Eintracht Frankfurt – Napoli: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 20.
2023. február 21. kedd, 21:00 Deutsche Bank Park
Eintracht Frankfurt
vs
Napoli

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Robogunk tovább, a héten ismét jó kis mérkőzéseket tűznek a műsorra, és azért szeretnénk ott lenni a többségénél. Amennyinél csak lehet. Kedden és szerdán Bajnokok Ligája mérkőzéseit rendezik meg, következik a maradék négy meccs, amire a múlt héten nem került sor. Aztán nem lesz megállás, egyből jönnek a visszavágók.

A mai napra két keddi BL-meccset, valamint öt Championship-találkozót hoztam nektek. Kezdjük a BL-lel, tudom, hogy azért az emberek jó része, aki az online sportfogadás szerelmese, inkább van ráfeszülve a kupára, mint az angol másodosztályra. És ezzel egyet is tudok érteni.

Az Eintracht Frankfurt – Napoli lesz az első meccsünk, a tavalyi Európa-liga győztes hazai pályán fogadja az olasz első osztályú bajnokság leendő bajnokát. Ezt így most már le lehet írni, egyre nagyobb Luciano Spalletti csapatának előnye, és tényleg, egyes egyedül ők ronthatják el az újabb bajnoki címet. És lehet, hogy a dél-olasz csapat itt még meg sem áll, ugyanis a BL-ben is remek játékot mutatnak, és legyünk őszinték, a Frankfurt sem egy Bayern München vagy Real Madrid.

Oliver Glasner együttese egyben van, ezt meg kell hagyni. Ám sokszor elég éretlenül futballoznak, ezért a kiemelkedő eredménysor elmarad. No meg az is számít, hogy nincs olyan bő keret a Deutsche Bank Arénában, mint mondjuk a Maradonában.

Szóval az esélyek egyértelműek, a továbbjutás szempontjából mindenképp. De ez a BL, és sokan azt sem gondolták volna, hogy a Frankfurt a csoportjából továbbjut.

A bet365 irodájánál is a vendégek győzelmét várják, 2.10-et fizetnek Osimhenékre, 3.40-et Kolo Muaniékra, míg az iksz 3.60.

Eintracht Frankfurt

Amióta a világ legrangosabbnak mondott kupasorozata nevet váltott, és Bajnokcsapatok Európa Kupájáról Bajnokok Ligájára változtatta a nevét, az Eintracht Frankfurt most először jutott el a csoportkörig.

Sokan lebecsülték őket, mondván, hogy hiába nyerték meg az Európa-ligát, a BL már nagy falat lesz. Nem lett igazuk. Pedig kemény csoportba kerültek, rajtuk kívül még a Sporting CP, a Tottenham és az Olympique Marseille volt a négyesben. Drámai körülmények között sikerült kiharcolni a továbbjutást, azután nyertek Lisszabonban, hogy a Sportingtól az első fordulóban 3-0-ra kikaptak…

A Frankfurt kissé mostanság hektikus formát mutat a Bundesligában, de azért magabiztosan őrzik a hatodik helyüket, miközben az előttük levő Leipzig – Freiburg páros sincs messze. Sőt, igazából az élen álló Dortmund – München – Berlin trió sem.

Oliver Glasner csapata a hétvégén a Werder Brement fogadta, a mérkőzésre pedig mi is tippeltünk. Mint kiderült, túlzottan is megbíztunk a csapatokban, két és fél feletti gólszám volt az ötletünk, ami nem jött (persze közel jártak ehhez az eredményhez), pedig a mérkőzés csak két találatot hozott. Mindkettőt a Frankfurt szerezte, egy öngól után Randal Kolo Muani talált be, aki a nyáron szinte biztosan elhagyja a gárdát, hogy egy komolyabb nagycsapathoz szerződjön. Már a télen volt kereslet a franciára, de akkor még maradt.

A támadó még adós a BL-ben a jó játékkal, a csoportmeccsek alatt két gólt szerzett mindössze.

Abban bízhatnak a szurkolóik, hogy az idei négy, hazai pályán lejátszott meccsük mindegyikét megnyerték, és egyébként is, megbízható teljesítményt nyújtanak saját közönségük előtt.

Aznoban most a Napoli érkezik, nem a Darmstadt, a Hertha, a Schalke vagy a Werder…

Oliver Glasnernek egy lehetséges hiányzója van, de róla is az a hír járja, hogy ott lehet a kezdőcsapatban. Sebastian Rodéról van szó egyébként. Magam részéről inkább számítok arra, hogy Djibril Sow párja a középpályán majd Kamada Daichi lesz.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Jakic, Ndicka, Tuta – Knauff, Kamada, Sow, Max – Lindström, Götze – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek:

Nagyon rövid leszek, ugyanis ez a két csapat csak kétszer találkozott egymással. Az időpont 1994, a sorozat, amelyben egymás ellen sodorta őket az élet pedig az UEFA Kupa. A kupa nyolcaddöntőjében a Frankfurt mindkét mérkőzést megnyerte 1-0-ra, ezzel pedig kiejtette az olaszokat.

Most egy ilyen eredmény csodaszámba menne…

Előző meccs eredménye
1994.12.06.UEFA Kupa
napoli
0:1
eintracht frankfurt
UEFA Kupa
1994.11.22.UEFA Kupa
eintracht frankfurt
1:0
napoli
UEFA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

És ide most az elmúlt hét bármelyik Napoliról szóló írást bemásolhatnám, a különbséget nem venné észre senki sem. Luciano Spalletti együttese ugyanis nem áll meg, nem tud lelassítani, és a lehető legritkább a hibázás lehetősége ennél az együttesnél.

Akkortájt vettük észre, hogy ebből a Napoliból ténylegesen lehet valami (és nem csak egy fellángolásról van szó), amikor hazai pályán kiütötték a Liverpool együttesét.

Majdnem lehozták a csoportjukat hibátlanul, de az utolsó fordulóban, ami nekik már mindegy volt, kikaptak Jürgen Klopp csapatától. Nem volt gyenge csoport, az angolok mellett még a Glasgow Rangers, valamint az Ajax kapott ott helyet.

Közben az olasz bajnokságban is mennek előre a scudettoért, és tényleg nem túlzás azt állítani, hogy ezt már csak ők ronthatják el. Előnyük tizenöt pont tizenöt fordulóval a vége előtt. A hétvégén újra nyerni tudtak, a Sassuolot intézték el két legnagyobb sztárjuk, Khvicha Kvaratkshelia, valamint Victor Osimhen góljaival.

A párosnak a BL-ben is nagyon jól megy, de bátran lehet számítani Hirving Lozanora, Matteo Politanora, Giovanni Simeonéra vagy Giacomo Raspadorira is.

Apropó, utóbbi, vagyis a Sassuolotól érkezett fiatal támadó az egyetlen sérültje az együttesnek, mindenki más elérhető.

A Napoli idegenben ugyanolyan erős, mint hazai pályán, bár muszáj hozzátenni, hogy mindkét idei vereségüket idegenben szenvedték el. Kikaptak a Pool mellett a bajnokságban az Intertől is.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera – Zambo Anguissa, Zielinski, Lobotka – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Tippelde

Meglehetősen nagy magabiztossággal játszik a Napoli, meg is van erre az okuk, és a Frankfurt otthonában sem fognak megijedni.

A hazai csapat szeretne előnnyel fordulni a második megmérettetésre, ám erre nem sok esély van, tökéletes védekezés kell hozzá, valamint az, hogy Osimhenék ne fogjanak ki jó napot. Nem látok rá esélyt.

Szóval a vendégek győzelmét várom a meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső