Athletic Bilbao – Real Sociedad: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 12.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N N N N D
  • San Mamés
  • Január 13. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Sociedad
Teljesítmény:
N D D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tudjátok, hogy kedvelem a különleges meccseket, városi rangadókat, ilyesmi. Nos, ez nem városi, hiszen az Athletic Bilbao mérkőzik meg a Real Sociedaddal, egyikük Bilbaoból, a másik San Sebastianból való. Viszont közös bennük, hogy mindketten baszkok, ez adja a pikáns részét ennek a találkozónak.

Mára egyébként ezen kívül másik négy meccsel készültem, köztük van a Spanyol Szuperkupa döntője, két Premier League-meccs, illetve egy olasz bajnoki. És esetleg holnap még az AC Milan – AS Roma rangadó.

Az online fogadási oldalak többsége – vagy inkább mindegyik – ezúttal Ernesto Valverde mellett teszi le a voksát, holott az ősszel a Real Sociedad nagyon simán nyert. Igen ám, de akkor még Oyarzabaléknak ment jobban, és nem volt ANK sem…

Az Unibetnél 2.00 a hazai győzelem, 3.45 a döntetlen, 3.95 a vendégsiker.

Jöjjön az Athletic Bilbao – Real Sociedad találkozó!

Athletic Bilbao

Kezdjük a legfrissebbel, a Bilbao továbbjutott a kupában, a hétvégén az Eibar csapatát 3-0-ra győzték le. Az Eibar nemrég még az élvonal tagja volt, sőt tavaly majdnem sikerült is visszajutniuk, ám az osztályozó döntőjében végül elbuktak. A LaLiga szellem ezúttal valahol máshol járt, mert a másodosztályú együttes simán kikapott. A győzelmet két olyan ember szállította, akik az alapcsapatban ritkán kapnak lehetőséget. Asier Villalibre duplázni tudott, Iker Muniain talált be még mellette.

A Bilbao remek formában várja a folytatást, és bizonyára motiválja őket az, hogy milyen előkelő helyen állnak a tabellán. Negyedikek, vagyis BL-t érő helyen állnak, de a dobogó legalsó foka sincs messze.

Az utolsó tizenkét meccsükön nem kaptak ki, legutoljára a Barca verte meg őket október közepén.

A mérlegük 11 győzelemből, 5 döntetlenből és 3 vereségből áll, hazai pályán pedig 7-2-1-gyel állnak, ami nem rossz. Sőt!

A csapatból Dani García szereplése kérdőjeles, Yeray Alvarezé nem, a védő minden valószínűség szerint kimarad sérülés miatt. Ahogy Inaki Williams is, aki a ghánai válogatottal szerepel az afrikai kontinenstornán.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Lekue, Paredes, Vivian, Berchiche – Vesga, Herrera – N. Williams, Sancet, Berenguer – Guruzeta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.LaLiga
real sociedad
3:0
athletic bilbao
LaLiga
2023.04.15.LaLiga
athletic bilbao
2:0
real sociedad
LaLiga
2023.01.14.LaLiga
real sociedad
3:1
athletic bilbao
LaLiga
2022.08.05.Barátságos Mérkőzés
athletic bilbao
1:0
real sociedad
Barátságos Mérkőzés
2022.02.20.LaLiga
athletic bilbao
4:0
real sociedad
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Sociedad

A Real Sociedad is a Copa del Rey következő fordulójába jutott, ám ők messze nem olyan könnyen, mint mostani ellenfelük. Pedig a harmadosztályba kieső Malaga volt az ellenfél, melynek ereje és tudása persze megkopott már. Ennek ellenére egyetlen öngóllal bizonyultak jobbnak.

Az Imanol Alguacil vezette baszkok a Bajnokok Ligájában még versenyben vannak, talán a plusz terhelés, ami miatt a LaLigára most kevesebb fókusz jutott. A csapat még így is előkelő helyen, de egy kissé gyengébbek, mint mondjuk tavaly.

Mostanában sokat ikszelnek, az utolsó öt meccsből négyen is döntetlent játszottak. Többek között utolsó bajnokijukon is, ahol Alex Remiro indokolatlan és meggondolatlan cselekedete hozta rá a frászt a drukkerekre és a mesterükre egyaránt. A kapus a tizenhatoson kívül nézett el egy labdát, és felelőtlenül beleütött. Piros, zuhany, eltiltás. Az Alaves – merthogy ők voltak az ellenfeleik – gólt is szerzett hamar, de Martín Zubimendi legalább egy pontot a Reale Arénában tartott.

Idegenben 3-4-2-es mérlegük van, jó ideje nem szenvedtek vereséget, védelmük stabilnak mondható.

Ám most jön a nagy gond, sokan távoztak az ANK-ra meg az Ázsia-kupára. Utóbbi miatt majd Kubo Take nem játszhat, előbbi miatt meg Sadiq Umar és Hamari Traoré. Mellettük még eltiltott Remiro, sérült André Silva és Martín Merquelanz.

A várható kezdőcsapat:

Marrero – Odriozola, Le Normand, Zubeldia, Tierney – Zubimendi – Zakharyan, Mendez, Merino, Barranetxea – Oyarzabal

Tippelde

Az őszi meccs után még motiváltabb lesz majd a Bilbao, plusz a San Mamés egy ilyen meccsen elképesztő hangulatot fog adni. Nem tudom elképzelni, hogy ne a hazai csapat győzzön…

Tippjeink a következők:

1.: Athletic Bilbao győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső