Blackburn – Reading: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 14.
Blackburn
Teljesítmény:
V N N N N
  • Ewood Park
  • Március 15. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Reading
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap nagyon fog hasonlítani a tegnapira tippek terén. Többségben lesznek az angol másodosztályú mérkőzések, hiszen a héten kedden és szerdán is játszanak a Championship csapatai, majd zárásként jönnek a Bajnokok Ligája-mérkőzések, köztük nagy rangadóval, a Real Madrid – Liverpool meccsel.

De ne siessünk, szerintem a másodosztály is izgalmas lehet az online sportfogadás Magyarországon levő tagjainak. Nekünk legalábbis mindenképp az.

A Blackburn – Reading találkozóval kezdünk, amely papíron sima egyes. Aztán majd meglátjuk, mert Jon Dahl Tomasson csapata képes zakózni hazai pályán bármilyen középcsapattal szemben. De azért nem ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

A bet365-nél is a Rovers győzelmét várják, 1.80 a hazai siker, 4.75 a vendég, 3.50 a döntetlen.

Blackburn

Amikor azt hihetnénk, hogy a Blackburn visszatér a helyes útra, jön egy váratlan eredmény. Megint így volt ez, az idény során már nem először. Egyhuzamban nyert meg a Rovers öt meccset, hogy aztán olyan helyen bukjon el, ahol nem hittük volna: A Stoke otthonában.

A mérkőzés gólgazdag volt, a hazaiak megnyomták az első félidőt, és sikerült kétgólos előnyre szert tenniük, sőt, a másodikban meglőtték a harmadik góljukat is. Jon Dahl Tomasson későn kapcsolt, ahogy a csapata is, hiába tudtak kétszer is szépíteni (Ben Brereton Díaz és Sam Gallagher góljaival), az egyenlítés már nem jött össze.

A vereség hatására elbukták a negyedik helyüket, a Luton megelőzte őket, és még a Middlesbrough is meglógott. Ennyit tesz egyetlen hiba.

Nem lehet a dánt hibáztatni, kénytelen rotálni egy ilyen sűrű szezonban, és az sincs a segítségére, hogy sok a sérültje. Daniel Ayala, Scott Wharton, Bradley Dack, Adam Wharton, Thomas Kaminski, Clinton Mola és Jack Vale mind kiestek.

Sanszos, hogy Diaz visszakerül a kezdőcsapatba, ahogy Callum Brittain is.

Mielőtt még a várható kezdőhöz érnénk, említsük meg, hogy a Blackburn hazai pályán nagyon magabiztos az egész idényben, 12-1-4-es mérlegük van, ami a második legerősebb teljesítmény…

A várható kezdőcsapat:

Pears – Brittain, Carter, Hyam, Pickering – Travis, Buckley – Brereton Díaz, Szmodics, Dolan – Gallagher

Egymás elleni meccsek:

Ha csak az egymás elleni meccsek alapján kéne nyilatkozni, nem mondanám meg, hogy a Reading a középmezőny végén, a Blackburn pedig rájátszást érő helyen tartózkodik. Ugyanis – legyen ez bármilyen fura – a Reading az utolsó öt meccsből négyet is megnyert a Blackburn ellen. Például az ideit, augusztusban simán nyertek Paul Ince-ék, 3-0 lett az eredmény.

Az Ewoodban egy kicsit kiegyenlítettebb a kép, két hazai győzelem, két vendégsiker és egy döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.17.Championship
reading
3:0
blackburn rovers
Championship
2022.03.19.Championship
reading
1:0
blackburn rovers
Championship
2021.10.23.Championship
blackburn rovers
2:0
reading
Championship
2021.03.02.Championship
reading
1:0
blackburn rovers
Championship
2020.10.27.Championship
blackburn rovers
2:4
reading
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Reading

Paul Ince csapata nincs jó formában. Megint. Hullámzó teljesítményük volt az egész idényben, nagyon jól kezdtek, aztán fokozatosan csúsztak lefelé. Eddig azonban legalább a hazai teljesítményükkel nem volt probléma. Most otthon is vereséget szenvedtek. Az ellenfelük a feljutásra vágyó Millwall volt, egyetlen gól döntött a meccsen.

Ahogy azt már mondtam, a csapat kiesni nem fog, de ebben talán több volt, mint a középmezőny. Most a 16. helyen vannak, köszönhetően annak, hogy az elmúlt öt meccsükből négyet is elbuktak.

Mint mondtam, hazai pályán eddig rendben voltak, viszont idegenben nem igazán ment nekik. Nem igazán… nagyon nem.

A második legrosszabb teljesítmény az övék, 3-2-13-as mérleg, 11 rúgott és 35 kapott gól. Ez azért sokat elárul róluk.

Nem kímélik a sérülések Ince-t sem, hiszen Dejan Tetek, Sam Hutchinson, Abdul Rahman Baba, Junior Hoilett, Yakou Meite, Scott Dann, Andy Yiadom, Mamadou Loum és Ovie Ejaria sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – McIntyre, Holmes, Sarr – Mbengue, Ince, Hendrick, Casadei, Guinness-Walker – Carroll, Joao

Tippelde

Javult a Reading, kétségtelen, de ha a két csapat hazai, illetve idegenbeli meccseit megnézzük, szerintünk a helyzet elég egyértelművé válik.

A Blackburn Rovers győzelmére tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.78 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső