Nem Volt Meglepetés: Nyolc Között a Napoli

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 20.

Az első mérkőzésen aratott magabiztos győzelem után nem sok kérdés volt a visszavágót illetően. Luciano Spalletti csapata nem is okozott csalódást, a legjobbjait nélkülözni kényszerülő Frankfurt nem volt ellenfél a dél-olaszok számára.

A Napoli – látva a sorsolást – simán eljuthat a döntőig, és ebben a csapatban meg is van a fantázia. Jó dolog most nápolyi szurkolónak lenni…

Napoli – Eintracht Frankfurt: 3-0

G.: Osimhen (2), Zielinski

Továbbjutott a Napoli 5-0-s összesítéssel

Az olaszokat a szezonban eddig nagyjából elkerülték a sérülések, ezúttal is csak Giacomo Raspadorira nem számíthatott az edzőjük. Spalletti így a gálakezdőjével léphetett pályára, és a nyugodt előny ellenére nem is nagyon szórakozott holmi rotációval, kiküldte a legjobbakat a Frankfurt ellen. Oliver Glasner nem volt ilyen szerencsés helyzetben, legfőbb góllövője, Randal Kolo Muani eltiltott volt, játékmestere, Jesper Lindström sérült.

A kezdőcsapatok:

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, M. Rui – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Eintracht Frankfurt: Trapp – Buta, Tuta, Ndicka, Lenz – Rode, Sow – Knauff, Götze, Kamada – Borre

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már a találkozó kezdetén kiderült, a Napoli célja nem az, hogy betonvédekezéssel kihúzzák az előttük álló bő másfél órát. Nem is ez a fő fegyverük, habár azt hiszem, a védekezésre sem panaszkodhatnak a szurkolók. Egy perc telt el a meccsből, amikor Matteo Politano máris próbára tette Kevin Trappot, a jó 18 méteres lövést a kapus szögletre ütötte.

Negyedórával később jött az első igazi ziccer, Khvicha Kvaratskhelia és Victor Osimhen összjátéka után a nigériai lőhetett, Trapp ezt is védte. Tegyük hozzá, a csatár lesen volt, így, ha túl is járt volna a kapus eszén, maradt volna a 0-0.

Három perccel később egy labdavesztés után megint ziccerig jutott a Napoli, Kvaradona cipelte a lasztit egy darabig, hogy aztán Trappba lője azt.

A fölény egyértelmű volt, lényegében csak idő kérdése volt, hogy mikor születik meg az első találat. Végül ez a lefújás előtti percben jött össze az olaszoknak, Matteo Politano adott be a jobb oldalról, Victor Osimhen pedig a hálóba fejelt. Nevetséges, hogy négy pirosmezes ennyire üresen tudta hagyni Európa talán legjobb formában levő támadóját…

A második félidő elején a csatár megint villant, ezúttal is jobbról kapott labdát, de most nem magasan, hanem laposan, és nem Politanotól, hanem Giovani Di Lorenzotól. Az eredmény ugyanaz lett: Gól.

A szurkolók ekkor egy kicsit megijedhettek, mert Osimhen a földön maradt, kezét fájlalta, de végül tudta folytatni a játékot.

A teljesen lelketlenül és gyengén futballozó németeknek esélyük sem volt, még a becsületgólra sem, annyira egyben volt ezen az estén a Napoli, hogy azt öröm (vagy épp bánat) volt megtekinteni.

Bő egy óra játék után jött a harmadik találat, ezúttal tizenegyesből. Djibril Sow akasztotta a tizenhatoson belül Politanot, amiért a játékvezető azonnal a sípjába fújt, kérdés nem volt a büntető jogosságát illetően.

Victor Osimhen is rúghatta volna, így klasszikus mesterhármast jegyzett volna, azonban az utóbbi időben volt, hogy hibázott, így a lehetőség Piotr Zielinskié lett. Aki élt is vele.

Nagyon magabiztosan jutott túl német ellenfelén a Nápoly, akiknek a következő ellenfele egy honfitárs lesz, ugyanis a Tottenhamet kiejtő AC Milannal találkoznak a negyeddöntőben.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső