Arsenal – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 16.
Arsenal
Teljesítmény:
N N D V D
  • Emirates Stadium
  • április 18. 14:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Fulham
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rendületlenül halad előre az Európa Ligában Mikel Arteta együttese. Bárcsak a bajnokságban is ilyen jól menne – gondolhatják az Arsenal drukkerei. De ez nem így van. Az elődöntő zsebben, még egy angol házidöntő is összejöhet (a másik ágon a Manchester United az AS Romával fog összecsapni), a Premier League-beli helyzetük nem túl rózsás. És ugyan még a matematikai esély megvan, hogy jóval feljebb tornázhassák magukat, az igazság az, hogy erre igencsak kevés az esély.

Előfordulhat, hogy jövőre az Arsenal nélkül vágnak neki az európai kupáknak… De hát, rajtuk biztosan nem fog múlni, nem igaz?

Az ellenfél az a Fulham lesz, akiknek egyre jobban és jobban távolodik a bent maradás lehetősége. Két rosszabb eredmény, miközben az ellenfelek nyerni tudtak, és hopp, máris ott egy hatpontos hátrány. Ugyanazt tudom mondani, mint az Arsenal esetén: Vajmi kevés esélyük van elérni a céljukat.

A vasárnapi Arsenal – Fulham találkozóval kezdjük a pénteket.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sheffield United – Arsenal

Fél szemmel a tegnap este lejátszott Európa Liga negyeddöntő visszavágójára is kellett figyelnie Artetának, de nem feledkezhetett meg a bajnokságról sem. Szerencséjére a 99%-ig biztos kieső Sheffield Unitedhez látogattak, akik egy edzőváltáson is túlestek, és valljuk be: Teljesen szét voltak hullva. Így a spanyolnak volt lehetősége egy kicsit pihentetni, kipróbálni valami újat. Az például teljesen új volt, hogy Kieran Tierney távollétében nem Cedric Soares, hanem Granit Xhaka játszott balhátvédet. Annyira bejött ez a húzás, hogy a Slavia ellen is a svájci kezdett. A mérkőzésen sok esélyt nem hagytak az ágyúsok ellenfelüknek, a félidő elején McGoldrick kihagyott egy helyzetet, aztán ezzel be is fejeztem a sheffieldi támadások összefoglalását.

Nem úgy az Arsenalét, akik többször is lőhettek, más kérdés, hogy Ramsdale-nek nem akadt védenivalója. Egészen a 33. percig, amikor Dani Ceballos sarokkal hozta helyzetbe társát, Alexandre Lacazette nem ijedt meg az esélytől, vezetést szerzett.

Kis szünet, aztán máris jött a második Arsenal találat: Nicolas Pépé próbálkozhatott, akinek a lövése nem került hálóba, mert Aaron Ramsdale védeni tudott, azzal viszont már nem tudott mit kezdeni, hogy a kipattanóra Gabriel Martinelli érkezett, 0-2.

Végül újra a remek formába kerülő Lacazette zörgette meg a hálót, Thomas Partey egy zseniális lefordulás után szöktette a franciát, ő meg egy az egyben meglőtte saját maga második, csapata harmadik gólját.

Elég sima meccs kerekedett ebből, de szerintem sokan erre is számítottak…

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.12.Premier League
fulham
0:3
arsenal
Premier League
2019.01.01.Premier League
arsenal
4:1
fulham
Premier League
2018.10.07.Premier League
fulham
1:5
arsenal
Premier League
2014.01.18.Premier League
arsenal
2:0
fulham
Premier League
2013.08.24.Premier League
fulham
1:3
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fulham – Wolves

Scott Parker együttese hazai pályán fogadta a Wolverhamptont, és végül nagy csatában, egy utolsó percben szerzett góllal a vendégek mindhárom pontot elvitték a Craven Cottage-ről. Játékban ugyan felülmúlta ellenfelét a Wolves, de a gólszerzéssel meggyűlt a bajuk.

Szegény Willian José… A brazil támadó télen szerződött a Wolves-hoz, nem titkolt célja volt Nuno Espirito Santonak, hogy legyen ki pótolja a koponyatörésből gyógyulgató Raúl Jimenezt, de José nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, eddigi tíz fellépésén egyszer sem szerzett gólt.

Vagyis, most szerzett, ráadásul egy elég szépet, csak az a fránya partjelző meg a fránya játékvezető. Az első félidő hosszabbításait tapostuk már, amikor Daniel Podence a jobbszélen kapott labdát, középre ívelt, ahol José belecsúsztatott és a labda meg sem állt a hálóig. Nagy volt az öröm, mind a társak, mind a gólszerző részéről, de mivel Podence korábban lesen kapott labdát, nem lehetett örülni. Vagyis de, a Fulham biztos örült…

A Fulham oldalán amúgy két veszélyes helyzet volt, de Ruben Loftus-Cheek és Aleksandr Mitrovic fejese is elkerülte a kaput.

A második félidőben jóval szerényebb futballt mutatott be a Fulham, egyetlen egyszer állították feladat elé Rui Patriciot, de abból sem lett semmi komoly. A Wolves hajtott a győztes gólért, de nagyon sokáig úgy tűnt, hogy csak egyetlen pontot visznek haza. Mígnem eljött a hosszabbítás, és ahogy az első félidőben, úgy ez is gólt hozott magával. Annyi különbséggel, hogy itt nem szólt bele a játékvezető. Adama Traorét ugratta ki Fabio Silva, a spanyolról tudvalevő, hogy elképesztően gyors, le is futotta védőjét, majd a rövid felsőbe lőtt.

Ez a gól jelentette a győzelmet, más egyébre már idő sem volt.

Összefoglalás

Tegnap este az Arsenal egy nagyon magabiztos és jó játékkal 4-0-ra győzte le a Slavia Prahát, ezzel az Európa Liga elődöntőjébe jutott. Elvárás volt ez, még az első meccs után is, de ennyire sima győzelemre senki nem számított. Mi magunk is úgy gondoltuk, hogy kevés találat születik majd… Lacazette és társai ránk cáfoltak.

Pierre-Emerick Aubameyang nem léphetett pályára, mivel a Sheffield elleni meccset követően kórházba kellett szállítani. Kiderült, hogy amikor hazautazott Gabonba a válogatotthoz, akkor maláriás lett. Komoly kór, de szerencsére az orvosok tudtak segíteni a támadón, aki már sokkal jobban érzi magát.

A bal és jobbhátvéd személye még most sem tiszta, a Sheffield ellen Xhaka és Chambers kezdtek, csütörtökön Hector Bellerin átvette Chambers helyét, és valószínűleg a Fulham ellen ott is marad.

Martin Ödegaard-t Smith-Rowe fogja pótolni, középen a Thomas – Ceballos kettős meggyőzően focizott, Alexandre Lacazette meg csúcsformába került.

A Fulhamnél ugyanazt a kezdőt várom, mint a Wolves ellen, esetleg, ha Ademola Lookman felépül, akkor ő beférne… De ez nem valószínű forgatókönyv.

Korábbi öt meccsükből ötöt az ágyúsok nyertek, elég simán, volt itt 5-1-es siker is, legutóbb pedig 3-0-ra nyertek Aubáék.

Most is azt gondolom, hogy sokkal esélyesebb a hazai csapat, a kapott odds pedig ehhez képest kifejezetten magas. Kár lenne kihagyni…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső