Parma – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 05.
Parma
Teljesítmény:
V V V D V
  • Ennio Tardini
  • Február 07. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bologna
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárjuk a hetet egy olasz bajnokival, a Parma – Bologna mérkőzés tippjével kívánok nektek jó hétvégét. Remélhetőleg jó tippet adunk, mert különben ez egy ritka gyenge ajándék lesz…

Én nagyon szeretném, ha a Parma bent maradna. Tavaly kedveltem meg őket igazán, és biztos unalmasan hangzik, de főként azért, mert Dejan Kulusevski olyan fazont szabott ennek a csapatnak, hogy sokszor öröm volt nézni. Épp ezért annyira fájó látni, hogy most a tabella utolsó előtti helyét foglalják el, és hiába jött vissza Roberto D’Aversa, egyelőre ő sem tudott csodát tenni. Talán majd most? A Bologna nem tűnik verhetetlen ellenfélnek, de azért Szinisa Mihajlovics játékosként is nagyon értett a focihoz, edzőként sem változott ez meg.

Ősszel nagy verést mértek a Parmára, akkor 4-1-re kaptak ki a parmaiak, az volt Liverani második meccse a kispadon. Eljött a bosszú ideje?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Napoli – Parma

A Parmának a bennmaradáshoz nem a Napolit és a többi élcsapatot kell megverni, ezzel Gervinhoék is tisztában vannak. Minden pont egy ilyen kaliberű csapat ellen ajándék, ez az ajándék most elmaradt. Egy-egy gólt szereztek a hazaiak mindkét félidőben, aminek köszönhetően 2-0-ra nyerték a találkozót.

Elif Elmas, az észak-macedón középpályás talán a játéknap legszebb gólját szerezte a 32. percben, négy védőt bolondított egyszerre, a cselsorozat végén pedig a kapu bal sarkába lőtt. Elképesztő egyéni teljesítmény volt, a Parma védői azt sem tudták, hol vannak.

Jut eszembe a pármai védőkről: Balogh Botond ezúttal a kispadra sem ült le, D’Aversa visszatérése nem mozdította elő a fiatal védő karrierjét. De azért ne legyünk telhetetlenek, bőven van még ideje bejátszani magát a kezdőbe.

Az első játékrészben csak és kizáról a hazaiak voltak veszélyesek a kapura, a Parma nulla kapura lövéssel hozta le ezt a negyvenöt percet.

A fordulás után sem változott sok minden, Andreas Cornelius lépett ki a védők közül, de lecsúszott a lövés a lábáról, így Meretnek ezúttal sem kellett megdolgozni a fizetéséért.

Közben a nápolyiak egyre-másra dolgozták ki a helyzeteket, volt itt lövése Insignenek, Elmasnak, Petagnanak… És Matteo Politano is megpróbálkozott egy kapura lövéssel, ő sikerrel járt.

Biztos vagyok benne, hogy nem lett volna gól, ha nem pattan meg a labda Osorio lábán, de így Sepének semmi esélye nem maradt.

Azt nem mondhatjuk, hogy a Parmának sincs semmi esélye a bentmaradásra, de a tavaszt nagyon meg kell nyomniuk, ez így nem vezet semmi jóra…

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.28.Serie A
bologna
4:1
parma
Serie A
2020.07.12.Serie A
parma
2:2
bologna
Serie A
2019.11.24.Serie A
bologna
2:2
parma
Serie A
2019.05.13.Serie A
bologna
4:1
parma
Serie A
2018.12.22.Serie A
parma
0:0
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bologna – AC Milan

Az éllovas látogatott a Stadio Renato Dall’Araba, és végül három ponttal távozott. Hát, jó gyorsan lelőttem a poént. 2-1-re nyertek Ibráék, a svéd klasszis ezúttal nem tudott góllal hozzájárulni a győzelemhez, bár… Na jó, vessük bele magunkat az összefoglalóba.

Theo Hernandez lecsúszott szabadrúgásánál kellett először védenie Skorupskinak, a magas ívben szálló labdát a felsőlécre ütötte a lengyel.

Utána Zlatan Ibrahimovic fejesét is nagy bravúrral védte a kapus, de támadásban maradt a Milan és még abból az akcióból kiharcoltak egy tizenegyest, Rafael Leaot rántotta vissza Dijks, a brazil esés közben még jól meg is rúgta a menteni vágyó Skorupskit. Nem hatotta ez meg a bírót, Zlatan Ibrahimovic pedig arra készült, hogy megszerezze az idei bajnokságban a 13. gólját. A jobb alsót választotta, de Skorupski is, a kipattantó azonban Ante Rebic már berúgta. Szóval Ibra nem járult hozzá gólhoz, de végül is hozzájárult… Értitek…

Donnarummának is volt dolga, a Milan védelme kétszer is átengedte a hazaiakat, először Sansone lövését védte a kapus, majd Dominguez próbálkozását is hárította.

A második félidő elején újabb tizihez jutott a Milan, ezúttal sem lehetett vita a döntéssel kapcsolatban, Soumaoro, az új fiú kezezett Ibrahimovic mellett.

A svéd nem kísértette a sorsot, a második büntetőt átadta, Franck Kessié pedig biztosabb lábúnak bizonyult.

A Bologna még tudott szépíteni, a két perce pályán levő Andrea Poli góljával, de még egy már nem volt bennük.

Összefoglalás

A támadásépítés nem nagyon ment legutóbb a Parmának, pedig – mint tudjuk – abból lesz a gól. Arra számítok, hogy a téli időszakban vásárolt román csatár, Dennis Man kezdeni fog, hátha tud egy kis lendületet vinni a támadójátékba. Hogy kit fog helyettesíteni? Tippre Kuckát vagy Corneliust.

A másik új fiút, Mattia Banit is a kezdőbe várom, más változást nem tartok indokoltnak.

A Bologna gálacsapata egészséges, Skov Olsen is visszatért, egyedüli változásként rá gondolok a Milan elleni kezdőhöz képest.

Ősszel tehát 4-1-es vereséget mértek a Parmára, akkor Soriano duplázott – ő most is elérhető -, Skov Olsen és Palacio rúgták a maradék két gólt. A vendégeknél Hernani szépített, ő legutóbb a padról szállt be.

Nincsenek rossz támadói a Parmának, a gólszerzés mégsem megy. Gervinho sem lesz fiatalabb, Kucka és Cornelius pedig egy igazi játékmester (Kulusevski) nélkül kicsit el vannak veszve.

Dennis Man viszont felrázhatja ezt a megtört brigádot. Ha győzelmet nem is, de egy gólt várok a hazaiaktól, ahogy a vendégek részéről is számítok egy találatra, ahogy a közös meccseiken ez lenni szokott. Így a tippem már meg is van: Mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső