Arminia Bielefeld – Heidenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 26.
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
D N N D D
  • SchücoArena
  • Június 28. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Heidenheim
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó fordulójához érkezett a német másodosztályú bajnokság, amely fordulóban eldől, melyik csapat jut fel az Arminia Bielefeld mellett (szinte biztosan a Stuttgart) és ki lesz az, aki osztályozón keresztül vívhatja ki a feljutást. Két klub esélyes, a Heidenheim és a Hamburg. Utóbbi egész végig nyert helyzetben volt, de az újrakezdés óta négy gólt kapott a rendes játékidőn túl, ezek miatt pedig pontokat veszített, konkrétan hatot, így már csak a negyedik helyen áll.

Pont a Heidenheim volt az, aki legutóbb egy 95. perces góllal verte el őket. Azonban még egy komoly csata hátra van: Meg kell verni a bajnokot. Akkor pedig biztosan feljutnak, a nagy múltú Hamburg pedig az eredményétől függetlenül a Bundesliga második vonalában marad.

Az utolsó fordulóban tehát Arminia Bielefeld – Heidenheim találkozót rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Karlsruhe – Arminia Bielefeld

Az már korábban eldőlt, hogy a Bielefeld feljut az első osztályba, a 32. fordulóban elért győzelmével pedig az is, hogy mindezt bajnokként teszi, hiszen 1-0-ra legyőzték hazai pályán a Darmstadtot.

A 33. fordulóban a Karlsruhe ellen játszottak, a kiesés elől menekülő csapat ellen remek meccset játszottak, nekik nem volt már tétje a meccsnek, míg a hazaiak számára kellett a pont, nehogy a Wehen megelőzze őket.

Attól függetlenül, hogy már bajnokként léptek pályára egyáltalán nem vették félvállról a meccset. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 20 perc alatt 3-0-s előnyre tettek szert. Hartel és Klos góljával már 10 perc után kettővel mentek, majd a 20.-ban Kobald vétett öngólt.

Na, itt volt az a pillanat, amikor egy kicsit fellélegeztek a vendégek, nem tettek akkora energiát a meccsbe, de háromgólos előnynél ez gyakran előfordul. Ezt használta ki a Karlsruhe, Hofmann pedig szépen elkezdte rugdosni a gólokat, meg sem állt három találatig. Mesterhármasának köszönhetően legalább egy pontot otthon tudott tartani a Karlsruhe, amely nagy segítség számukra, a Wehen vereségének köszönhetően nagyon extrém helyzetnek kell kialakulnia ahhoz, hogy a Karlsruhe automatikusan kiessen.

A Bielefeld pedig az utolsó fordulóban eldöntheti, hogy kinek adja meg az esélyt a feljutásra.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.14.Bundesliga 2
heidenheim
0:0
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2018.12.22.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:2
heidenheim
Bundesliga 2
2018.08.05.Bundesliga 2
heidenheim
1:1
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2018.03.04.Bundesliga 2
heidenheim
2:2
arminia bielefeld
Bundesliga 2
2017.09.23.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:1
heidenheim
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Heidenheim – Hamburg

Egyértelműen ez volt az utolsó előtti forduló csúcsrangadója, ahol a döntetlen és természetesen a győzelem is a Hamburgnak kedvezett volna, azonban jött az újrakezdés óta oly divatos fordulat – már ami a Hamburg meccseit illeti – és a 95. percben 1-1-es állásnál gólt szerzett a Heidenheim.

Az első félidőben nem esett gól, aminek nyilván örültek a vendégek, még jobban örülhettek, amikor a második játékrész elején Pohjanpalo góljával megszerezték a vezetést.

Innentől a Heidenheim mindent vagy semmit alapon támadott, és igazuk is volt. Ha nem nyernek, gyakorlatilag lemondhatnak feljutási álmaikról.

Előbb Schimmertől vettek el egy gólt kezezés miatt, majd a 80. percben tört meg a jég és egy öngóllal sikerült az egyenlítés.

Dieter Hecking fiai láthatóan nem tudtak mit kezdeni a hazaiak támadásaival, végül a 95. percben kihagyott a vendégek védelme és Kerschbaumer belőtte a mindent eldöntő gólt. Mindent azért nem döntött el, de kettejük mérkőzését igen. És van rá esély, hogy az osztályozót érő harmadik helyet is. Meglátjuk.

Összefoglalás

Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire fogja a Bielefeld komolyan venni ezt a mérkőzést. Ha erős csapattal lép pályára, megvan rá az esély, hogy a motiválatlan játékosok miatt simán nyernek a vendégek. Ha pedig azok lépnek pályára, akik a szezon során háttérbe szorultak… Nos, ott meg képességbeli különbségek lesznek.

Amúgy nagyon érdekes, hogy a bajnok összesen két alkalommal tudott csak nyerni a mostani vendégük ellen. Leginkább a vendég-győzelmek és a döntetlenek domináltak. Előbbiből van 6, utóbbiból 5.

Utolsó meccsük 0-0-s döntetlennel végződött, a Bielefeld utoljára 2012-ben tudott nyerni, akkor még a harmadosztályban.

Kíváncsi leszek, mi lesz ebből. Nem is próbálom megtippelni azt, hogy melyik csapat nyeri ezt a fontos meccset. Inkább próbáljuk onnan megközelíteni, hogy hány gól lesz ezen a meccsen. Hiába az utolsó meccsükön nem született, most nagy a tét, és a vendégeknek kell a győzelem, míg a hazaiak már nyomás nélkül játszhatnak. Véleményem szerint 2,5 gólnál többre számíthatunk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső