk olasz átigazolási hírekkel!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső