Liu Shaoang Már Pekingben Készül

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2022 február 04.

Január végén a magyar szövetség jelezte, hogy Liu Shaoang, a téli olimpiára készülő magyar válogatott tagja elkapta a koronavírust. Ennyire közel a rajthoz ez nem volt egyáltalán jó hír, ám a 23 esztendős versenyző tünetmentesen vészelte át a betegséget, sőt még edzeni is tudott.

A magyar küldöttség korábban indult Pekingbe, Liu Shaoang pedig szerdán utazott utánuk. Ádó maga így mesélt a történtekről:

A repülőn nagyon sokat tudtam aludni, este viszont voltak már problémáim. Éjféltől kettőig csak forgolódtam, aztán meg olyan éhes lettem, hogy le kellett mennem enni egy kicsit. Ezután már nem is tudtam visszaaludni, kimentem az olimpiai faluba, megnéztem magamnak a helyet. Az elején teljesen egyedül voltam, aztán amikor megérkeztek a többiek egyből jobb lett a kedvem.

Bánhidi Ákos, a válogatott edzője szintén nagyon boldog volt, hogy az ifjabb Liu testvér is csatlakozott hozzájuk. De így volt ezzel bátyja, Liu Shaolin Sándor is.

Más így minden. Még edzeni is jobb volt, pénteken pedig még jobb lesz. Izgatott vagyok, de ez a megfelelő állapot ilyenkor. Fontos volt, hogy az edzés jól sikerüljön, most edzettünk utoljára a csarnokban a szombati verseny előtt. Az edzőpályán teljesen más a jég, mint itt.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Liu Shaoang első alkalommal csak egy átmozgató edzést végzett, de mindenben segített emellett, amiben csak tudott.

Mint ismert, az újonnan elindított vegyesváltóban éremesélyesek vagyunk, sőt minden gyorskorcsolya-számban van esély arra, hogy felálljunk a dobogóra. Kósa Lajos, a szövetség elnöke azt mondta, 15 ponttal már elégedettek lennének.

Szombaton az egyéni számokon túl a vegyesváltóval kezdünk, Kónya Zsófia, a váltó női tagja azt mondta, hogy a vegyesváltó rendkívül izgalmas, és jónak ítélte meg az edzéseket, nagyon jó időt mentek.

Nem hiába a bizakodás, négy évvel ezelőtt, a phjongcshangi téli olimpián története első aranyát szerezte a Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba négyes.

Az oldalon az ő versenyeikről be fogunk számolni, és ne feledjük, rajtuk kívül is szurkolhatunk, hiszen Magyarországot öt versenyszámban összesen 14 magyar versenyző képviseli.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső