Paderborn – Hoffenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 20.
Paderborn
Teljesítmény:
D V V V V
  • EnergieTeam Arena
  • Május 23. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hoffenheim
Teljesítmény:
V D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy szinte biztos kiesőhöz látogat a hétvégén súlyos pofonba beleszaladó Hoffenheim, amely úgy tűnik, a két hónapos kényszerszünet alatt sem tudta rendezni a sorokat. A Paderborn a Werderrel karöltve pedig nem valószínű, hogy meg tud ragadni az első osztályban, ez hamarosan matematikailag is biztossá válik.

Még egy utolsó roham benne van a hazaiakban, de aztán el fogják engedni ezt a szezont. Ha még nem engedték el…

Következő meccsünk a Paderborn – Hoffenheim lesz.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fortuna Düsseldorf – Paderborn

Igazi kiesési rangadót játszott a két csapat, hiszen a vendégek a sereghajtók, míg a Fortuna is osztályozós helyen szerepel. A hazaiaknak remek alkalom lett volna, hogy megközelítsék a Mainz csapatát, akik már biztos bennmaradást érő helyen tanyáznak.

A hátralévő fordulók alatt persze még előfordulhat, hogy egy huszáros hajrával mindkét csapat kiharcolja a bentmaradást, de valljuk be, erre vajmi kevés esély van.

Nem fogok titkot csinálni az eredményből: 0-0 lett, amellyel egyik csapat sem lehet elégedett, de főleg a Fortunánál foghatják a fejüket, mert reális esély lett volna zárkózni, ehelyett nem csökkent a különbség.

Nem mintha nem akartak volna a hazaiak, ilyen szintű pechsorozat ritkán látható futballpályán. Az első félidőben egyszer, a másodikban kétszer találták el valamelyik kapufát, míg a Paderborn gyakorlatilag a kapuig sem jutott el. Ha megnézünk egy összefoglalót a meccsről, a fekete mezes vendégeket nem igen fogjuk képernyőn az ellenfél kapujánál találni.

A felvezetőben azt írtam, talán már fel is adták a Paderbornnál és ha láttátok ezt a meccset, talán egyet is értetek velem.

Egymás elleni meccseik:

A két csapat mindössze ötször találkozott egymással és a Paderborn ezeken a meccseken sosem tudott nyerni. Két meccs a másodosztályból és három az elsőből. A legjobb eredményüket 2015-ben érték el, az egy 0-0-s döntetlen volt az akkor még Szalai Ádámot soraiban tudó Hoffenheim ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.01.Bundesliga
hoffenheim
3:0
paderborn
Bundesliga
2015.03.21.Bundesliga
paderborn
0:0
hoffenheim
Bundesliga
2014.10.25.Bundesliga
hoffenheim
1:0
paderborn
Bundesliga
2008.03.09.Bundesliga 2
hoffenheim
1:0
paderborn
Bundesliga 2
2007.09.21.Bundesliga 2
paderborn
0:2
hoffenheim
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hoffenheim – Hertha BSC

A mérkőzés előtt a bukik úgy gondolták, hogy a hazaiak esélyesebbek ezen a találkozón, de én úgy gondoltam, hogy a fővárosi gárda új lendületet fog kapni az új vezetőedző érkezésével. Nem is kellett csalódnom, a végig dominánsabb futballt bemutató Hertha leiskolázta a Hoffenheimet.

Tény, hogy legjobbjait nélkülözni volt kénytelen és a hírek szerint ez nem lesz másképp a Paderborn ellen sem.

A statisztika alapján amúgy meglepő a végeredmény, 21 kapura lövése volt a hazaiaknak, mégis, talán egyetlen veszélyesebb szituáció maradt meg bennem a meccsről.

Egy szerencsés találatot követően szerezték meg a vezetést a vendégek, Mittelstadt lövésébe kapott bele Akpoguma, ami védhetetlen volt Baumann számára. Két perccel később Ibisevic fejelt, majd a Lipcséből érkező Matheus Cunha koronázta meg a csapata teljesítményét, szép szólót követően varrta be a labdát a kapuba.

Kramaric és Adamyan hiánya nagyon meglátszik Alfred Schreuder csapatán, ők szerezték a legtöbb gólt az idei szezonban.

A Hoffenheim nyeretlenségi sorozata ezzel már hét meccsre növekedett, itt lenne az ideje lenullázni ezt a számot.

Összefoglalás

Egy nyári alapozás úgy zajlik egy csapatnál, hogy a kemény, fizikai munkát követő edzőmeccsek fokozatosan nehezednek. A Hoffenheimnek ez lehet az az edzőmeccs, amivel visszatalálhatnak a helyes útra, és remélem, hogy ezzel egyetlen Paderborn-szimpatizánst sem sértettem meg, nem ez volt a szándékom, de azt még a legvérmesebb szurkolók is láthatják, hogy ez a kabát túl nagy a csapatra.

Kérdés, hogy legjobbjai nélkül mit tud majd felmutatni a Hoffenheim. Kiesési gondjaik nem lesznek, ez szinte biztos, de gondolom én, szeretnének örömet okozni a szurkolóikkal ebben a furcsa és sosem tapasztalt szezonban.

A hazai sérültekről még nem beszéltünk: Jannis Kilian nem állhat majd Steffen Baumgart rendelkezésére a hírek szerint, a túloldalon pedig ugyanúgy nem játszhat majd Kramaric, Adamyan, Dabbur és Belfodil.

Eltiltottja egyik csapatnak sem lesz.

Adná magát a tipp, hogy a tabella fényében a vendégekre adjam a voksom, de azért a helyzet nem ilyen egyszerű, mert a németeknél sosem az. Kiindulva az újraindulást követő első fordulóból szívem szerint döntetlenre tippelnék, mert egyik csapat sem képes olyan támadójátékot játszani, amivel fel lehetne törni a másik védelmét, azonban úgy hiszem, mindezek ellenére a Hoffenheim ha kínkeservesen is, de meg fogja nyerni ezt a meccset.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső