Augsburg – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 14.
Augsburg
Teljesítmény:
V D D N V
  • WWK Arena
  • Január 16. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jut még már egy német bajnoki mérkőzés, az Augsburg – Eintracht Frankfurt, majd a napot Szaúd-Arábiában fejezzük be, ahol majd a Spanyol Szuperkupáról lesz szó, jön majd az Athletic Bilbao – Real Madrid csata. A szezonban már a harmadik.

De először még a germánoknál maradjunk egy kicsit. A találkozót a fogaóirodák már beárazták, és természetesen a magára találó Frankfurt számít esélyesnek. Nem is csoda ez, az Augsburg pocsék őszt tudhat maga mögött.

Rendkívül szoros az élmezőny a Bundesligában, míg a Bayern München és a Borussia Dortmund különmeccset vívnak majd a bajnoki címért, addig a további Bajnokok Ligáját érő helyek, az Európa-liga, valamint az Európa Konferencia-liga hely abszolút nyitott. Itt a Frankfurt esete, akik most a nyolcadik helyen állnak, de egy győzelemmel egészen a negyedikig ugorhatnak.

Az Augsburg is nagyot léphet előre, ám nagyon oda kell tenniük magukat, ami mostanában nem nagyon szokott sikerülni…

Augsburg

A csapat mutatott bravúrt az ősz folyamán, összesen négyszer vonultak le a pályáról három ponttal, és abból az egyik a Bayern München ellen volt. Ezzel leesett a Bundesligáért rajongó szurkolók álla, nagy volt az öröm a csapatnál, de aztán hamar visszacsöppentek a valóságba. Nagy csatát vívnak majd a bent maradásért, de ki tudja, tavasz végén talán az is nagy szó lesz, ha meg tudják tartani az osztályozós helyüket.

Az biztosnak tűnik, hogy a Greuther Fürth kiesik. Tehát már csak egy biztos kiesője lesz a BuLi-nak, ez még számtalan csapat lehet a Herthától kezdve az Arminia Bielefeldig, nagyon hamar megváltozhat a helyzet, elég hozzá egy-két találkozó.

Ahogy arra számítani lehetett, a Hoffenheim hazai pályán simán, 3-1-re verte az Augsburgot, hazai pályán félelmetesek Kramaricék, mi is úgy gondoltuk, hogy a PreZeroban marad a három pont.

Formát tekintve ötből egyet nyertek Gikiewiczék, de pontjaik többségét otthon szerezték, 3-2-3-mal állnak.

Otthon sikerült megverni a Bayernt, ikszeltek a Lipcsével, egyszóval ebben bízhatnak.

Az együttesből Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Tomás Koubek és Tobias Strobl fog hiányozni, az első három játékos a hónap végén elérhető lesz, Strobl viszont súlyos sérülést szenvedett, ő már csak a következő idényben fog pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Gikiewicz – Framberger, Gumny, Oxford, Iago – Caligiuri, Moravek, Dorsch, Vargas – Hahn, Cordova

Egymás elleni meccsek:

Ősszel a beragadó Frankfurt hazai pályán csak 0-0-s döntetlenre volt képes, ami azért csalódást keltő eredmény volt számukra. Előtte viszont zsinórban háromszor is nyerni tudtak, az Augsburg még gólt sem tudott nekik rúgni. Az utolsó hazai augsburgi siker 2019. szeptemberében volt, ekkor 2-1-re nyertek Hahnék.

Az örökmérlegre rákukkantva azt láthatjuk, hogy nagyon kiegyenlített a küzdelem, és meglepetésre a hazaiak több sikert arattak, mint a mostani favorit. Nyolc alkalommal ők nyertek, hétszer a vendégek, hat döntetlen született.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.21.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:0
augsburg
Bundesliga
2021.04.20.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:0
augsburg
Bundesliga
2020.12.19.Bundesliga
augsburg
0:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.02.07.Bundesliga
eintracht frankfurt
5:0
augsburg
Bundesliga
2019.09.14.Bundesliga
augsburg
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt

Megérezte az együttes, hogy Adi Hütter távozott. És nem csak ő, André Silvát apróért küldték el Lipcsébe. Érkeztek helyettük természetesen utódok, Rafael Borre csatár pozícióba, Oliver Glasner pedig mint vezetőedző.

A kezdeti sikertelenséget egy hatalmas formajavulás követte, a Frankfurt szépen elindult felfelé, és meg sem állt a hatodik helyig. Igaz, hogy az utolsó, Dortmund elleni találkozójukat elbukták, de ott is benne volt a meglepetés a levegőben, végül két hajrában szerzett góllal a sárga-feketék bizonyultak jobbnak. De a Frankfurt végig partiban volt, és erre bizony lehet a jövőben is építeni.

Idegenbeli mérlegük kifejezetten jó: Négy győzelmük van, kétszer ikszeltek, háromszor kaptak ki.

Az együttes kénytelen lesz nélkülözni öt játékost: Jens Petter Hauge, Christopher Lenz, Aymen Barkok, Danny da Costa és Eric Durm sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hinteregger, N’Dicka – Chandler, Jakic, Hrustic, Kostic – Lindström, Kamada – Borre

Tippelde

Hazai pályán tud tehát veszélyesen játszani az Augsburg, ettől függetlenül egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha végül a vendégek nyernének. A hazai csapatba hosszú idő után térhet vissza Felix Uduokhai, aki stabilitást adhat majd a hátsó négyesnek, de lehet, hogy korai még őt a mélyvízbe dobni.

A találkozótól két és fél gól feletti eredményt várok, a Frankfurt ezt mostanság rendre hozza, az Augsburg pedig otthon nem a döntetlenre hajt majd. Ebből valami jó is kisülhet…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső