Mallorca – Barcelona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 11.
Mallorca
Teljesítmény:
N V D N V
  • Estadio de Son Moix
  • Június 13. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Barcelona
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Visszatér a spanyol listavezető is, egy várhatóan nehéz meccsel a La Liga 28. fordulójában. A Barca idei játékát nézve egyáltalán nem biztos, hogy könnyed meccs vár rájuk a szigetlakóknál, Quique Setien mester érkezése nem hozta meg a várt hatást a katalánoknál, akik ennek ellenére ki tudták használni azt, hogy a Real Madrid is képes bukdácsolni és az El Clasicón elszenvedett vereséget követően azonnal visszavették az első helyet a tabellán.

Nem tét nélküli meccs ez a Mallorcának sem, ők ugyanis kiesőhelyen várják a folytatást, de a liga felfüggesztése előtt fontos győzelmet arattak az Eibar ellen.

Nem a Barcelona elleni meccs dönt a bentmaradásuk sorsáról, de biztosan mindent meg fognak tenni, hogy meglepjék a gránátvörös-kékeket.

Mallorca

A szigetlakók tavaly a másodosztályban az ötödik helyen zártak, így rájátszásban harcolhatták ki a feljutást a La Ligába. Megtették, de az idei szezon az újoncok közül nekik a legrosszabb. Az Osasuna és a Granada is előrébb áll a tabellán, a Mallorca pedig a kiesés ellen küzd, egyelőre nem sok sikerrel.

És hogy miért kellemetlen pálya a Son Moix? Szenvedett idehaza kínos vereségeket a Mallorca, de azért csak legyőzték a Real Madridot, a Valenciát és a Villarrealt is, tehát nagy csapatok hagyták ott a fogukat.

A pályán egyre több szerepet kap a japán csodatini, akit a Real Madrid adott kölcsön: Takefusa Kubo még mindig csak 19 éves, de játékintelligenciája és technikai tudása kiemelkedik kortársai közül. Egyre jobban bízik benne a vezetőedző, ha sok játéklehetőséget kap, bármi lehet belőle.

Meg kell még említeni Ante Budimirt, aki sok fontos gólt szerzett már a szezonban illetve a veterán Salva Sevillát, aki még ennyi idősen is folyton szerepet kap a csapatban.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.07.La Liga
barcelona
5:2
mallorca
La Liga
2013.04.06.La Liga
barcelona
5:0
mallorca
La Liga
2012.11.11.La Liga
mallorca
2:4
barcelona
La Liga
2012.03.24.La Liga
mallorca
0:2
barcelona
La Liga
2011.10.29.La Liga
barcelona
5:0
mallorca
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Barcelona

Kiélezett verseny folyik a bajnoki címért a két ősi rivális, a Real Madrid és a Barcelona között. Jelenleg két pont előnnyel a katalánok állnak az élen, de ahogy márciusban láttuk, ez bármikor fordulhat.

Az edzőváltást követően Quique Setien mester valamelyest összerántotta fiait, de ez még mindig nem az a Barcelona, aki uralta az elmúlt években a spanyol ligát. Itt bizony jönnek kellemetlen döntetlenek és kínos vereségek (ebben a szezonban már ötször hagyták el vesztesen a pályát).

Közben persze már elindultak a pletykák, hogy is alakulhat át a jövő évi Barcelona és vannak igazán érdekes hírek.

Egyrészt átadólistára fogják rakni a francia világbajnok Dembelet, aki anno több, mint 100 millió euróért váltott klubot és hagyta ott a Borussia Dortmundot. A beilleszkedés sosem sikerült, komoly sérülések is hátráltatták és magatartásbeli problémái is voltak a franciának, Setien pedig megelégelte ezt a fajta hozzáállást és ezt a teljesítményt.

Mellette Arthurra sem lesz szükség a hírek szerint, a helyére a Juventustól Pjanicot nézték ki.

Elől pedig szükség lesz egy vérbeli befejező csatárra, aki át tudja venni Suárez helyét, aki nem lesz fiatalabb.

Természetesen a Neymar-saga a járvány alatti időszakban felerősödött, tehát lehetséges, hogy ő lesz az a vérbeli befejező.

Lionel Messi megsérült a felkészülés során és félő volt, hogy ki kell hagynia a hétvégi meccset, de Setien mindenkit megnyugtatott: Az argentin zseni ott lesz a pályán.

Összefoglalás

Alapból természetesen a Barca a favorit, nem is lehet ez ennél egyértelműbb. De azért tegyük hozzá, hogy láttunk már szenvedő topcsapatokat, akik nem igazán tudták felvenni a ritmust. Három hónapja nem voltak játékban. Ugyanez igaz persze a hazaiakra is. Olyan, mintha egy új szezon kezdődne.

A Mallorcánál még mindig sérült Baba Rahman, valamint márciusban megsérült Leonardo Koutris, rájuk biztosan nem számíthat Vicente Moreno.

A túloldalon pedig Dembele mellett kétséges a játéka Arthurnak és Sergi Robertonak, valamint eltiltását tölti majd Arturo Vidal, Clement Lenglet és Sergio Busquets.

Véleményem szerint benne van a meglepetés a levegőben, de ehhez a Mallorcának is a legjobbját kell nyújtania. Vannak hiányzók a Barcában és ki tudja, mennyire egészséges Messi. Meghúzom a váratlant és döntetlenre tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső