Lazio – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 28.
Lazio
Teljesítmény:
N D N N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Szeptember 30. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Atalanta
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem vitás, a hétközi forduló leginkább várt meccse a Lazio – Atalanta lesz. Nem felejtem, tavaly a bajnokság újrakezdésekor abszolút reális esélye volt a rómaiaknak a bajnoki címre, az Atalanta ellen léptek pályára és már 2-0-ra is vezettek, de végül a bergamoiak fordítottak és 3-2-re megverték Simone Inzaghi együttesét. És innen kezdődött a Lazio mélyrepülése, emiatt nagyon hamar kiszálltak a bajnoki címért folytatott küzdelemből, végül csak a 4. helyet kaparintották meg.

Az idei bajnokságot mindketten jól kezdték, 1-1 meccset játszottak le és mindketten idegenben szerezték meg a három pontot.

A szerdai meccsek közül én is ezt várom a legjobban, lássuk hát, milyen előjelekkel várják a felek a találkozót!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Cagliari – Lazio

Nem csak az Intert, de a Laziot is dicsértem a múlt héten, hiszen nem semmi, amit Simone Inzaghi kihozott tanítványaiból. Kevés pénzből gazdálkodnak, mégis ott tudtak lenni az élbolyban. A Cagliari ellen bíztam az ő győzelmükben, de volt bennem egy kis félsz. Ha nem is most, de a szezon során ugyanúgy lesz egy erőteljesebb hullámvölgy, a keret rövid, egy sérüléshullám vagy egy rossz forma nagyban befolyásolhatja az idei eredményeiket.

Most azonban mindenki ott volt, akinek ott kellett lennie és végül kapott gól nélkül, simán nyerték a meccset.

Ez a korai gólok fordulója volt, a Lazio is négy perc után szerzett vezetést. Marusic kapott jó labdát, amellyel egészen az alapvonalig küzdötte magát, középreadását Lazzarri lőtte be. Érdekes gól volt, a Cagliari új vezetőedzője, Eusebio Di Francesconak bizonyára volt egy pár keresetlen szava játékosaihoz. Marusic és Lazzarri volt az egyetlen zöldmezes játékos a tizenhatoson belül, mégsem tudta őket megállítani 7 hazai védő. Szimplán végignézték, ahogy gólt kapnak.

A következő lehetőség többek között Milinkovics-Szavics nevéhez fűződik. Őt ugratták ki és egyedül mehetett a kapusra, de Cragno mellett nem tudta ellőni a labdát. Ezt követően újra elé került a labda, beadására Correa érkezett, a kapufát találta el. És még mindig nem volt vége, Immobile is befejezhette volna ezután az akciót, de fölé lőtt.

Folytatódtak a Lazio rohamok, az első félidőben Immobile szerezhetett volna gólt, de Cragno leért a lövésre.

Fordulást követően Milinkovics-Szavics csavarását is védte a hazai hálóőr, de aztán már nem volt menekvés, jött a második Lazio találat, amelynek ismét Marusic volt a főszereplője. Gyönyörűen indult meg a bal oldalon, a mellette érkező Ciro Immobile elé passzolt, aki jobbal, laposan a kapuba küldte a labdát.

Még 0-1-nél lett volna lehetősége a Cagliarinak az egyenlítésre, de Giovanni Simeone ordító helyzetben hibázott.

A vége így egy nagyon magabiztos vendég győzelem lett.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.24.Serie A
atalanta
3:2
lazio
Serie A
2019.10.19.Serie A
lazio
3:3
atalanta
Serie A
2019.05.15.Olasz Kupa
lazio
2:0
atalanta
Olasz Kupa
2019.05.05.Serie A
lazio
1:3
atalanta
Serie A
2018.12.17.Serie A
atalanta
1:0
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – Atalanta

Vereséggel debütált Marco Giampaolo a Bikák kispadján és második nekifutásra sem jött össze a győzelem. Ezen nincs mit csodálkozni, az Atalantát fogadták ugyanis a Stadio Olimpico di Torinoban.

Sajnos az Atalantában nem ismét nem szerepelt Josip Ilicic. Egyre aggasztóbb a helyzet, a szlovén támadó továbbra is depresszióval küzd, amire úgy tűnik, hajlamos. Remélhetőleg, mielőbb meggyógyul és újra pályán láthatjuk, nagyon drukkolok!

Ilicic távollétében az Atalanta a Muriel – Zapata – Gómez hármassal támadott és egy rendkívül élvezetes meccsen szerezték meg a három pontot.

Hazai oldalról Andrea Belotti duplázott, míg a kék-feketéknél megosztoztak a gólokon, betalált Muriel, Gómez, De Roon és Hateboer is.

A hazaiak szereztek vezetést, Belotti egy szép kiugratás után volt eredményes, de a gól előtt is volt egy zúgó kapufája a Torinonak, Zazának nem volt szerencséje. Szóval, bátran mondhatjuk, hogy jobban kezdett Giampaolo együttese.

A góltól felébredtek a vendégek és két perccel Belotti gólját követően Gómez lőtt távolról Sirigu kapujába. Sőt, a 21. percben már ők vezettek, Muriel éles szögből leadott lövése talált utat a kapuba.

A félidő vége is gólgazdagra sikeredett, a 42. percben Hateboer rúgta a harmadik vendég gólt, de egy perccel később Belotti ismét betalált, így izgalmas második félidőre készülhettek a csapatok.

Amely félidőben végül csak egy gól esett, azt is az Atalanta rúgta, De Roon találata az 54. percben esett, ezt követően már nem tudtak visszakapaszkodni a hazaiak.

Összefoglalás

A legutóbbi meccsükön szinte biztos voltam benne, hogy a Lazio felülkerekedik majd Gian Piero Gasperini csapatán. 2-0-nál még biztosabb voltam a dolgomban, majd jött egy pofon.

Most egy kicsit tapasztaltabban mondom: Hiába, ez most is egy háromesélyes találkozó.

Nagyon biztos lábakon állt a Lazio az előző meccsükön, de a Cagliarit nem lehet összehasonlítani az Atalantával, akik ugyanott folytatják a szereplésüket, ahol tavaly abbahagyták.

Mindkét csapat szereti a támadó futballt, ez az előző eredményeiken is látszik (3-2; 3-3, 0-2; 1-3; 1-0), elég gyakoriak voltak a sokgólos, élvezhető meccsek.

Az Atalanta támadói még Ilicic hiányában is nagyon erősek, főként Murielre gondolok, de ne feledjük a másik oldalt, ahol az előző kiírás gólkirály, Ciro Immobile játszik.

Bízom abban, hogy most is a támadó foci diadalmaskodik, ilyen keretekkel ez volna a reális. Magam részéről az Over 2,5-t tartom a legjobb választásnak, azonban, ha a meccs végeredményét kellene megtippelni, akkor az Atalantát ezúttal jobb csapatnak látom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső