Figyelem! Kivonul a Bet365 Magyarországról

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 17.

Aki követte az elmúlt időszakban az online sportfogadással kapcsolatos híreket, az tisztában van vele, hogy a magyar kormány egyfajta boszorkányüldözést kezdett a külföldi illetőségű fogadóirodákkal szemben. Ennek eredményeképp egyre több olyan rendelkezést hoztak, ami mind a magyar játékosokat, mind a külföldi bukikat negatívan érintette. Előbb megtiltották a magyar bankkártyáról történő be-, és kifizetést, majd blokkolni kezdték a külföldi illetőségű fogadóirodák weboldalait (amire korábban is volt már példa, de végül az Európai Uniónál úgy döntöttek, hogy a magyarok nem jogszerűen jártak el). Miután a bukik egyre nehezebb helyzetbe kerültek, várható volt, hogy némelyikük előbb vagy utóbb feladja.

Kivonul a bet365

Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír, hogy az első nagyobb feladó a bet365 lett, amely Magyarország egyik legnépszerűbb bukmékere. Volt. Most már időszerű a múltidő, hiszen a cégnél bejelentették, decemberben távoznak, pontosabban felfüggesztik magyarországi működésüket.

A mai napon, vagyis november 17.-én már nem fogadnak Magyarországról érkező regisztrációkat, hétfőtől (november 20.) a meglévő felhasználók már fogadni sem tudnak, december negyedikén pedig bezárja kapuit az online sportfogadás egyik fellegvára.

Pánikra semmi ok

Nem jó hír ez, főleg azoknak, akik megbízható irodaként tekintettek a bet365-re, de azért aggodalomra semmi ok. A szabályozást eleve megnehezítették, a kivonulás sem a legjobb hír, de azért lehet bízni abban, hogy később az iroda még visszatér Magyarországra, ugyanis többször volt már példa, hogy a máltai szerencsejátékhatoságnál bejegyzett angol iroda végül visszatért. Biztos információnk erről nincs, készpénznek nem kell venni, inkább csak a bizakodás szól belőlünk.

Aki aktív számlával rendelkezik, szintén nem kell kapkodni, hamarosan minden felhasználót meg fognak keresni a döntésükkel, ahol tájékoztatást fogtok kapni arról, hogyan, milyen módon juthattok hozzá a pénzetekhez.

Van élet a bet365 után is

Amíg várjuk a friss információkat, bátorkodunk számotokra pár megbízható, általunk – és mások által is – tesztelt és bevált oldalt ajánlani, ahol remek piacokkal, széleskörű be-, és kifizetési lehetőségekkel várnak bennetek.

Quickwin

Ivibet

Slotimobet

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső