AS Roma – Lazio : Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 13.
AS Roma
Teljesítmény:
V N N V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Május 15. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Lazio
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem még egy Derby della Capitalét is, hát, parancsoljatok. Vannak az embernek zsánerei még a focimeccsek között is, nekem a városi derbik a gyengéim, és most máris itt van az egyik leghíresebb, legjobb hangulatú. A hangulat ezúttal – ismét – elmarad, továbbra is zártkapus mérkőzéseket kell vívni a Serie A-ban, de talán a játékkal nem lesz gond.

Az olasz bajnokság hatodik és hetedik helyezettje csap össze, de attól nem kell félnie a Lazionak, hogy a farkasok megelőzhetik őket, mert a matematika mai állása szerint ez egész egyszerűen lehetetlen.

Mivel a Torino elleni meccsük anno elmaradt, így Correáékra még három meccs vár, az ezeken gyűjthető kilenc pont begyűjtése pedig okozhatna még egy kis zavart az erőben. De valószínűbb, hogy rájuk jövőre az Európa Liga vár. Ami egyáltalán nem rossz teljesítmény, még úgy sem, hogy idén a Bajnokok Ligájában vettek részt.

Ősszel nagyon simán nyertek Simone Inzaghiék. Vajon most szombaton milyen eredményre számíthatunk az AS Roma – Lazio mérkőzésen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – AS Roma

Zsinórban hat döntetlen után már csak poénból is tettem egy kis összeget az ikszre, de ezúttal elmaradt a pontosztozkodás, a bajnok Inter 3-1-re múlta felül Paulo Fonseca együttesét. Viszonylag hamar, húsz percen belül kétszer is mattolták Fuzato kapust, amivel megadták a meccs alaphangját. A tartalékosnak mondható Inter első találatát Marcelo Brozovic lőtte, egy szép akció végén egy Matteo Darmiantól kapott labdát vágott a kővé dermedt brazil kapus mellett a kapuba. Hasonló volt a milánóiak második gólja is, itt Romelu Lukaku téblábolt a tizenhatoson belül, ketten is őrizték, így nem tudott kapura törni, helyette lekészítette a labdát Matías Vecino számára, ő meg a bal alsóbe helyezte azt.

Harminc perce ment a meccs, amikor szépítettek a vendégek. Gyorsan átjutottak az Inter középpályáján, Dzeko észrevette, hogy Henrikh Mkhitaryan beindul, és hiába szorongatta az örményt két védő, hiába ért bele a labdába Andrei Radu, a játékszert a hálóból kellett előhalászni.

2-1-gyel fordultak a csapatok, és a második félidőben két nagy lehetőséget is elszalasztottak a vendégek az egyenlítésre. Előbb Edin Dzeko találta el a kapufát, majd Bryan Cristante fejelt mellé úgy, hogy közel s távol nem volt egyetlen Inter-védő sem.

Aztán a kontrákra berendezkedő Inter percei következtek, Darboe egész egyszerűen Andrea Pinamontit hozta helyzetbe, a fiatal támadó viszont rossz megoldást választott, maradt a 2-1-es eredmény. Egészen a 90. percig, amikor Achraf Hakimi szélvészgyorsan húzott Fuzato kapuja felé, majd kihagyhatatlan helyzetbe hozta Romelu Lukakut.

A Roma szerencséjére az őket üldöző Sassuolo is kikapott, így nem történt előzés. De lehet, hogy most hétvégén már nem lesz ilyen szerencséjük…

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.15.lazio
lazio
3:0
roma
lazio
2020.01.26.roma
roma
1:1
lazio
roma
2019.09.01.lazio
lazio
1:1
roma
lazio
2019.03.02.lazio
lazio
3:0
roma
lazio
2018.09.29.roma
roma
3:1
lazio
roma
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lazio – Parma

Hát, ez a vártnál sokkal nehezebb szülés volt. A Parma már elbúcsúzott az első osztálytól, tehát számukra ez a meccs semmit sem jelentett, de nem adták magukat könnyen.

Nagyon hosszú idő után újra az albán válogatott portása, Thomas Strakosha védte a fővárosiak kapuját, de az első félidőben szinte egyáltalán nem akadt dolga a hálóőrnek, a Lazio gyakorlatilag végig a Parma térfelén tartotta a labdát.

És Luis Alberto révén a gólhoz is közel álltak. Egyszer a spanyol nem sokkal csavart mellé, utána meg a felsőlécet találta el Ciro Immobile passzát követően.

Volt még Gabarrónnak egy ígéretes lövése, ami a kapu fölött hagyta el a pályát, majd a játékvezető szünetre küldte a feleket.

Érezhető volt, hogy közel a gól, de aki ezt érezte az… Nos, tévedett. Centiken múlt, hogy csak szabadrúgást, és nem tizenegyest kaptak a hazaiak, Lazzarit Gagiolo buktatta, de még épp vonalon kívül.

Majd a semmiből a Parma is veszélyeztetett, Brunetta lövése a baloldali kapufáról jött ki, az ismétlést meg Gagliolo Strakoshába rúgta.

A kapufa után bátrabbak lettek a vendégek, olyannyira, hogy Brunetta is próbálkozott ismét, majd Hernani is. Kettejük közül utóbbié volt veszélyesebb, az is a kapufán csattant – mert Thomas Strakosha oda ütötte a lövést.

Nem akarom bántani a Parmát, hiszen egyrészt tudjátok, hogy kedvelem őket, másrészt a kutyát nem érdekli, hogy nekem mi a véleményem, de a meccs utolsó perce annyira jól összefoglalta a szezonjukat. Nevetséges és egyben szomorú volt, ahogy négy-öt védő között az össze-vissza pattogó labda végül Ciro Immobile előtt kötött ki, ő meg az ilyen lehetőségeket nem szokta kihagyni… Nem csoda, hogy a vendégek 90 százaléka a fejét fogta, a maradék 10 meg leült a földre…

Összefoglalás

Az őszi rangadón én római sikert vártam. Mármint… Értitek… Ehhez képest a Lazio leiskolázta akkor a Romát, 3-0 lett a végeredmény.

Amikor a farkasok a pályaválasztók általában ők is húzzák be a három pontot, ami most igazán fontos lenne, a Sassuolo a Parmával fog játszani, valószínűsíthető a győzelmük, tehát ha Dzekoék buknak, akkor hátrébb csúsznak.

Nagyon sok sérültjük van továbbra is, bár Villar, El Shaarawy és Carles Pérez a kispadon már ott voltak az Inter ellen. A többiek viszont azóta sem épültek fel, a Lazionál pedig úgy néz ki, hogy csak Sergej Milinkovic-Savicra nem számíthat majd Simone Inzaghi.

A fogadóirodák azt gondolják, hogy a Lazionak van nagyobb esélye a győzelemre, és egyet kell velük értenem. Most jobbnak tűnik a Lazio, még akkor is, ha a Parmát csak nagy kínok közepette tudták megverni. Szóval a pénzem most az ő győzelmükre megy.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső