Az U21-es Európa-Bajnokság Leendő Sztárjai – II. Rész

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 23.

Javában zajlik az U21-es Európa-bajnokság, amelybe mi is beszálltunk. Már olvashatjátok a szombati játéknapról írt szösszeneteket, holnap pedig jönnek a vasárnapi meccsek.

Emellett pedig azokról a játékosokról készítettünk egy listát, akikre megéri odafigyelni. A mezőny nagyon erős, minden válogatottban van legalább egy olyan játékos, aki kiemelkedik. Most azt a tíz játékost szedtük össze, akik annyira még nincsenek a középpontban, azonban nem kétséges, hamarosan ott lesznek.

6.: Bart Verbruggen (Hollandia)

Már az első csoportmeccsen megmutatta, miért tartják a mezőny legjobb kapusának a 20 esztendős kapuvédőt. Az egyébként az Anderlechtben szereplő Verbruggen Belgium csapatával játszott az első körben, és számtalan hatalmas védést mutatott be. Verbruggen rendkívüli, kapusoknál ritkán látható, technikai tudással rendelkezik, ragad hozzá a labda, és oda rúgja, ahová akarja. Emellett nagyszerű reflexei vannak, ami a posztján elengedhetetlen.

Nem hiába tartják őt David de Gea utódjának, állítólag a Manchester United a nyáron mindent meg fog tenni, hogy magához csábítsa őt.

7.: Enzo Le Fée (Franciaország)

A mai futballban a klasszikus irányító, játékszervező egyre inkább hiányposzt. Lényegében az edzők megszüntették ezt a pozíciót, több tehetséges játékos abba bukott bele, hogy egy komplexebb szerepben már nem tudtak maradandót alkotni. Enzo Le Fée is több egy „egyszerű” irányítónál, szabályosan varázsol, amikor pályán van. Nagyszerű lába van, kiváló szabadrúgásai, emellett a védekező munkából is kiveszi a részét. Még csak 23 éves, de már három éve a Lorient kulcsjátékosa, akire idén már a Premier League-klubok is felfigyeltek.

A legfrissebb hírek szerint azonban maradhat Franciaországban, a Rennes egyre élénkebben érdeklődik iránta. Aki meg akarja szerezni, annak mélyen zsebbe kell majd nyúlni, jelenleg 15 milliót ér.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

8.: Elye Wahi (Franciaország)

Szintén a francia válogatott tagja Elye Wahi, akinek nevét az idény során többször is hallhattuk. A fiatal támadó a tavaszi szezonban remekelt, volt olyan meccs, hogy mesternégyest szerzett az Olympique Lyon ellen. Összesen egyébként 33 meccsen 19 bajnoki gólig jutott, ez volt a legtermékenyebb szezonja. És még csak 20 éves.

9.: Gabri Veiga (Spanyolország)

A spanyolok első mérkőzésén nem küldték csatába, pedig Gabri Veiga a hispán foci egyik nagy tehetsége. A kiesőjelölt Celta Vigoban vezérszerepet töltött be, középpályás létére igencsak termékeny szezont tudhat maga mögött: 11 gólig és 4 gólpasszig jutott.

Veiga jelenleg 30 millió eurót ér, és június hónapban már bejelentkezett érte a Liverpool és a Newcastle United is.

10.: Khéphren Thuram (Franciaország)

A vezetéknév ismerős lehet, méghozzá okkal. Lilian Thuram fiáról van szó, a 22 esztendős Khéphren most kezd berobbanni a világfutball elitjébe.

Édesapjához hasonlóan ő is a védekezésben jeleskedik, ám nem a védelem közepén, hanem egy sorral feljebb. Jelen pillanatban a Nice labdarúgója, ám állítólag Jürgen Klopp vetette ki rá a hálóját, aki Jude Bellinghamről lemaradt, egy újabb tehetségről már nem akar.

Khéphren Thuram lehet a nyári átigazolásii időszak egyik nagy slágere, testvérével, Marcusszal együtt.

Még van jó pár játékos, akire megéri odafigyelni, ez most csak egy kicsi ízelítő volt. Javaslom, nézzétek a fiatalok meccseit, mert nagy izgalmak, szép megoldások és szép gólok voltak az első csoportkörben. Egyszóval: Megéri követni őket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső