Augsburg – Mainz: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 19.
Augsburg
Teljesítmény:
N V N V D
  • WWK Arena
  • Augusztus 20. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Mainz
Teljesítmény:
D N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap csak három meccsünk volt, az Európa-ligában nem mertünk több mérkőzésről írni. Amúgy is egy nagyon hektikus kupáról van szó, nem akartunk felesleges kockázatot vállalni. Mindhárom meccsünk jött, de így is azért lehetett izgulni… A hétvégére sokkal bevállalósabb vagyunk, és leszünk is. Ma is tíz mérkőzést hoztunk, a héten már negyedszer… Vannak közte olyan meccsek, amik tényleg hívogatók, és egy semleges szurkoló számára igazi szórakozást jelenthet.

Németországból, Spanyolországból, Angliából és Franciaországból válogattunk, holnap pedig Olaszország következik. Szombaton tíz tipp azért nem lesz, ünnep is van meg hétvége…

No, kezdjünk neki a mai napnak. A Bundesligából hoztunk – egyelőre – két mérkőzést, melyek közül az első lesz az Augsburg – Mainz. Vannak, akik úgy tartják, hogy ez a két csapat a legsótlanabb együttes ebben a bajnokságban, és meg kell mondjam, van ebben valami. Mármint részben igaz, az Augsburg valóban kissé kilóg lefelé. És nem idén, két meccs alatt azért ilyet nem mondanék, de az elmúlt években nem sok fejlődést mutattak. A kiesés ellen küzdöttek eddig, mindig megúszták, minden bizonnyal idén sem lesz ez másként.

A Mainzról nem mondanám, hogy sótlan, inkább nevezném őket taktikusnak. Különben is, a tavalyi után hogyan lehetne őket sótlannak nevezni? Bo Svensson jött, látott és egyelőre győzött is. A kiesőjelölt Mainzból csinált egy mindenki számára veszélyes ellenfelet. És bár nem tucatnyi Messi meg Mbappé alkotják a keretet, senki nem mehet biztosra ellenük.

Az Augsburg sem.

Augsburg

Az Augsburg úgy kezdte az idei évet, ahogy az előzőt befejezték, meg úgy, ahogy mindenki várta tőlük. Vereséggel, és nagyon gyenge játékkal. Lehet mondani, hogy a Freiburg jobb csapat, de azt talán nem sokan gondolták, hogy otthon négyet fognak kapni Gregoritschéktól. Mégis így lett.

Mindezt azután, hogy a kupában viszont fölényes győzelmet arattak. Mondjuk nem egy élvonalbeli klub volt az ellenfelük, hanem a Lohne…

Hasonlóan rossz eredményt vártak tőlük a második fordulóban is, mivel a Bayer Leverkusen otthonába látogattak, akik köztudottan idén is a Bajnokok Ligájára hajtanak, az előző idényben a harmadik pozíciót szerezték meg, szóval nem úgy nézett ki, hogy most megszerzik az első győzelmüket. De megszerezték, a gyengén rajtoló Seoane-csapat 2-1-re kapott ki. Betalált a meccsen Fredrik Jensen, valamint André Hahn, miközben hazai oldalon csak Charles Aranguiz. Meglepetés, a forduló legnagyobbja.

Azért a statisztika sokat elmond a mérkőzésről: Hazai kapura lövésből volt 23, vendégből 6. Ez mégis győzelmet ért az Augsburgnak.

Ezzel most a csapat a 9. helyen áll, de felesleges még ennyi idő után a tabellát nézni, annyira egyben a mezőny, hogy totál értelmetlen ezzel foglalkozni. Enrico Maassen együttese a napokban erősített, a már 34 esztendős Julian Baumgartlingert szerezték meg, aki tavaly még a Bayer Leverkusen csapatában játszott, ám az idény végén elengedték. Erőnlétileg valószínűleg azért van lemaradása, így játékára nem gondolom, hogy számíthat az Augsburg új edzője.

Ahogy nem számíthat több alapemberére sem: Niklas Dorsch, Tobias Strobl, Noah Sarenren Bazee, Carlos Gruezo, Rubén Vargas és Reece Oxford is sérült. Dorsch lába eltört, ami miatt meg kell műteni, Strobl és Sarenren Bazee is hosszú időt hagy ki, Oxford szintén nem egyhamar tér vissza, a többiekre már nem kell sokat várni.

Gruezo a hírek szerint szombatra már jó állapotban lesz, és játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Gikiewicz – Uduokhai, Bauer, Gouweleeuw, Iago – Hahn, Maier, Gruezo, Rexhbecaj – Jensen, Demirovic

Egymás elleni meccsek:

Ha valaki követi a Bundesligát, az igencsak meglepődhet, ha azt mondom, hogy egymás ellen az Augsburg sokkal jobban szerepel, mint a Mainz. Az elmúlt öt mérkőzésből négyet is megnyertek, nem csak hazai pályán jobbak, de néha még idegenből is elhozták a három pontot. A tavalyi szezonban ősszel a Mainz mondjuk elverte őket, mint szódás a lovát, de ez nem újdonság, akkoriban Svenssoék remekeltek hazai pályán. Mármint az egész idényben. Viszont tavasszal Iagoék otthon tartották mindhárom pontot, és ezzel folytatták hazai jó szereplésüket Onisiwoék ellen.

Ugyanis zsinórban négy győzelemnél tartanak, sőt lehet ez öt is, mert az ötödik találkozójuk itt döntetlen lett a kupában, de hosszabbítást követően azt is a házigazda húzta be.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.06.Bundesliga
augsburg
2:1
mainz
Bundesliga
2021.10.22.Bundesliga
mainz
4:1
augsburg
Bundesliga
2021.02.28.Bundesliga
mainz
0:1
augsburg
Bundesliga
2020.10.31.Bundesliga
augsburg
3:1
mainz
Bundesliga
2020.06.14.Bundesliga
mainz
0:1
augsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mainz

A Mainz egy ideig nagyon szenvedett a bajnokságban, nem tavaly, hanem azelőtt, mígnem megtalálta Bo Svenssont, aki győztes csapatot faragott belőlük. Az előző szezonban mutatott remek teljesítmény hatására sok játékosuk felértékelődött, és elkezdték a gárdát komolyan venni.

Most is két meccs után veretlenek, egyszer nyertek, egyszer pedig döntetlent játszottak. Először a Bochumot verték idegenben 2-1-re (Karim Onisiwo két góljával), aztán otthon ikszeltek az Union Berlinnel, ami abszolút jó eredmény, Schafer Andráséknak remek csapatuk van.

Voltak azért változások itt is, több új játékost kell beépíteni a kezdőbe, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, eddig azonban nem érheti szó a ház elejét.

Nincs sok dolog, amit most a Mainz-cal kapcsolatban el lehet mondani. Otthon veszélyesebbek, mint idegenben, legalábbis tavaly ez így volt, és valószínűleg azért most is több pontot fognak szerezni a fanatikusaik előtt.

A csapatban három sérült volt a múlt héten, azóta Jonathan Burkardt és Niklas Tauer felépültek, maradt egyedül Danny da Costa, akit a nyáron szereztek meg a Frankfurttól.

A kezdőcsapat tekintetében egy változás lehetséges, Fulgini kerülhet be Ingvartsen helyére.

A várható kezdőcsapat:

Zentner – Bell, Hack, Leitsch – Widmer, Stach, Lee, Kohr, Martín – Fulgini – Onisiwo

Tippelde

A Bochum elleni idegenbeli győzelem megadta a Mainz számára az alaphangot, ám ők idegenben nem igazán teljesítettek jól az elmúlt szezonban. Ráadásul az Augsburg ellen sem megy nekik. Nem egy könnyű meccs, mert bár a hazaiakat nem tartom túl jó csapatnak, attól még érhetnek el jó eredményt a Mainz ellen.

Ha mindent egybeveszünk, akkor a döntetlent tartjuk a legreálisabb eredménynek, viszont ez egy háromesélyes mérkőzés, nem merünk így kockáztatni. Marad az, hogy két és fél gólnál több születik a találkozón, ebben a stadionban ez nem lenne olyan hihetetlen eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.87 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső