Arminia Bielefeld – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 21.
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
N D N V N
  • SchücoArena
  • Január 23. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma mindegyik bajnokságból egy-egy meccs kerül terítékre, a német bajnokságból az Arminia Bielefeld – Eintracht Frankfurt meccsről fogunk beszélgetni. A hétközi fordulóban tegnap lépett pályára mindkét együttes, a Bielefeld egy másik újoncot, a sokkal jobban szereplő VfB Stuttgartot fogadta, és meglepetésre 3-0-ra elverte az idegenben remekül teljesítő gárdát. A Frankfurt pedig Sallai Roland csapata ellen lépett pályára, ahogy arra számítottunk, egyik csapat sem maradt adós a gólokkal.

Egyértelműnek tűnik ez a találkozó, de a Bielefeld tegnapi sikere azért óvatosságra int. Hiába van remek kerete a Frankfurtnak, hiába van ott három remek csatár is, az újonc bebizonyította, hogy tud meglepetést okozni.

Azért nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy én is azokkal értek egyet, akik André Silváék sikerét várják… De azért derítsük ki, amit ki lehet deríteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Arminia Bielefeld – VfB Stuttgart

Idegenben rendkívül jó mutatókkal rendelkezik Matarazzo legénysége, így a gyengén kezdő, ámde a másodosztályú bajnokságot megnyerő Arminia Bielefeld ellen a fogadóirodák inkább a vendégeket tartották a favoritnak. A meccs Kalajdzic helyzetével indult, az eddig leginkább csereként szóhoz jutó csatár lövését Ortega védte. Pedig erős lövés volt, ráadásul közelről, a hálóőrt azonban nem tudta meglepni Kalajdzic. Ekkor senki nem gondolta volna, hogy mennyi lesz ennek a meccsnek a végeredménye, bár rossz előjel volt, hogy eltiltás miatt nem játszhatott a házi gólkirály, Silas Wamangituka.

Az első játékrészben egy gól volt összesen, ezt pedig Klos szerezte a 27. percben. Laursen passzolt középre balról, a labda elsuhant csatár, védő és kapus előtt egyaránt, a hosszún viszont becsúszva érkezett az előző szezon másodosztályú gólkirálya, és besodorta a játékszert.

A fordulás után a mostanság egyre jobban játszó Ritsu Doan beadása szerencsétlenül pattant meg a stuttgarti csapatkapitányon, Marc-Oliver Kempf öngóljával már 2-0-ra mentek a hazaiak.

Itt jegyezném meg, hogy volt esélye a vendégeknek a szépítésre, de Stefan Ortega a mostani BuLi szezon egyik legszebb védését mutatta be, sarokkal nyúlt vissza Kalajdzic közeli lövésére. Elképesztő bravúr volt, legalább ötször néztem vissza az ismétlést…

A Stuttgart elszalasztotta az esélyt a szépítésre, ezt pedig a hazaiak megbosszulták, Ritsu Doan a 86. percben véglegesen lezárta a találkozót. Ebben a gólban talán – ismétlem, talán – egy picit benne volt Gregor Kobel is, aki az elmúlt fordulókban bravúrt bravúrra halmozott.

Ezt nem láttam előre jönni, de szerintem nem vagyok vele egyedül, viszont teljesen megérdemelten nyert az Arminia Bielefeld.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.19.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
arminia bielefeld
Bundesliga
2017.02.28.Német Kupa
eintracht frankfurt
1:0
arminia bielefeld
Német Kupa
2009.03.08.Bundesliga
arminia bielefeld
0:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2008.09.28.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
arminia bielefeld
Bundesliga
2008.02.08.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
arminia bielefeld
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Freiburg – Eintracht Frankfurt

Akkora kockázatot nem vállaltunk ezen a mérkőzésen, hiszen csak arra tippeltünk, hogy mindkét együttes betalál. Ez elég gyorsan megoldódott, de ezúttal a Frankfurtnál nem André Silva és nem is Luka Jovic volt a nyerőember, egyikük sem szerzett gólt. Persze, ez nem is elvárható, csak úgy megemlítettem. Helyettük ott volt Amin Younes, aki a 6. percben megszerezte szezonbeli második gólját. Miután gyönyörű mozdulattal lefordult védőjéről a jobb alsóba helyezett.

Még az első játékrészben sikerült kiegyenlítenie a Freiburgnak, és számunkra külön öröm, hogy a góljukat Sallai Roland szerezte. Demirovic passzolt a gólhelyzetben álló Sallaihoz a 32. percben, a válogatott szélsőnk pedig elegáns mozdulattal emelet át a kifutó Trappot.

Egy nagy helyzet maradt még az első félidőben, André Silva bolondított meg két védőt, de Florian Müllert már nem sikerült, a kapus bal kezével még bele tudott kapni az életerős löketbe.

A második félidőben ismét lecsapott aztán a szupercsere, Nils Petersen góljával már a hazaiak vezettek. A támadó hét gólnál jár, ezek közül négyet úgy szerzett, hogy a kispadról szállt be.

Végül nem tudtak győzelemnek örülni Sallaiék, mert a 75. percben Daichi Kamada lövése utat talált a hálóba. Ehhez szükség volt Keven Schlotterbeckre, aki belevetődött a lövésbe, és végül róla vánszorgott a gólvonal mögé a bogyó. Hivatalosan a védő öngóljának írták természetesen a találatot.

Soha rosszabb meccset!

Összefoglalás

Újra a piros vonal fölött a Bielefeld, és feltett szándékuk ott is maradni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hozzájuk hasonló képességet képviselő csapatokat verni, egy-két erősebbet pedig meglepni. Bárcsak ilyen egyszerű lenne, igaz?

Nem egyszerű még hazai pályán sem elcsípni a nagyokat, pláne, ha azok jó formában vannak. Én a Frankfurtot a nagycsapatok közé sorolom, szerintem a játékoskeretük alapján megérdemlik ezt a megnevezést.

Továbbra is csak egyetlen vereségük van, viszont tengernyi alkalommal kellett osztozkodni a pontokon, a Freiburg elleni meccs volt a kilencedik…

Nem meglepő módon a Bielefeld hazai pályán jobban teljesít, pontjaik többségét a SchücoArénában szerezték. 9 meccs, négy győzelem, nulla döntetlen és öt vereség. A Frankfurt nem panaszkodhat az idegenbeli teljesítményére, 3-4-2-vel állnak.

Sok gólt nem rúgnak, se hazai pályán, sem idegenben. Összehasonlításképp André Silvának 12 gólja van, ezzel vezeti a Frankfurt házi góllövőlistáját, míg a Bielefeldnél Fabian Klos és Ritsu Doan vezeti ezt a listát 3-3 góllal… Őket csak egygólos játékosok követik.

Keresem azt, miért lehetne esélye a hazaiaknak, de nem találom. Biztosan jót tett a lelküknek, hogy a náluk jobban szereplő Stuttgartot elverték, de kétlem, hogy felvehetik a versenyt a Frankfurttal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső