Arsenal – Norwich: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 29.
Arsenal
Teljesítmény:
N N V V N
  • Emirates Stadium
  • Július 01. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Norwich
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olyan gárda összecsapására kerül sor szerda este a Premier League-ben, akik a hétvégén az FA Kupában is szerepeltek. Felemás eredménnyel, ugyanis az Arsenal bejutott a legjobb négy közé, addig a Norwich hosszabbításban alulmaradt a Manchester Uniteddel szemben.

A bajnokság egyébként is kezd felejtőssé válni a vendégeknek, 21 pontjuk csak az utolsó helyre elég, lemaradásuk pedig már hat pont az előttük állókkal szemben. Most sem számíthatnak könnyű meccsre, még akkor sem, ha az Arsenal elég hektikusan szerepel.

Vessük bele magunk az Arsenal – Norwich meccsbe!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Southampton – Arsenal

Bernd Leno a Brighton ellen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, így az Ágyúsok kapuját ezúttal Emiliano Martinez védte. Jó hír azonban, hogy a német olcsón megúszta az esetet, nem szakadt a szalag, csak húzódott, egy hónapot kell kihagynia.

A meccsel kapcsolatban: Hét bajnoki óta nyeretlen volt idegenben Mikel Arteta csapata, a Szentek azonban a tabella hátsó részében tanyáznak, így joggal várhatták a szurkolók, hogy megszakad ez a rossz sorozat.

Aubameyang kapufával indította a találkozót, szépen emelte fel a labdát, azonban a felsőlécről kifelé pattant a labda.

Aztán jött McCarthy óriási hibája és Nketiah szemfüles gólja. A Southampton kapusa dédelgette a labdát, majd ki akarta azt passzolni, de nem vette észre, hogy az angol csatár ott ólálkodik. A passzba belelépett, majd a hálóba lőtt. Kicsit hasonlított a találat Karim Benzema Liverpool elleni góljára, akkor Karius kézzel hibázott, McCarthy lábbal.

A második félidőben sokáig nem voltak nagyobb helyzetek, két hazai lövést jegyezhettünk fel. A 85. percben aztán Stephens, a hazaiak védője utolsó emberként szabálytalankodott Aubameyanggal szemben, amiért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot.

Az emberelőnyt még ebből a szabadrúgásból kihasználták a vendégek. Nicolás Pepe szabadrúgása a sorfalon csattant, majd az ismétlést védte McCarthy, de a kipattanóra érkezett Willock és beállította a 2-0-s végeredményt.

Egy mondatban említsük meg az Arsenal FA Kupa találkozóját is: A szezonban szárnyaló Sheffielddel csaptak össze, akik az újrakezdés óta viszont nem szárnyalnak annyira.

Előbb elvettek a hazaiaktól egy gólt, majd Pepe büntetőből szerzett vezetést. A 87. percben az Arsenal védelme nem volt a helyzet magaslatán, de jött a Real Madridtól kölcsönvett Dani Ceballos és a 91. percben továbblőtte az Arsenalt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.01.Premier Leauge
norwich city
2:2
arsenal
Premier Leauge
2017.10.24.Angol Ligakupa
arsenal
2:1
norwich city
Angol Ligakupa
2016.04.30.Premier Leauge
arsenal
1:0
norwich city
Premier Leauge
2015.11.29.Premier Leauge
norwich city
1:1
arsenal
Premier Leauge
2014.05.11.Premier Leauge
norwich city
0:2
arsenal
Premier Leauge
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norwich – Everton

A Carrow Roadon fogadta a Premier League sereghajtója a Carlo Ancelotti-féle Evertont. A mérkőzésen egyetlen gól döntött: A mérkőzés második félidejében Michael Keane fejjel volt eredményes.

Ezzel a vereséggel továbbra is hat pont a hátrány, mivel a Norwich előtt álló trió (Aston Villa, Bournemouth, West Ham) sem gyűjtögeti a pontokat.

De ha nem kapják össze magukat hamarosan, akkor kénytelenek lesznek megbarátkozni újra a Championshippel.

A Norwichnak is volt meccse az FA Kupa negyeddöntőjében és majdnem kiejtették a Manchester Unitedet. Ighalo szerzett vezetést a második félidő elején, majd jött Cantwell egyenlítése a 75.-ben. Következehetett a hosszabbítás, mielőtt pedig tizenegyespárbajba torkollt volna a meccs jött Maguire és a 118. percben a kapuba kotorta a labdát. Hozzá kell tenni, hogy ekkor a Norwich már csak 10 emberrel játszott, hiszen Klosét a 89. percben kiállították.

Kevésen múlt a meglepetés, de végül az esélyesebb MU jutott tovább, a Norwichnak pedig most már a Premier League-re kell koncentrálnia.

Összefoglalás

Mióta újrakezdték a bajnokságot a Norwich minden meccsén vereséget szenvedett. Nem túl jó kilátások a jövőre nézve, márpedig pontokat kellene gyűjteni ahhoz, hogy kiharcolják a bentmaradást. Az előttük álló hármas 27 ponttal áll, sőt a Watford is csak 28 egységet gyűjtött, így egy jó hajrá mindent megváltoztatna, de valahogy nem akarnak jönni azok a fránya pontok.

Az Arsenal esetén szinte már csak a presztízs a lényeg, arra ugyanis nincs sansz, hogy akár az EL-szereplést kiharcolják a bajnokságban. A 9. helyen állnak, az 5. Wolves 9 pontra van (igaz, az Ágyúsok egy meccsel kevesebbet játszottak).

Az őszi mérkőzésükön egyébként 2-2-t játszottak a Carrow Roadon, akkor Pukki és Cantwell jegyezte a gólokat hazai oldalon, míg a túloldalon Auba duplázott.

Pukkinak akkor még ment a játék, a finn csatár kilenc meccs óta gólképtelen.

A hazaiaknál a következő játékosok nem játszhatnak: Leno, Chambers, Soares, Torreira, Pablo Mari

A vendégeknél a hírek szerint mindenki tudja vállalni a játékot.

Attól függetlenül, hogy Arteta csapata hektikusan játszik még kötelező a győzelem az utolsó helyezett ellen. Ráadásul senki olyan nem hiányzik a csapatból, akinek hiányára rá lehetne fogni egy esetleges vereséget. Az odds nem olyan rossz, hazai győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső