Bayern München – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 20.
Bayern München
Teljesítmény:
N N N N N
  • Allianz Arena
  • Május 23. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem kellett megerőltetni magát a címvédő és jelenlegi listavezető Bayern Münchennek, ezzel a teljesítménnyel is simán verte az újonc Union Berlint a Bundesliga 26. fordulójában, vasárnap koraeste.

Jelenlegi ellenfelük viszont beleszaladt egy hármasba a (most már) szintén dobogón levő Borussia Mönchengladbach ellen.

Nem sok esély mutatkozik arra, hogy Adi Hutter csapata épp a bajorok ellen lendüljön formába.

Lássuk a Bayern München – Eintracht Frankfurt meccs beharangozóját.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Union Berlin – Bayern München

Urs Fischer – egy sajnálatos magánéleti esemény miatt – nem tudott részt venni a hétvégi bajnoki mérkőzésen, amelyet a címvédő ellen játszott az újonc csapat.

Mondani sem kell, hogy Manuel Neuerék számítottak a mérkőzés esélyeseinek, de én valamivel meg szerettem volna dobni a szelvényt és balga módon a 2,5 gól felett + Bayern opcióra tippeltem. Hiba volt, Hansi Flick együttese nem erőltette meg annyira magát, de így is sikerült elhozni a három pontot a német fővárosból, míg az Unionnak nincs miért szégyenkeznie.

Thomas Müller meg nem adott góljával indult a találkozó,az örökifjú támadó lesről szerezte a találatot, így a játékvezető rövid videózás után kifelé ítélt szabadrúgást.

A Bayern támadólag lépett fel, az Union nem igazán jutott az ellenfél tizenhatosáig.

A 39. percben Neven Szubotics viszont elintézte, hogy a bajorok vezetést szerezzenek, a tizenhatoson belül a labda helyett Goretzkát találta el, amiért jött is a tizenegyes. Robert Lewandowski a két hónapos kényszerszünet alatt sikeresen felépült a Chelsea elleni sérüléséből, így lehetősége nyílt megszerezni idénybeli 40. gólját. Meg is tette, vezetett a Bayern.

Minél előrébb járt a meccs, annál jobban kitámadtak Ingvartsenék, aminek sok-sok Bayern kontra volt az eredménye, de a második gól nem így, hanem egy szögletből következett be. Kimmich csavarta be a labdát, amire felment a jobbhátvéd Benjamin Pavard is, az ő fejese után pedig el lehetett könyvelni az újabb müncheni győzelmet.

Nem hajtották ki magukat Lewandowskiék, ennek ellenére lehetett volna ez több is.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Bundesliga
eintracht frankfurt
5:1
bayern münchen
Bundesliga
2019.05.18.Bundesliga
bayern münchen
5:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.12.22.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:3
bayern münchen
Bundesliga
2018.08.12.Német Szuperkupa
eintracht frankfurt
0:5
bayern münchen
Német Szuperkupa
2018.05.19.Német Kupa
bayern münchen
1:3
eintracht frankfurt
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

A tavalyi szezonhoz képest – amikor a Frankfurt kiharcolta az Európa Liga indulást – igazi mélyrepülés, amit idén nyújtanak. Bár szépen meneteltek az EL-ben, de a második számú kupasorozat felfüggesztése előtt 3-0-ra kaptak ki hazai pályán a svájci Baseltől, míg a bajnokságban jelenleg csak a 13. helyen állnak, zsinórban a Gladbach elleni volt a negyedik vereségük a bajnokságban.

Így pedig Hutter alatt egyre vékonyabb a jég, jelen pillanatban nem látom, hogy tudnának kijönni ebből a mély gödörből.

A Mönchengladbach ellen már a legelején elment a meccs, hiszen már az első percben hátrányba kerültek Plea révén, az előnyt pedig Thuram duplázta meg hat perccel később.

Az első tíz percben két gólt kapni… Erre az egész meccs rámegy a legtöbbször, itt sem volt ez másképp. Ugyan volt pár ígéretes próbálkozásuk, de Sommer remek napot fogott ki.

A meccs legveszélyesebb hazai játékosa egyértelműen Kostic volt, rajta igazán látszott az akarat és hogy még 0-2-nél sem adja fel.

Az akarás azonban nem hozta meg a gyümölcsét, sőt, még nagyobb hátrányba kerültek, miután Embolot felrúgták a tizenhatoson belül és Bensebaini be is lőtte a büntetőt.

A végén már hiába jött André Silva, csak a szépségtapasz jött össze a Frankfurtnak.

Összefoglalás

Kezdem a hazaiakkal: Rendkívül összeszedte Hansi Flick ezt a gárdát, Niko Kovac távozásakor egy szétzilált gárdát hagyott maga után, az először ideiglenesen kinevezett Flick viszont csodát tett. Müller sokadvirágzását éli és igen, még csak 30 éves, ami ezen a szinten, ezen a poszton nem az öreg-kategória, de amit idén csinál a német válogatott támadó, arra valóban kezdenek elfogyni a szavak. Lewandowskinál pedig már el is fogytak.

A Bayern München egyik legnagyobb erénye a csapategység, valamint az, hogy a padon is olyan játékosok foglalnak helyet, akik meg tudják teremteni a különbséget egy-egy meccsen.

Ha valami nagy formahanyatlás nem történik, idén is meg fogják szerezni a bajnoki címet.

A múltkoriban a Werder Bremen kapcsán említettem, hogy a csapat tagjai egyénenként jó focisták, de valahogy csapatként nem funkcionálnak jól. Nos, a tavasszal ugyanez a helyzet az Eintrachttal is, csak kicsiben, hiszen ők nem fognak kiesni a Bundesligából, de a jó idénytől távol vannak. Dost, Kostic, Paciencia, Hinteregger mind-mind topligába valók, de az a fránya győzelem együtt nem akar összejönni mostanában.

Megint csak az a kérdés, ami az Union elleni mérkőzésen volt: Vajon mennyivel fognak nyerni Pavardék? Vagy pont most fog kilábalni a válságból a Frankfurt? Nem hiszem, hazai, gólgazdag győzelmet várok, nézzétek meg az elmúlt meccseik eredményeit!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső