Téli Átigazolási Idény: Anglia – Tottenham & Watford

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 25.

Már csak négy csapat van vissza, és az összes angol csapat lehetséges átigazolásait átvettük. A mai első cikkünkben a Tottenham Hotspur, valamint az újonc Watford lehetséges érkezőit és távozóit vizsgáljuk meg, majd a záró részben a West Ham United és a Wolverhampton Wanderers együttese következik. És hogy mi lesz ezután? Megyünk tovább, a nagy bajnokságokat mindenképp szeretnénk átnézni, a következő nagy feladatot pedig a Serie A csapatai adják, velük fogjuk folytatni.

Tottenham

A szezont még Nuno Espirito Santoval kezdték meg az észak-londoniak, azonban 10 fordulót követően a portugál menedzsert elküldték a gyenge eredményekre tekintettel. A helyét Antonio Conte vette át, akit egy időben a Manchester Uniteddel is összehoztak. Az olasz mester tudja, hogyan kell jó csapatot építeni, és előfordulhat, hogy az építkezést már télen megkezdi.

Érkezők

Eléggé felpörögtek a londoniaknál az események, az elmúlt két napban sorjáztak a hírek, kikkel erősíthetne Conte. Mert erősíteni kell, ezt az ősz megmutatta. Ráadásul Szon Hung-min kiesett egy időre, kellene egy támadó Kane és Moura mellé. Ennek kapcsán Adama Traoré neve merült fel. A spanyol válogatott játékos nagyon is beleillene a Spurs játékába, erős, gyors, jól lő távolról, jól cselez, pont rá lenne szüksége a londoniaknak. Állítólag már közel a megegyezés, és szerintünk nagyon jó áron csíphetik el, az utolsó ajánlat 25 millió euróról szólt. A farkasok többet szeretnének, 30-32 milliót, szerintünk ezen már nem fog múlni.

Traoré mellett még egy csatárt rebesgetnek, aki Jonathan David lehet. A Lille gólvágója idén nagyon jól teljesít, viszont a Tottenham nincs egyedül, többen szeretnék maguknak a kanadai ifjút. A hírek szerint a Barca, a Chelsea és a PSG is szemet vetett a futballistára.

A középpálya megerősítése érdekében Olaszországban találta meg a megfelelő játékost Antonio Conte, a Fiorentina játékosa, Sofyan Amrabat költözhet Londonba.

Voltak még halkabb pletykák Franck Kessié-ről, akinek a nyáron lejár a szerződése, Diego Carlosról, a Sevilla védőjéről, valamint Jordan Veretoutról, az AS Roma játékosáról. Illetve Romelu Lukaku is követné főnökét állítólag, mi ebben annyira nem hinnénk, a belga óriás nem tud megszokni Londonban, szeretne visszatérni Olaszországba.

Távozók

Már télen távozhat a csapattól Tanguy Ndombele, akit több nagycsapat is csábít. A védekezésben és támadásban is hasznos középpályás kiköthet Torinóban, Párizsban és Rómában is.

A Nice közben szeretné kölcsönkérni a spanyol tehetséget, Bryan Gilt, aki egyelőre a Spursnél nem tudta magát beverekedni a kezdőben. Dele Alli is távozóban, őt a Newcastle Uniteddel hozták szóba. A támadó középpályás kölcsönbe mehet, ám megfelelő ajánlat esetén hajlandóak őt véglegesen elpasszolni más csapatnak.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Watford

Épp tegnap bontottak szerződést a lódarazsak Claudio Ranieri vezetőedzővel, így a Watford edzőkeringője újraindul. A csapat a szezont még Xiscoval kezdte, majd jött a tapasztalt Ranieri, de ő sem tudott segíteni. A Watford már kiesőhelyen, az új edzőt minél hamarabb ki kellene nevezni, első feladatai közé pedig az tartozna, hogy erősítsen.

Érkezők

A nyáron alaposan megerősítette a keretét a Watford, de úgy tűnik, ez nem volt elég. A lódarazsak így a télen is szeretnének aktívak lenni, azonban a lehetőségeik ilyenkor szűkebbek, mint a nyári időszakban. A csapat amúgy nem feltétlenül lenne ennyire gyenge, de Ismaila Sarr, a csapat egyik vezére már jó ideje nem tudott pályára lépni, mellette pedig elég sokan kiestek, néha gondot jelentett kétszer ugyanolyan kezdőt pályára küldeni.

Minden csapatrésznél kellene erősítés, a csapat terve pedig az, hogy ezt végre is hajtsa. Főként kölcsönben gondolkoznak, a Tottenham együttesétől Joe Rodon kölcsönvételén gondolkoztak el, míg a középpályára a Leicester játékosát, Hamza Choudhuryt nézték ki.

Emellett szeretnének egy támadót is igazolni, tökéletes jelöltnek tűnik a Nantes 24 éves játékosa, Ludovic Blas.

Egy ideig úgy volt, hogy Sead Kolasinac is csatlakozik a csapathoz, ám az Arsenal egykori védője felbontotta a szerződését, és a Marseille futballistája lett.

Friss pletykák szerint nem Blas az egyetlen, aki a Ligue 1-ből érkezne. A Bordeaux-tól Samuel Kalu, a Nice-től Hassane Kamara érkezhet. Előbbi jobbszélső, utóbbi balbekként funkcionál.

Nehezíti a darazsak dolgát az, hogy mindegyik játékosnak van egyéb kérője is, sok esetben említik meg a Newcastle-t, de ehhez már a Premier League csapatai hozzászokhattak, a szarkák mindenhol ott vannak…

Távozók

Így is híján vannak a játékosoknak a csapatnál, így nem várható, hogy bárki távozna a tél folyamán. Maximum a fiatalok mehetnek a több játékidő reményében.

Az utolsó rész következik, ahol a West Ham United és a Wolves csapatait vesszük górcső alá.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső