Juventus – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 13.
Juventus
Teljesítmény:
N V N D N
  • Allianz Stadium
  • Május 15. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A végére két olasz mérkőzést hagytam, nem akármilyen rangadókat: A Derby d’Italiát és a Derby della Capitalét. Előbbivel kezdünk, azaz jöjjön a Juventus – Inter meccs. Az Inter már bajnok, ettől függetlenül nem veszi félvállról a maradék meccseit, az AS Roma ellen is nyertek tegnap este, míg a Juventus – bánatomra – a Sassuolot intézte el a Mapei stadionban.

Félreértés ne essék, nem Juventus-ellenes vagyok, szimplán úgy éreztem, hogy Berardiék legyőzhetik az öreg hölgyet. És az esély meg is volt rá, de erről majd később.

Szavak nincsenek arra, hogy mekkora szüksége van a győzelemre a Juvénak. Nem elég, hogy letaszították őket a trónról, még az is előfordulhat velük, hogy a Bajnokok Ligájáról is lemaradnak. Az ötödik helyen állnak, egy pontra a negyedik Napolitól, háromra az Atalanta – AC Milan párostól, a maradék két meccs nagyon izgalmas lesz reményeim szerint.

És megjósolhatatlan. Igen, ez egy gyakran alkalmazott frázis tőlem, de most komolyan, ti meg tudjátok mondani, ez az egész hogyan fog végződni? Egyetlen hiba, egyetlen elhullajtott pont sokat számíthat…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sassuolo – Juventus

Restellem, hogy tévúton jártam a meccset illetően, de nyugtat az a tudat, hogy mindez Domenico Berardi hibája. Na jó, nem az övé, de teljesen máshogy alakulhatott volna a meccs, ha a Sassuolo csapatkapitány a meccs elején megítélt tizenegyest nem rontja el.

Mert egyébként minden adott volt a hazai sikerhez: Volt egy remek formában játszó neroverdi, egy rangadót bukó Juve… És egy Raspadori ellen elkövetett szabálytalanság. A csékával nem Wojciech Szczesny nézett farkasszemet, hanem Gianluigi Buffon, és a 43 éves portás kiütötte a lövést. Buffon egyébként az idény végén ismét elhagyja Torinót, de leszögezte, még szeretne védeni, esze ágában sincs visszavonulni.

A kihagyott büntető után bő tíz perccel viszont a vendégek támadtak, és Adrien Rabiot távoli lövésével a vezetést is megszerezték a 28. percben. A francia középpályás hosszú ideig vezette a labdát, senki nem támadta, úgyhogy lőtt. Jól tette.

A lefújás előtt pedig még Cristiano Ronaldo is betalált, a portugál zseni előbb kiosztott egy kötényt Marlonnak, majd higgadtan a hálóba gurított.

A fordulás után zárkózni tudtak a hazaiak, Manuel Locatelli és Giacomo Raspadori csináltak bolondot a fél védelemből, de nem sokáig reménykedhettek, Dejan Kulusevski hét perccel később fantasztikus labdát tálalt Paulo Dybala elé, az argentin pedig átemelte a kapujából kifutó Consiglit.

Többet támadtak a hazaiak, talán, ha Ciccio Caputo is pályán van minden máshogy alakult volna. De nem volt, nyert a Juve, és továbbra is tapad az éllovasokra.

Előző 5 meccs eredménye
2021.02.09.juventus
juventus
0:0
inter
juventus
2021.02.02.inter
inter
1:2
juventus
inter
2021.01.17.inter
inter
2:0
juventus
inter
2020.03.08.juventus
juventus
2:0
inter
juventus
2019.10.06.inter
inter
1:2
juventus
inter
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – AS Roma

Nagyot nem kockáztattunk – szerintem -, amikor arra tippeltünk, hogy mindkét együttes meglövi a maga kis gólját ezen a meccsen. Ez viszonylag hamar be is következett, ám ez a meccs most más volt, mint az előző találkozók, hat egymást követő döntetlen után most lett győztese kettejük viadalának.

Méghozzá a bajnok Interé lett a három pont, pedig nekik aztán semmi szükségük nem volt már rá, viszont a Romának igen. Oké, azzal, hogy a Sassuolo is vereséget szenvedett nincs akkora gond, de még mindig lecsúszhatnak a hetedik helyről.

Különleges szerelésben léptek pályára a bajnokcsapat tagjai, és ahogy számítottam rá, ismét egy kicsit megforgatta a kezdőt Antonio Conte. A milánóiak aztán nagyon gyorsan vezetést szereztek, és nem is engedték ki a kezükből a győzelmet. Először Marcelo Brozovic váltotta gólra Matteo Darmian remek passzát, majd kilenc perccel később Romelu Lukaku lekészítéséből Matías Vecino lőtte ki a bal alsót.

A Roma fél óra után szépíteni tudott, Henrikh Mkhitaryan egy gyors akció végén két védő között mattolta a Handanovic helyett kezdő Andrei Radut.

Az első félidő utolsó megmozdulása egy Vecino lövés volt – Alexis Sánchez parádés mozdulattal passzolt az uruguayihoz -, amelyet Fuzato ütött ki.

A második félidőben Edin Dzeko és Bryan Cristante révén közel jártak a farkasok az egyenlítéshez, de a bosnyák kapufáig jutott, az olasz meg ígéretes helyzetből mellé fejelt.

Egyre jobban kinyíltak a vendégek, ez pedig megnyitotta a kontrák kapuját az Inter előtt. A meccset a 90. percben zárták le a hazaiak. Achraf Hakimi saját térfeléről indulva kapott egy labdát, mint tudjuk, ő elég gyors, és most már azt is tudjuk, hogy nagyon önzetlen. Ő maga is befejezhette volna az akciót, de inkább a tutira ment, és Romelu Lukakut választotta.

3-1-re nyert az Inter.

Összefoglalás

Látható, hogy ez a felforgatott kezdő is nagyon erős. Eriksen, de Vrij vagy Bastoni pályára sem léptek, Sensi, Young és Hakimi meg csak csereként, mégis nagyon biztos lábakon állt a csapat. Hasonló kezdőre számíthatunk a Juve ellen is, és ahogy a Roma, úgy a zebrák is motiváltabbak. Ők gyakorlatilag a becsületükért küzdenek.

Mindenki tudja, hogy egyetlen csapat sem marad a csúcson, de ez az idei egy nagy visszaesés a Juve számára. Mondom ezt úgy, hogy még akár ezüstérmesek is lehetnek, de ahhoz bukni kéne az Atalantának, a Milannak és a Napolinak is, és tegyük szívünkre a kezünket: Ez nem fog előfordulni.

Reális cél számukra a Bajnokok Ligája elérése lehet, és ha a bajnokot nem verik meg, akkor erre minden esélyük elfogy.

Egy milánói csapat ellen már buktak nem is olyan régen, de ott volt tétje a vendégeknek is, így ebből messzemenő következtetéseket nem vonnék le.

Ismét hanyagolnám a végeredményt, vagy a meccs kimenetelét, és inkább a gólokra feküdnék rá. A múltban sem kényeztettek el minket rengeteg góllal, és most sem fognak reményeim szerint. Én egy szoros meccsre számítok, ahol a küzdelem fog dominálni, így 2,5 gól alá fogadom meg ezt a találkozót.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső