Tottenham – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 26.
Tottenham
Teljesítmény:
V N D N V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • április 28. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kösse fel a gatyát mostani főszereplőnk, mert keményebb meccs vár rá azt hiszem… A Tottenhamre gondolok, amely vasárnap az Arsenalt fogadja, és egy ilyen komoly rangadóra nem mondhatunk nemet. Az ágyúsok igazi erődemonstrációt tartottak, vagy a BL miatti kiesés után töltötték ki frusztrációjukat, mindenesetre úgy szétverték a Chelsea-t a hét elején, hogy azt – Artetáéknak – öröm volt nézni.

Most ismét egy fővárosi rangadón bizonyíthatnak, de ezúttal nem otthon, hanem idegenben. Nagyon kevés van a bajnokságból, és bár a csapat a bajnoki címért küzd, egyáltalán nem biztos, hogy ők lesznek majd a nyerők. Nézzetek csak rá, hogy miért.

Ettől függetlenül győzniük kell, ha nem is a saját kezükben a sorsuk, meg tudják nehezíteni a Man City dolgát.

Jöjjön a Tottenham – Arsenal találkozó!

Tottenham

Két mérkőzéssel van lemaradva a Tottenham, és hát nekik is megvan a maguk célja: Utolérni az Aston Villát, megelőzni őket és indulni a BL-ben. A Premier League-ben négyen indulhatnak a legtöbb pénzt hozó, legnagyobb elismertséget jelentő sorozatban, három hely pedig már majdnem ki van adva. Az Arsenal, a City és a Pool ott lesz, a kérdés már csak annyi, melyik lesz a negyedik együttes.

A Spurs lemaradása McGinnékhez képest hat pont, ez pedig orvosolható, ha mindkét elmaradt meccsüket megnyerik. A két gárda egyébként oda meg vissza előzgeti egymást, járt már a 4. pozícióban a Tottenham, de akkor mindig jött valami, egy vereség, egy döntetlen, ami miatt elbukták és visszakerültek az 5. helyre.

A hétvége folyamán egy komoly rangadót játszottak, de ez a meccs minden lett végül, csak rangadó nem. Egy csapat volt a pályán, az pedig a Newcastle volt. Négy gólt rúgtak Guglielmo Vicario kapusnak, nem is maga a vereség ténye ennyire meglepő – bár szerintem az is, a NUFC-ból 11-en nem játszhattak -, hanem maga a mértéke.

A Spurs hazai pályán bizonyíthat, ahol döntetlenjük még nincs, van viszont tizenkét győzelmük és négy vereségük.

És akkor még beszéljünk a hiányzókról. Ismereteink szerint az alábbi játékosok nem játszhatnak: Manor Solomon, Fraser Forster, Destiny Udogie, Pedro Porro, Ryan Sessegnon, Richarlison.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Emerson Royal, Romero, van de Ven, Davies – Bissouma, Bentancur – Johnson, Maddison, Werner – Son

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.24.Premier League
arsenal
2:2
tottenham
Premier League
2023.01.15.Premier League
tottenham
0:2
arsenal
Premier League
2022.10.01.Premier League
arsenal
3:1
tottenham
Premier League
2022.05.12.Premier League
tottenham
3:0
arsenal
Premier League
2021.09.26.Premier League
arsenal
3:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Még az élen az Arsenal, a kérdés, hogy ott is maradnak-e. A második helyen levő Manchester City tegnap kiütéssel nyert a Brighton ellen, és még mindig van egy elmaradt meccsük, amit, ha megnyernek átveszik a vezetést. Erre nincs hatása az Arsenalnak, arra viszont van, hogy mindent megtegyenek azért, rajtuk ne múljon semmi.

A Bajnokok Ligájával törődniük már nem kell, a Bayern München ellen végül kiestek kemény csatában. Így legalább tudnak koncentrálni a Premier League-re, a szurkolók már tavaly is bajnoki címet akartak, végül be kellett érniük a második hellyel. Ez idén is előfordulhat…

Sokba kerülhet az az Aston Villa elleni vereség három héttel ezelőttről, de azóta rendezte a sorokat Mikel Arteta, és hétfőn kiütéssel nyertek hazai pályán egy fővárosi rangadón. Ellenfelük a Chelsea volt, a kékek szurkolóinak külön fájhatott, hogy az a Kai Havertz rúgott ellenük két gólt, aki nemrég még a BL-döntőt döntötte el. A német mellett betalált még kétszer a jobbhátvéd, Ben White, illetve gólt szerzett Leandro Trossard.

Az Arsenal több pontot nem bukhat, de a Premier League az a bajnokság, ahol a kicsik is tudnak meglepetést okozni. Hát még a nagyok. Márpedig a Spurst a nagyok közé lehet sorolni.

Idegenben az ágyús gárda 11-3-3-as mérleggel áll, ami a legjobb, de mint látható, ők sem hibátlanok.

Friss ember nincs, akinek ki kell hagyni a meccset, egyedül Jurrien Timber marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Jorginho – Saka, Havertz, Trossard

Tippelde

Nem megbízható a Tottenham, de a Citynek jó szolgálatot tehetnek már egy döntetlennel is. Az mondjuk nem elég a fehérmezeseknek, nekik csak a győzelem elfogadható, főleg, hogy a Villa a gyengélkedő Brightonnal fog játszani…

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Fogadj 8.000 Ft értékben a GGBET oldalán, és nyerj 4.000 Ft értékű ingyenes fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső