BATE Borisov – Soligorsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 11.
BATE Borisov
Teljesítmény:
D N N N N
  • Borisov Arena
  • Június 14. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Soligorsk
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon jó és fontos hír, hogy most már a német bajnokság mellett a spanyol is elindul, valamint ott vannak a portugálok, osztrákok és még sorolhatnánk a minőségi ligákat… Például a magyar NB1-et. De azért a Vysshaya rangadóját nem hagynám ki a sorból. Komolyan úgy gondolom, hogy Fehéroroszország két legjobb csapata játszik majd egymással vasárnap este. Erről pedig illik írni, főleg, hogy az oddsok is nagyszerűek a meccsre.

Gyenge szezonkezdést követően most már mindketten ott vannak a dobogón, egy esetleges vendégsikert követően pedig helyet cserélnének a tabellán.

Lássuk, mire számíthatunk a BATE Borisov – Soligorsk találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Vitebsk – BATE Borisov

Kedvenc csapatom a Vitebsk mostanában (hazudok), hiszen kétszer is a sírból hoztak vissza egy meccset, a hosszabbításban pontot mentve – ez pedig annyira nem jött jól nekem. Az Energetik ellen is már járt a kalapemelés, de a BATE ellen a hosszabbításban pontot menteni még nagyobb bravúr.

Egy bődületes kapusbakiból szerzett vezetést a BATE, ilyet nem mindennap láthat az ember, többek között ezért is élvezem a fehérorosz focit és ezért nem tudom elengedni sem őket. Egy rossz indítás pattogott Guschenko felé, a védő le is lassított, hiszen egyértelműen a kapusé lesz a labda. Legalábbis ezt gondolta. Nekhajchik viszont sprintbe kezdett és kihasználta azt, hogy Guschenko be akarja engedni a tizenhatoson belülre a labdát, hogy megfoghassa kézzel. Nekhajchik utolérte a labdát, elhúzta a kapus mellett és az üres kapuba passzolt.

Tényleg, szótlan voltam, amikor láttam ezt a gólt…

A második gólban is vastagon benne volt szegény Guschenko. Elindult egy jobboldali beadásra az 58. percben, de csak a Jóisten tudja, hogy miért. A labda kifelé kanyarodott, a szög éles volt, onnan lehetetlen lett volna gólt fejelnie Skavyshnak. Tudta ezt a támadó is, így inkább az érkező Dragun elé fejelte le a labdát és láss csodát: A kapu ismét üresen állt, 0-2.

Meg lennék lepve, ha jövő héten is ő és nem Soroko állna a kapuban.

A társak azonban nem hagyták annyiban és elkezdtek futballozni. Kellett ehhez Guschenko kollégája is, aki rosszul rúgta ki a labdát, amely így Volkov elé pattant, a támadó pedig szépített.

Nyomott a Vitebsk, idegen szemmel lehetetlen lett volna megmondani, melyik csapat vezeti a tabellát és melyik szerénykedik a középmezőnyben.

A nagy nyomást nem is bírta el a Bate, az egész meccsen remekül játszó Carioca középreadását Ksenofontov vágta a léc alá.

Hosszú idő után bukott pontokat a BATE, de ezzel a döntetlennel is élen maradt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Vysshaya Liga
soligorsk
2:2
bate borisov
Vysshaya Liga
2019.06.16.Vysshaya Liga
bate borisov
3:1
soligorsk
Vysshaya Liga
2018.11.21.Vysshaya Liga
soligorsk
3:0
bate borisov
Vysshaya Liga
2018.06.24.Vysshaya Liga
bate borisov
0:0
soligorsk
Vysshaya Liga
2017.08.27.Vysshaya Liga
soligorsk
0:4
bate borisov
Vysshaya Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Soligorsk – Energetik-BGU

Izgalmas meccset és hazai győzelmet vártam ezen a találkozón. Múlt héten úgy jellemeztem a Soligorsk csapatát, mint a BATE legfőbb kihívóját. Ezt most is tartom, egyelőre a tabella alapján nem is lőttem mellé.

A mérkőzés valóban izgalmasra sikeredett, két remek csatár rohamozott mindkét oldalon. Lisakovich és Jaksibaev a Vysshaya két legjobb támadója, ehhez nem férhet kétség.

Már tíz perc után vezetést szereztek a hazaiak, Lisakovich volt a gólszerző, miután Kendysh remekül ugratta ki a csatárt, a befejezés pedig higgadt volt.

Nem sokkal később az üzbég Jaksibaev is mutatott valamit tudásából, a 16-os előterében cselezgetett, majd a lábak tengere között ugratta ki társát, amiből gól is lett, de a partjelző lest intett.

Innentől kezdve pedig egy nagyon jó meccs kerekedett, rengeteg lövéssel, helyzetekkel, kapufával és bravúrokkal.

Újabb gól azonban már nem született. Félelmetes a Soligorsk teljesítménye, eltelt 12 forduló, ezeken összesen 3 gólt szereztek.

Az igazi megmérettetés azonban vasárnap lesz. Ott eldől, lehet-e esélyük a bajnoki cím megszerzésére.

Összefoglalás

Én úgy érzem, hogy lehet. Remekül játszanak, összeszedettek, a legjobb védelem az övék és Lisakovich valóban olyan futballista, aki kilóg ebből a fehérorosz mezőnyből.

A BATE remek csapat, ezt az eredmények, a tabellán elfoglalt helyezésük és a kupagyőzelem is bizonyítja, azonban közel sem annyira stabilan állnak a lábukon, mint aktuális ellenfelük. Nem csak a Vitebsk meccs miatt, a szezon elején számtalan kínos pillanatuk volt.

Ha közös meccseiket nézzük: Nem lenne meglepő egy Soligorsk pontrablás, az utóbbi időben volt már rá példa, ahogy arra is, hogy ők vitték el a három pontot, igaz, egyszer sem a Borisov Arénából.

Bízom a Soligorskban, bármennyire is a BATE számít a meccs favoritjának. Szűk, 1 gólos Soligorsk győzelemre tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső