Monaco – Reims: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 11.
Monaco
Teljesítmény:
N N V N N
  • Stade Louis II
  • Január 13. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Reims
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárásként egy francia találkozót hoztunk. Megszokhattátok, hogy annyira nem erőltetjük a Ligue 1 küzdelmeit, egy rendkívül kiismerhetetlen ligáról van szó, de mivel most kicsit szűkén vagyunk a jó meccseknek, a Monaco – Reims mellett döntöttünk.

A hercegségbelieknek jó esélye van arra, hogy idén ezüstérmet szerezzenek, és végre visszatérjenek a Bajnokok Ligájába, ám azért vannak kihívóik, meglepetésre például ott a Brest, amely tavaly messze nem ilyen célokért küzdött. Na, látjátok, erről beszéltem…

A Reims Will Still vezetésével továbbra is a középmezőnyben, azt gondolom, hogy ennél több nincs is ebben az együttesben most.

A kettejük összecsapása nem biztos, hogy sokakat megmozgat itthon, a sportfogadás Magyarországon nem feltétlenül a Ligue 1-re van kihegyezve. Akit azonban mégis érdekel, tessék, itt vannak a 20bet szorzói:

A hazaiakra 1.68, a döntetlenre 4.20, a vendégekre 4.60.

Monaco

Mókás egy bajnokság ez a Ligue 1, mókás csapatok alkotják. Különösen mókás, hogy a Monaco az elmúlt hetekben egyetlen vereséget sem szenvedett. Leszámítva azt az egyet a Lyon ellen, amikor épp a hercegségbeliek győzelmére tippeltünk. Na mindegy, lépjünk túl ezen, és tekintsünk a Reims elleni találkozóra!

A Monacot irányító Adi Hütter elégedett lehet az eddig látottakkal, a szokásosnak mondható Monaco-féle beragadás ezúttal nem volt meg, és a csapat most a bronzérmes helyen áll, két pontra a második Nice-től. Az, hogy nem lesznek bajnokok, szinte borítékolható, a PSG ezúttal is megnyeri majd a trófeát.

De ha már az első háromban végeznek, az már elég a BL-hez, ahol egy jó ideje nem láttuk a Monacot. No meg ott van még a Francia Kupa és a Francia Ligakupa is, ahol lehet alkotni.

Előbbiben épp a hétvégén lépett pályára a csapat, a Lens elleni rangadó pedig nagy drámát hozott. Hiába húzott el hamar két góllal (Wissam Ben Yedder mellett Maghnes Akliouche talált még be) a Monaco, a Lens egy óra után egyenlített. Jöhetett a 9 körből álló tizenegyespárbaj, ahol a vendégek háromszor, a hazaiak négyszer hibáztak.

A bajnokságot győzelemmel zárta a Monaco, a Toulouse otthonában sikerült nyerniük. Mérlegük 10-3-4, otthon 6-0-2.

Az Afrika-Kupa és az Ázsia-kupa miatt is szív rendesen Hütter, hat játékosára nem számíthat ezek miatt. Wilfried Singo, Mohammed Salisu, Ismail Jakobs, Krepin Diatta és Mohamed Camara az előbbin, Minamino Takumi az utóbbin fog játszani. Sérült még Eliesse Ben Seghir és Eliot Matazo. Breel Embolo és Caio Henrique.

A várható kezdőcsapat:

Köhn – Magassa, Maripán, Salisu, Kehrer – Vanderson, Fofana, Zakaria, Ouattara – Akliouche – Ben Yedder, Balogun

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.07.Ligue 1
reims
1:3
monaco
Ligue 1
2023.03.12.Ligue 1
monaco
0:1
reims
Ligue 1
2022.09.18.Ligue 1
reims
0:3
monaco
Ligue 1
2022.02.27.Ligue 1
monaco
1:2
reims
Ligue 1
2021.11.07.Ligue 1
reims
0:0
monaco
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Reims

A Reims alapból nem igazán lenne rajta Európa többi országának térképén, de edzőjük miatt felkerültek. Will Still ugyanis mindössze 31 éves, és annak ellenére alkalmazták őt, hogy akkortájt még a képesítése sem volt meg. Viszont baromi ügyes volt, tehetséges, a szakma csínját-bínját pedig a Football Managerből tanulta meg. Azóta egyébként egy eltiltás miatt az öccse is ült a kispadon, Nicolas Still pedig csak 26 esztendős…

Beszéljünk a Reimsről magáról. A csapat a középmezőnyben szerepel, most a 9. helyet foglalják el, úgy gondolom, kihozzák magukból a maximumot. A gárda 8-2-7-es mérleget csinált idáig, mely összesen 26 pontot jelent. Mindössze két pontra az ötödik Lille, egy pontra a hatodik Marseille. Ezek a pozik már európai kupaszereplést jelentenek. Ahogy európai kupaszereplést jelentene egy kupagyőzelem is, amire a Reimsnek is van esélye, hiszen a Dinan Lehon csapatát 3-0-ra verték a hétvégén.

Az utolsó bajnoki fordulóban a Nego Loic-kal felálló Le Havre is fejet hajtott, hazai pályán Nakamura Keito gólja döntött.

Eddig idegenben kevesebb a siker, háromszor nyertek, kétszer ikszeltek, négyszer kaptak ki.

A rendezendő válogatott tornák jól kiszúrnak velük is, az alábbi játékosokra nem számíthatnak most heteken át: Oumar Diakité, Ibrahim Diakité, Yunis Abdelhamid, Amir Richardson, Ito Junya és Nakamura Keito, valamint sérült Marshall Munetsi.

A várható kezdőcsapat:

Diouf – Foket, Agbadou, Okumu, De Smet – Khadra, Matusiwa, Teuma – Salama, Daramy, Bojang

Tippelde

Mindkét oldal kissé tartalékos lesz, de a Reims jobban szívhatja a fogát. Két kezdője, Ito és Nakamura sem játszhat, ráadásul az idegenbeli teljesítményük elég gyengécske.

Tippjeink a következők:

1.: Monaco győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Cashback a Sportuna oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső