Benevento – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 28.
Benevento
Teljesítmény:
N D N N V
  • Ciro Vigorito
  • Szeptember 30. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Micsoda remek bemutatkozás az újonctól! A Benevento gárdája három év után került vissza az olasz első osztályú bajnokságba, első meccsükön pedig idegenben verték meg a Sampdoriát. Sajnos, nekem ez annyira nem volt jó, hiszen a hazaiak győzelmére fogadtam, de be kell vallani: Ez egy ilyen hétvége volt. Őrült meccsek, őrült eredményekkel. Ki gondolta volna például, hogy együtt bukik a Dortmund és a Bayern München? Ki gondolta volna, hogy a Chelsea csak egy pontra lesz jó a West Brom ellen? Sorolhatnám az eredményeket, de igazából mindegy. Új hét, új meccsek, új fogadások.

Az Inter ugyancsak megizzadt a győzelemért, ők a Fiorentinával csaptak össze a Giuseppe Meazzában és csak a meccs legvégén tudták maguk javára fordítani az eredményt.

Az már most látszik, hogy egy szeszélyes szezon elé nézünk, ez pedig nem könnyíti meg a dolgunkat. Lássuk, a Benevento – Inter meccsen mire készüljünk fel?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sampdoria – Benevento

Pedig olyan szépen indult a meccs a Sampdoria szurkolók számára. És számomra is. Nyolc perc és egy óriási kapushiba kellett a Samp vezető góljához, no, meg a veterán Fabio Quagliarella. Montipo kapushoz került a labda, aki nemes egyszerűséggel az ellenfélhez passzolt, Bonazzoli látta, hogy középen ott áll Quagliarella, ő meg már van annyira rutinos, hogy az ilyen ziccereket nem hibázza el.

10 perccel később pedig már kettővel mentek a hazaiak: Antonio Candreva hat esztendő után hagyta el az Intert, első meccsén pedig máris kiosztott egy gólpasszt. Jobboldali beadására Omar Colley érkezett és a hálóba fejelt, 2-0.

Mindenki azt hitte, hogy ennek a meccsnek vége, pedig csak ekkor kezdődött el igazán. Legalábbis a vendégek ekkor ébredtek fel. Előbb Moncini, majd Dabo szépíthetett volna, mindkétszer védett azonban Audero.

Majd a 32. percben összejött a szépítés, Caldirola, a belső védő szépített egy szöglet után.

A második félidőben is inkább a Benevento támadott, Roberto Insigne egyenlítési kísérlete épp a kapu mellett suhant el. Majd újra jött Caldirola. Ezúttal is egy szögletet követően került helyzetbe, gyönyörűen csúsztatott a kapu bal oldalába.

A Samp egyetlen helyzete a második félidőben egy Gabbiadini fejes volt. Majdnem újra náluk volt az előny, de pár centit tévedett a csatár, a kapufát találta el, onnan pedig az alapvonalon túlra került a labda.

A slusszpoént a Maggio helyett játszó Letizia hozta: A 88. percben Sau forgolódott a Sampdoria tizenhatosán belül, de nem tudott lőni, így az érkező jobbhátvédnek tette le a labdát, aki kapásból lőtt, a játékszer pedig a bal alsóban kötött ki. Nagy gól volt, mintha zsinóron húzták volna.

Nagy fordítás, de ebben benne volt a Sampdoria játékosainak is a keze, akik hagyták, hogy a Benevento átvegye az irányítást.

Előző meccs eredménye
2019.01.13.Olasz Kupa
inter
6:2
benevento
Olasz Kupa
2018.02.24.Serie A
inter
2:0
benevento
Serie A
2017.10.01.Serie A
benevento
1:2
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Fiorentina

Úgy gondolom, az Inter lehet az a csapat, akinek reális esélye van letaszítani a régóta uralkodó Juventust a bajnoki trónról. Ezt már többször kifejtettem, de valóban remekül igazolnak, az edzőjük bár kissé fura figura, de taktikailag nagyon képzett, tudja motiválni a játékosait, szóval szerintem minden megvan ahhoz, hogy az előbb említett célt elérjék.

De arra én sem számítottam, hogy ennyire megizzadnak az első fordulóban nem sokat mutató firenzeiek ellen.

Ahhoz képest, mennyire erősnek érzem őket, három perc alatt kaptak egy gólt. A Fiorentina új igazolása, Kouamé váltotta gólra Bonaventura passzát. Érdekes gól volt, az Inter játékosai ahelyett, hogy megpróbálták volna megszerezni a labdát az ellenféltől, inkább a partjelzőnek mutogattak egy vélt leshelyzet miatt, így Bonaventura és Kouamé ki tudták passzolni Handanovicot.

Rögtön jöhetett volna a második Kouamé gól, de ezúttal a veterán kapus védeni tudott. Éledezett az Inter és Lautaro Martinezzel elkövetett szabálytalanság miatt tizenegyeshez jutottak. Csakhogy a játékvezető visszanézte az esetet videón és felülbírálta saját döntését, Caceres ugyanis előbb a labdát rúgta el, így szó sem volt szabálytalanságról.

Lautaro azonban nem adta fel és egy gyönyörű góllal egyenlített az első félidő hosszabbításában.

Az őrület, a dráma a második félidőre maradt. Ceccharini öngóljával már az elején átvették a hazaiak a vezetést, de az előző meccs hősei, Castrovilli és Federico Chiesa megfordították az állást.

Chiesa gólját külön kiemelném, Ribery szenzációs labdával ugratta ki az olaszt, aki hanyagul elpöckölte Handanovic mellett/fölött a labdát.

És akkor a dráma: A 88. percben Hakimi passzára érkezett Lukaku és egyenlített, majd másfél perccel később D’Ambrosio fejesével ismét az Internél volt az előny, ami ki is tartott a meccs végéig.

Nagyon jó második félidő volt.

Összefoglalás

Hát, a Benevento nagyon meglepett, de ez még számtalan meccsre igaz volt ebben a fordulóban. Nem csak az olaszoknál, kábé mindenhol.

Ne tévesszen meg senkit ez a 4-3-as eredmény, az Inter ennél sokkal jobb csapat, az idény eleji forma náluk is látszik, mégis képesek voltak kétszer is fordítani.

Most is azt várom, hogy legyőzzék a Beneventot, remélhetőleg Hakimi a gólpasszával kiérdemelte, hogy kezdőként számítson rá Conte a szerdai meccsen, valamint nagyon hiányoltam Gagliardinit a pályáról.

Az sokat elárul a Beneventoról, hogy mindhárom góljukat védő szerezte.

A vendég győzelem számomra egyértelműnek tűnik, láthatóan jól megy most az Internek (mondom ezt egy meccs után…), és a két csapat közötti tudáskülönbség hatalmas.

Azt várom, hogy gólokkal nyerjen az Inter. Alapból nem vagyok egy nagy hendikep párti, de itt azért meg lehet vizsgálni ezt a lehetőséget is. Én inkább most csak simán Inter győzelemre fogadok. Nem nagy az odds, de nagyon jó esély van arra, hogy bejöjjön.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső