Blackburn – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 12.
Blackburn
Teljesítmény:
V N V N V
  • Ewood Park
  • Szeptember 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Watford
Teljesítmény:
D N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvégén nem volt angol bajnoki egyik osztályban sem, kedden viszont már nincs megállás, és a 10. körrel megy tovább az angol másodosztály. Mivel a BL-ben kedden csak hét meccset rendeznek meg, gondoltuk, a Championshippel kerekítjük fel tízre a napi tippek számát. És van is jó meccs kedden, azt hiszem, mind a három érdekes lehet azoknak, akik követik az angol második vonalat.

A Blackburn – Watford találkozó következik, vagyis két olyan csapat meccse, akik a feljutásra hajtanak, és akik nem is állnak ettől távol. A Blackburn Jon Dahl Tomasson vezetésével nagyszerűen kezdett, majd visszaesett, és egyelőre úgy tűnik, komolyabb a gödör, mint azt elsőre gondolták volna. A Watfordtól talán többet vártunk volna, mégis csak a Premier League-ben szerepeltek tavaly, és míg mondjuk a Burnley – a másik kieső – rengeteg játékosától megvált, addig a lódarazsak nagyjából egyben maradtak. Mégis csak a hatodik helyen állnak. Még egy összehasonlítás: A Norwich, amely szintén egyben maradt, most ott van a második helyen…

A két csapat meccse nem feltétlenül lesz a legizgalmasabb, de számunkra tökéletes lehet. A bukmékerek szoros csatára számítanak, a hazai győzelem 2.90-et, a vendég 2.50-et, a döntetlen 3.25-öt ér most.

Blackburn

Kicsit más a Bajnokok Ligája után angol másodosztályú bajnokival foglalkozni, máshonnan kell megközelíteni a csapatokat, egy nagyobb minta áll rendelkezésre, ami egy kicsit megkönnyíti a dolgunkat. Vagyis megkönnyítené, ha nem a Championshipről lenne szó, mert ott sokszor a statisztika nem számít. De nézzük, hogy szerepel Jon Dahl Tomasson együttese. Röviden: Mostanában rosszul. A három győzelmet három vereség követte, majd egy győzelem, ami után azt hihettük, hogy helyre áll a világ rendje, a Blackburn a Blackpoolt győzte le idegenben.

Aztán a Bristol City ellen megint visszaestek, és otthon kaptak ki 3-2-re.

A hétvégén a Wigan ellen játszottak volna, de az a meccs elmaradt, így most jön a Watford.

Játékerőt tekintve nincs sok különbség a két együttes között, de az angol másodosztályban általában ez így van, nagyon kicsi dolgokon múlhat egy csapat győzelme, és az általában nem a játékerőben keresendő.

Jon Dahl Tomasson egy sikeres, jól menő edző, aki nemrég még a Bajnokok Ligájában irányított egy csapatot, Angliában egyelőre azonban megszenved… A Blackburn tavaly is ilyen hektikus csapat volt, úgy tűnik, ezt nem tudják levetkőzni.

Hazai pályán az utolsó két meccsüket elbukták, előtte sorozatban háromszor nyertek.

Négy sérültjük van: Scott Wharton, Sammie Szmodics, Callum Brittain és Sam Gallagher.

A Bristol ellen Clinton Mola, Tyrhys Dolan és John Buckley is kispadon ült, most van esély arra, hogy kezdjenek.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Travis, Hyam, Carter, Pickering – Mola, Buckley – Hedges, Dack, Brereton Diaz – Dolan

Egymás elleni meccsek:

Mivel a tavalyi évet a Watford a Premier League-ben töltötte, így a 2021/22-es idényben nem találkoztak, csak egy évvel korábban, amikor a darazsak feljutottak az élvonalba. Mindkét mérkőzést a Watford nyerte meg, az egyiket könnyebben (3-1 hazai pályán), a másikat nehezebben (3-2 idegenben). Összességében is az mondható el az elmúlt évek meccseiről, hogy a Roversnek sok siker nem jutott: Háromszor győzött a Watford, kétszer pedig ikszeltek.

Ezeken a találkozókon rendre sok gól született, egy olyan csata volt, ahol a gólok száma nem lépte át a 3,5-et.

Az Ewood Parkban már kicsit jobban mutat a statisztika a Blackburn szempontjából, hiszen itt már látni hazai győzelmet is. Igaz, az utolsó is nagyon régen, 9 éve volt, de mentségként szolgáljon a tény, hogy közben a Watford többször is feljutott, így nem tudtak minden évben játszani. A mérleg a következő az elmúlt öt meccsüket nézve: Háromszor a Blackburn nyert, egyszer ikszeltek, és csak egy alkalommal tudta elvinni a vendégcsapat mindhárom pontot…

Előző 5 meccs eredménye
2021.02.24.Championship
blackburn rovers
2:3
watford
Championship
2020.10.21.Championship
watford
3:1
blackburn rovers
Championship
2015.02.07.Championship
watford
1:0
blackburn rovers
Championship
2014.09.27.Championship
blackburn rovers
2:2
watford
Championship
2014.03.25.Championship
watford
3:3
blackburn rovers
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Watford

Egyelőre Rob Edwards együttesében sem fenékig tejfel az élet, a Watford csak az osztályozós helyekért kapaszkodik. Ilyenkor mindig elmondom, hogy persze, sok van még vissza, akár az is lehet a bajnokság vége, hogy a lódarazsak simán feljutnak. Mondjuk ahhoz nem keveset kell javulniuk.

Főleg az idegenbeli mérlegükön, ami alapján csak a középmezőnyben foglalnának helyet, ugyanis mind a négy találkozójukon döntetlent játszottak. Háromszor is 1-1-et értek el, egyszer pedig nem volt gól a meccsükön.

Ilyen 1-1-es összecsapás volt az utolsó meccsük is, a Rotherham otthonában csak egy pontot szereztek, az újonc hamar vezetést szerzett, de Vakoun Bayo még az első félidőben egyenlített.

A Watford az átigazolási időszak végén már csendes volt, de előtte még voltak jelentős változások a keretben: Eladták Emmanuel Dennist, Samirt, kölcsönvették Keinan Davist, Hamza Choudhuryt és Kortney Hausét is.

Davis egy kicsit felpörgetheti a támadó játékot Bayoval, valamint Joao Pedroval, a másik két játékos inkább a védekezésnek szakértője.

Rey Manaj, Imran Louza, Samuel Kalu, Tom Dele-Bashiru és Tom Cleverley sérültek, és nem tudnak játszani, pedig közülük többeknek is a kezdőben lenne a helyük.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Cathcart, Kabasele, Hause – Kamara, Choudhury, Kayembe, Sema – J. Pedro – Davis, Bayo

Tippelde

A Watford négyből három meccsén idegenben gólt kapott, dacára annak, hogy két első osztályú tapasztalattal bíró játékos csatlakozott hozzájuk. Elöl sem váltják meg a világot, de a Blackburn védelme szintén nem arról híres, hogy nagyon meg tudják állítani az ellenfeleket.

Kinéz még egy döntetlen, B-tervnek jó is lesz, mi azonban arra fogadunk most, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső