Arminia Bielefeld – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 05.
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
V V N D N
  • SchücoArena
  • Február 07. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Werder Bremen
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van még egy tippünk a Bundesligából, meg egy a Serie A-ból, aztán a hétre elengedlek titeket, egyre jobb az idő, napközben lehet nagyokat sétálni, ha már más egyelőre nem jöhet össze… A két tipp erejéig még maradjatok velem, az Arminia Bielefeld – Werder Bremen meccs nagy potenciált rejt véleményem szerint, épp ezért A-tól Z-ig kivesézzük, milyen eredményre számíthatunk.

A Bielefeld osztályozót érő helyen van, ha itt maradnak a szezon befejezésekor is, akkor a Bundesliga 2. harmadik helyezettjével kell megmérkőzniük, két meccs alatt fogják eldönteni a felek, hogy helyet cserélnek, vagy marad minden a régiben…

Eddig szerintem nem akarnak Klosék eljutni, és nem is elérhetetlen, hogy feljebb lépjenek, a Hertha BSC-vel azonos egységet gyűjtöttek, de a Köln is csak egy pontra van előttük. És a Hertha ma este a Bayern Münchent fogadja. Itt a lehetőség elhagyni ezt a pozíciót.

A Werder Bremen azért tavalyhoz képest nagyot lépett előre, tavaly ilyenkor még bőven sereghajtóként az életükért küzdöttek, most ezt a szerepet kvázi átvette tőlük a Schalke 04.

Veselkedjünk neki!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Köln – Arminia Bielefeld

Vajon mi lehet IX. Hemnesszel? Tudjátok, a kölniek kabalakecskéjével. A járvány óta nem tehette be a patáit a RheinEnergie-be, valahol akkor kezdődött a Köln igazi vesszőfutása. Vajon lehet összefüggés a kecske hiánya és a gyenge bajnoki szereplés között? Aki hinni akar benne, annak lehet, én maradok a realizmus talaján. De azért hajrá Hemnes meg minden…

Hatpontos meccset játszott egymással a Köln és a Bielefeld, ha nyer az újonc, akkor kicsit fellélegezhetnek, ha a kölniek nyernek, akkor akár két helyet is léphetnek előre. Ez utóbbi vált valóra, a hazaiak elég simán nyerték a találkozót, a végeredmény 3-1 lett.

Marius Wolf nagy meccse volt ez, a csatár fél óra alatt tudott duplázni, amivel megalapozta a Köln sikerét.

Először a 10. percben csapott le, Skhiri fejesét még tudta védeni Ortega, Wolf ismétlésével azonban már nem tudott mit kezdeni.

Szűk hűsz perccel később egy baloldali beadást épp Wolf elé fejeltek a védők, ő köszönte szépen, és állítgatás nélkül lőtt, ezzel megszerezte második találatát.

A harmadik hazai gól már a térfélcsere után történt, Skhiri ugratta ki Elvis Rexhbecajt, a fiatal német meg a bal alsót választotta.

Eldőlt a meccs közel egy óra után, a Bielefeld erejéből már csak a szépítésre futotta, Klos hozta kihagyhatatlan helyzetbe társát, Sergio Cordova alakította ki a 3-1-es végeredményt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.03.Bundesliga
bremen
1:0
arminia bielefeld
Bundesliga
2018.07.27.Barátságos Mérkőzés
arminia bielefeld
0:1
bremen
Barátságos Mérkőzés
2015.03.04.Német Kupa
arminia bielefeld
3:1
bremen
Német Kupa
2009.02.01.Bundesliga
bremen
1:2
arminia bielefeld
Bundesliga
2008.08.16.Bundesliga
arminia bielefeld
2:2
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Werder Bremen – Schalke 04

Hazai győzelmet vártam, még ha nem is a könnyű fajtából, az utolsó helyen kullogó Schalke azonban nem csak engem, hanem a brémaiakat is erőteljesen meglepte.

Az amerikai futball (értitek, hogy értem) két nagy tehetségéről is szólt a mérkőzés, a hazaiak oldalán Joshua Sargent, a vendégek részéről pedig Matthew Hoppe nézett farkasszemet egymással.

Az volt az érzésem, hogy a Werder egy kissé lebecsülte az ellenfelét, főleg az első félidőben. Szinte csak a Schalke került helyzetbe, Fahrmann-nak ebben a periódusban nem volt mit tennie.

Matthew Hoppe helyzetével indítunk, az amerikai kisodródva lőtt kapu mellé, majd a félidő vége felé megjött a vezetést jelentő találat, Omar Mascarell, az egykori Real Madrid futballista váltotta gólra Harit passzát.

Kohfeldt érezte, hogy gond van, ezért kettős cserét hajtott végre a szünetben, beküldte Augustinssont és Mohwaldot, később pedig Oszakot. A cseréknek köszönhetően felpörögtek a hazaiak – meg gondolom a mesternek is volt pár keresetlen szava a srácokhoz – és Oszako révén majdnem összejött az egyenlítés, de Fahrmann kapufára tolta az egyébként igen jól eltalált fejest.

Az egyenlítés pedig két csereeembernek, Rashicának és Mohwaldnak köszönhetik a brémai drukkerek, a koszovói gurított vissza lövésre, Kevin Mohwald pedig a bal alsóba lőtt.

A hosszabbításban Eggestein még ugyan betalált, nagy volt az öröm, de csak pillanatokig, mert a játékvezető visszavonta a találatot.

Az 1-1-es eredménnyel nem lehet boldog a Werder, de a Schalke helyzetében minden pontnak örülni kell…

Összefoglalás

Nézzük, miből élünk! A Bielefeld két igazolást hajtott végre a télen, a japán válogatott Okugawa Szoboszlai Dominik csapattársa volt a Salzburgban, első szezonja az osztrákoknál felettébb jól sikerült, hiszen 23 meccsen 9-szer talált a hálóba, az idén viszont mindössze hétszer kapott lehetőséget a bizonyításra, a jó ideje a salzburgi keretbe sem fért be.

A másik érkező Belgiumból jött, Michel Vlap szintén a középpályát erősítheti, hasonló karriert mondhat magáénak, mint Okugawa. Első Anderlechtes szezonja remek volt (23 meccs/10 gól), a második idényében azonban már nem váltotta meg a világot.

Prietl, Pieper és Vogelsmann játéka erősen kérdéses, inkább az a valószínű, hogy ezt a meccset még ki kell hagyniuk.

A Werdernél Davie Selke és Ömer Toprak nem léphet pályára, de ott lesz Milot Rashica, akinek ebben az átigazolási időszakban sem tudtak új csapatot találni. A koszovói már tavaly menni akart, pletykáltak róla, hogy a Liverpool vinné, aztán azóta itt ragadt… Ki tudja, mennyire tud teljesíteni így, hogy igazából már másfél éve nem akar a Bremenben játszani.

Két olyan csapatról beszélünk, akik gólszerzés terén nem járnak az élen, a Bielefeld szerezte a legkevesebb gólt a Bundesliga idei kiírásában, de a Werder is csak 24-et lőtt, és most még Selke sem lesz a pályán.

A meccs kimenetelét nem merem megtippelni, de ha kéne, akkor a döntetlen felé hajlana a kezem, az X2 is jónak tűnik, de… Inkább a fent említett okok miatt a kevés gól mellett teszem le a voksom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső