Arminia Bielefeld – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 07.
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
D V N V D
  • SchücoArena
  • április 09. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Freiburg
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sallai Roland csúcsformában! A Freiburg támadója góllal távozott a klubcsapatából, a válogatott mindkét találkozóján betalált, majd visszatérését követően ismét gólt szerzett. Más kérdés, hogy csapata ettől függetlenül vereséget szenvedett.

Az Arminia Bielefeld nincs irigylésre méltó helyzetben, most már csak az utolsó előtti helyen vannak, de nincs veszve semmi, mert a tabella végén még lesznek meglepetések, ez szinte biztos. 23 pontjuk van, csak úgy, mint a Kölnnek – ők már ugye osztályozós helyen vannak -, előttük pedig még ott a Mainz és a Hertha BSC 25 ponttal. Szóval, lesz még itt változás, azt hiszem…

Akár már pénteken kikerülhetnek a csávából, bár tény, hogy Sallaiék a találkozó favoritjai, hiszen előrébb vannak, egységesebbek, a Bielefeld meg szörnyű formában játszik, utolsó 5 meccsén csak egyszer tudtak nyerni, akkor sem saját pályájukon, hanem a BayArénában.

Sikerül-e öt nyeretlen meccs után újra győzni? Induljon az Arminia Bielefeld – Freiburg találkozó beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Mainz – Arminia Bielefeld

Nagyon fontos lett volna – mindkét csapatnak – megnyernie ezt a találkozót, így hát az történt, ami ilyenkor lenni szokott: Egyik sem nyerte meg, a végeredmény 1-1 lett.

Sok helyzetet az első félidőben nem láthattunk, de a Mainz azért mérföldekkel veszélyesebben játszott. Először Barreiro Martins került helyzetbe, lövését a kapus nem is tudta volna hárítani, de Ortega szerencséjére ott volt Lucoqui, aki a gólvonalról kivágta a lövést.

A Mainz kapuja előtt is volt esemény, Voglsammer fejelt fölé ígéretes helyzetből.

Zárásként pedig egy százszázalékos ziccer maradt ki: Ismét Barreiro Martins, a luxemburgi középpályás lőhetett, de ezúttal Stefan Ortega a helyén volt.

A fordulás után szinte azonnal előnybe kerültek aztán a hazaiak: Az 56. percben Burkardt kavargatott a tizenhatoson belül, a hátulról érkező can der Hoorn viszont elütötte őt, jöhetett a tizenegyes, amit aztán Daniel Brosinski vágott a hálóba.

A hazai előny kereken húsz percig tartott, ekkor szinte a semmiből egyenlített az Arminia Bielefeld: Andreas Voglsammer végezhetett el közel húsz méterről szabadrúgást, a sorfalról visszapattanó labdát pedig félfordulatból küldte kapura. Zentner későn indult el a lövésre, így nem ért már oda időben…

Ez volt az utolsó értékelhető megmozdulás a találkozón, igazából a Bielefeld örülhet jobban ennek a döntetlennek, Szalai Ádám csapata megérdemelte volna a győzelmet.

Apropó, Szalai Ádám! A magyar válogatott csapatkapitánya a 77. percben, – az egyenlítő gól után – lépett pályára.

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.12.Bundesliga
freiburg
2:0
arminia bielefeld
Bundesliga
2016.03.02.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:4
freiburg
Bundesliga 2
2015.09.18.Bundesliga 2
freiburg
2:2
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2005.04.23.Bundesliga
arminia bielefeld
3:1
freiburg
Bundesliga
2004.11.13.Bundesliga
freiburg
2:3
arminia bielefeld
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach – Freiburg

Megszakította rossz sorozatát Marco Rose együttese, akik hét zsinórban elszenvedett vereség után tudtak nyerni a Schalke 04 ellen. Nem volt azért nehéz dolguk, ez a Schalke totálisan szétesett…

Most viszont a Freiburg érkezett, akikről azért nem mondható el, hogy csúcsformában vannak, de azért sokkal veszélyesebb ellenfélként kellett velük számolni.

Az első félidőben ez meg is mutatkozott, ugyanis a magyar válogatott szélsője, Sallai Roland a 10. percben már bevette a Gladbach kapuját. Sallai Demirovictól kapott forintos labdát, a lemaradó hazai védők már csak azt látták, hogy a támadó mattolja Sommert.

Másodszor viszont már nem tudták őt mattolni, a svájci nemzeti tizenegy portása egészen elképesztő védést mutatott be a félidő végén, amikor Lucas Höler közeli próbálkozását lábbal tisztázta. Höler felemelte a kezét, hogy a labda áthaladt a gólvonalon, de megvizsgálták… Hát, millimétereken múlt a gól.

A második félidőben a Gladbach, összekapta magát, a Freiburg pedig jelentősen visszavett.

Ezeknek köszönhetően Marcus Thuram hét perc alatt megfordította a találkozó állását. Először az 53. percben talált be, majd a 60.-ban is. Az első gólhoz kellett egy nagy rakás szerencse – megpattant egy freiburgi háton a lövése -, a második viszont szépre sikeredett. Egy indítás után lefutotta az őt üldöző Lienhartot, Florian Müller kapus mellett is elhúzta a játékszert, és az üres kapuba passzolt.

Nem tudott már visszajönni a meccsbe a Freiburg, a második félidőben nem is szolgáltak rá, még a döntetlenre sem. Továbbra is nagy csata várható a hatodik helyért, amire most, ebben a pillanatban öt csapat is esélyes…

Összefoglalás

Az Arminia Bielefeld rendelkezik az egyik legrosszabb hazai mérleggel a Bundesligában. Mindössze 13 pontot gyűjtöttek 14 mérkőzés alatt, ez négy győzelmet és egy döntetlent jelent, kilenc alkalommal vesztesen hagyták el a pályát. A lőtt góljaik száma sem bíztató, 10-szer találtak kapuba…

A Freiburg esetén valamivel jobb a helyzet, de annyira nem sokkal. A 39 megszerezhető pontból 15 lett az övék (4-3-6).

Bielefeldi oldalon nincs sem sérült, sem eltiltott, viszont Christian Streichnek fájhat a feje: Vincenzo Grifo a koronavírust kapta el, Woo-yeong Jeong kapott egy kisebb rúgást, Ermedin Demirovic és Lucas Höler pedig eltiltottak, gyakorlatilag Sallain kívül mindegyik alapember a támadosorból kiesett.

Na nem, ott van még a csodacsere, Nils Petersen és a kevés rutinnal bíró Guus Til… Könnyedén előfordulhat, hogy ezen a mérkőzésen Streich hanyagolni fogja a háromtámadós rendszert…

Az őszi meccsükön 2-0-ra nyert Sallai csapata, Grifo és a koreai Jeong voltak a gólszerzők.

Egyrészt nem számítok sok gólra, a hazaiaknál kifejtettem, hogy miért, illetve a vendégek legjobb támadói szinte mind hiányozni fognak. Egy döntetlen is kinéz a formákat áttekintve… De én maradok a kevésgólos végeredménynél.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső