Aston Villa – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 27.
Aston Villa
Teljesítmény:
N N V N N
  • Villa Park
  • Augusztus 28. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára egész sok Premier League mérkőzést néztünk ki, vannak itt szimpatikus kis meccsek, amikből nem kevés pénzt remélünk. Ilyen az Aston Villa – Brentford is. Az újonc – akik a szó szoros értelmében újoncnak számítanak, hiszen sosem jutottak még fel a legjobbak közé – győzelemmel indította PL szereplését. És döntetlennel folytatta, a Crystal Palace nem tudott nyerni saját pályáján a darazsak ellen.

Most ismét idegenbe utaznak, ezúttal Birminghambe, ahol az Aston Villa vár rájuk. Tavaly ők nagy fejlődésen mentek keresztül, és sokan azt várták, hogy idén még feljebb kerülhetnek majd a tabellán, az idénynyitó viszont nem sikerült, 3-2-es vereséget szenvedtek a Watford otthonában. Viszont aztán képesek voltak javítani, a Newcastle ellen 2-0-ra nyertek hazai pályán.

Veszélyes csapatnak tűnik a Brentford, akik már tavalyelőtt is közel álltak a feljutáshoz, végül akkor lemaradtak róla. Lehetséges, hogy megragadnak a Premier League-ben? Két forduló alapján a válasz az, hogy igen… Aztán majd pár forduló múlva érdemes lesz visszatérni a kérdésre.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Newcastle: 2-0

G.: Ings, El-Ghazi

Nem cifráztuk túl ezt a tippet, mindösszesen annyit ajánlottunk nektek, hogy a birminghamiek győzelmére tegyetek egy kis aprót. És ez szerencsére viszonylag jött is, annak ellenére, hogy a Villa jó néhány hiányzóval kellett, hogy számoljon.

A kezdők:

Arsenal:

Martinez – Cash, Konsa, Mings, Young – McGinn, Luiz, Ramsey – Buendia, Ings, El-Ghazi

Newcastle:

Woodman – Murphy, Schar, Lascelles, Fernandez, Ritchie – Willock, Hayden, Almiron – Wilson, Saint-Maximin

Ha már szóbe kerültek a hiányzók: A Villánál a tavalyi házi gólkirály, Ollie Watkins továbbra sem volt bevethető, mellette lesérült Bertrand Traoré, Morgan Sanson, Trezeguet és Leon Bailey is.

Sérültekből akadt a szarkáknál is, Darlow és Dubravka sérülése miatt ismét Woodman állt a kapuban, Jonjo Shelvey, Paul Dummett és Elliott Anderson nem volt bevethető.

Komoly Newcastle helyzettel indult a találkozó, egy felívelésért Callum Wilson harcolt meg, egy az egyben vezethette a labdát Emiliano Martinezre, de a hatalmas ziccerből nem lett semmi, Wilson mellé csavart. Érdekes volt látni, hogy Tyrone Mings – miután a párharcot elvesztette – ahelyett, hogy Wilson után futott volna inkább az asszisztenssel pörölt…

Maradtak lendületben a vendégek, Joe Willock erőből belőtt labdáját Wilson elől mentette az utolsó pillanatban Matty Cash. Már úgy tűnt, hogy a félidő 0-0-val fog zárulni, amikor jött Danny Ings. A Southampton klasszis támadója nyáron csatlakozott Dean Smithékhez, a hosszabbításban szerzett gólja után a Villa szurkolók bátran mondhatják: Minden pénzt megért.

Matty Cash hatalmas bedobását Tyrone Mings csúsztatta meg, Ings pedig ollózva, nagy erővel lőtt a kapu bal oldalába.

Az Aston Villa a második félidőben tovább tudta növelni az előnyét: Tyrone Mings egy szöglet után fejelt kapura, ami elakadt egy NUFC védőben, illetve annak kezében. Videózás után a játékvezető a tizenegyespontra mutatott, Anwar El-Ghazi pedig ki is használta a lehetőséget.

A találkozó legvégén még a Newcastle is majdnem kapott egy tizenegyest, ám végül azt visszavonták, így a szépítés sem sikerült a vendégek számára, maradt a 2-0.

Nem volt teljesen meggyőző az Aston Villa, ám mégis viszonylag simán nyertek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.02.13.Championship
brentford
1:0
aston villa
Championship
2018.08.22.Championship
aston villa
2:2
brentford
Championship
2017.12.26.Championship
brentford
2:1
aston villa
Championship
2017.09.09.Championship
aston villa
0:0
brentford
Championship
2017.01.31.Championship
brentford
3:0
aston villa
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace – Brentford: 0-0

A Crystal Palace egy Chelsea elleni sima vereséggel indított, most itt volt az esély, hogy javítsanak. A dolog papíron könnyűnek tűnt. Adott egy újonc, akik első idegenbeli meccsüket játsszák, a Selhurst Park tökéletes helyszín lehetett volna egy CP győzelemhez. Kivéve, hogy nem lett az.

A kezdők:

Crystal Palace:

Guaita – Ward, Andersen, Guehi, Mitchell – Gallagher, Kouyate, McArthur – Zaha, Benteke, Schlupp

Brentford:

Raya – Ajer, Jansson, Pinnock – Canos, Onyeka, Nörgaard, Janelt, Henry – Mbeumo, Toney

Sajnos ez a mérkőzés nem volt annyira jó, hogy órákig írjuk a történéseket. Alig akadt helyzet sajnos.

De azért természetesen pár lehetőségről be tudunk számolni. Rögtön a meccs elején – a nyolcadik percben – Wilfried Zaha okos passza után Conor Gallagher került gólhelyzetbe. A középpályás kicsit hosszan vette át a labdát, azonban így is lőni tudott, az izmos bomba a kapufáról jött ki.

Megirigyelték ezt a vendégek, és a 43. percben Bryan Mbeumo oldalról elvégzett szabadrúgása a felsőlécről vágódott a pályán túlra. De gól, na az nem volt.

Ahogy a második félidőben sem. Sőt itt már Brentford helyzet sem alakult ki, a Crystal Palace még kétszer kísérelte meg Raya kapuját bevenni. Egyszer Christian Benteke, akinek fejese fölé szállt, aztán pedig James McArthur. Utóbbi próbálkozása sokkal veszélyesebb volt, Raya ujjheggyel pont annyira tudott labdába érni, hogy az centikkel, de elkerülje a felső sarkot.

Maradt a 0-0 egy nem túl élvezhető mérkőzésen. Ennél csak jobbakat várunk az előttünk álló szezontól.

Összefoglalás

Továbbra is hiányoznak a Villából, így Dean Smith nem valószínű, hogy a múlt heti kezdőn változtatna. Arra van a legnagyobb esély, hogy Ollie Watkins visszatérhet, de akkor is csak a kispadra, kétlem, hogy kezdőként számolnának egyből vele. Pikáns lesz, ha pályára lép, ugyanis ő pont a Brentfordtól csatlakozott a Villába.

Trézéguet, Sanson, Bertrand Traoré és Leon Bailey játékára szinte semmi esély nem mutatkozik.

A másik oldalon Josh Dasilva, valamint Mads Bech Sörensen lesz kénytelen kihagyni a találkozót.

A két csapatnak – értelemszerűen – ez lesz az első Premier League mérkőzése, ám a másodosztályban számtalanszor megmérkőztek egymással. Legutóbb 2019-ben. akkor a Brentford 1-0-ra tudott nyerni a most már a Brightont erősítő Neal Maupay góljával.

Még egy érdekesség: Összesen hatszor léptek pályára egymás ellen, háromszor a Brentford nyert (mindhármat hazai pályán), valamint három döntetlen született (mind a három a Villa Parkban).

Szóval a birminghamiek első győzelmükre készülnek, de nem lesz könnyű dolguk. Grealisht elvesztették, a legjobb szélsőik az orvosi szobát erősítik, és a Brentford két forduló alatt is megmutatta, hogy nem lesz olyan könnyű elintézni őket.

Szerintünk most sem fog ez sikerülni a hazaiaknak, kissé talán veszélyes vizekre evezünk, de számunkra a döntetlen a legideálisabb opció. Emellett pedig az, hogy a találkozón mindkét együttes hálóba talál. Háromból két Villa Parkban lejátszott bajnokijuk így ért véget…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső