Middlesbrough – Cardiff: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 12.
Middlesbrough
Teljesítmény:
N V N V D
  • Riverside
  • Szeptember 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Cardiff
Teljesítmény:
V V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem ilyen szezonkezdésről álmodoztak a Middlesbrough és a Cardiff City drukkerei. Mindkét csapatot az első hatba várták, erre most egyikük csak a középmezőnyben van, a másik meg kiesőjelölt. Egyelőre. Mert a Championship az a liga, ahol bármikor fel tudnak kelni a padlóról, láthattunk erre már rengeteg példát.

Talán pont ez a meccs lesz az, amelyik által valamelyik együttes felkel arról a bizonyos padlóról, és végre hajtja azt, amit az idény előtt vártak tőle.

A Boro legalább győzni tudott mostanában, a Cardiff még azt sem, és lényegében ők a Championship egyik legrosszabb formában levő együttese. Aggasztó továbbá, hogy alig rúgnak gólt, és mindezeket egybe véve nem is csoda, hogy a hazaiakat tartják favoritnak.

A helyzet ugyanis az, hogy a Middlesbrough győzelmére a fogadóirodák alig 1.60-at fizetnek, a döntetlen közelít a 4-hez, míg a vendégek sikere 5 és félnél jár most, de folyamatosan emelkedik a szorzó… Nem véletlenül.

Jöjjön a Middlesbrough – Cardiff találkozó!

Middlesbrough

Nem ezt vártuk a Middlesbroughtól, azt hittük, hogy a tavalyihoz hasonlóan a feljutásért fognak harcolni. Ám az eddigi teljesítményük ettől nagyon távol van, közelebb vannak most a kieséshez, mint a playoffhoz.

A Boro gyengén kezdett, és csak mostanában kezdte el összeszedni magát. Láthatóan még nincsenek kint a vízből, de legalább kétszer is győzni tudtak az utóbbi időben. Először a Swansea-t intézték el otthon, majd a Sunderlandet. A kettő között pedig kikaptak a Watfordtól. Tehát idegenben nem nagyon megy, ott még nyeretlenek, a nyolc meccsükből négy volt idegenben háromszor kikaptak, egyszer ikszeltek.

Otthon viszont még veretlenek, a két győzelem mellett két döntetlenjük van, ez nem annyira rossz teljesítmény. De nem is jó, főleg nem egy olyan csapattól, akiktől azt várták, hogy az első hat hely valamelyikén végezzenek.

Hazai pályán hat gólt szereztek, négyet kaptak, ami egyáltalán nem mondható rossznak. Legutóbbi meccsüket lehozták kapott gól nélkül, a fekete macskák elleni mérkőzést Riley McGree találata döntötte el.

Pár nappal ezelőtt a csapat ingyenesen leigazolt egy ausztrál válogatott játékost, Massimo Luongo minden bizonnyal nem kerül a kezdőbe, ahogy Zack Steffen, Chuba Akpom, Darragh Lenihan és minden bizonnyal Patrick McNair sem.

Utóbbi kificamította a bokáját a Sunderland elleni meccsen, a helyére akkor Anfernee Dijksteel állt be, és most is rá vár majd a feladat, hogy pótolja a védőt.

A Fulham közben kölcsönadta Rodrigo Muniz Carvalhot, a brazil csatár egyből kiharcolta magának a helyet a kezdőben, és a Watford ellen be is talált. Minden valószínűség szerint most is ott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Roberts – Dijksteel, Fry, Clarke – Jones, Howson, Mowatt, Crooks, Giles – McGree, Muniz

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi szezonban a Middlesbrough nagyon jó volt, majdnem sikerült odaérni a playoff-helyekre, a Cardiff közben az alsóház alján tevékenykedett. Ezen tény alapján nem annyira meglepő, hogy mindkét bajnoki meccset a Boro nyerte meg, az odavágót Walesben 2-0-ra, majd hazai pályán, a Riverside-ban szintén 2-0-val múlták felül a Cardiffot.

A walesiek utolsó sikerüket 2020-ban érték el, a mérleg pedig úgy néz ki, hogy kétszer a Boro volt jobb, egyszer a Cardiff, valamint született még két döntetlen.

A Middlesbrough, amikor hazai pályán játszik, szinte mindig esélyesebb, ám ezekkel az esélyekkel csak ritkán tudott élni az elmúlt években. A Cardiff kétszer is nyert, kétszer a hazaiak voltak jobbak, és egyszer ikszeltek.

Gólok tekintetében nem viszik túlzásba a felek, az over 2,5-et kétszer lépték át, háromszor viszont nem.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.27.Championship
middlesbrough
2:0
cardiff city
Championship
2021.10.23.Championship
cardiff city
0:2
middlesbrough
Championship
2021.02.27.Championship
middlesbrough
1:1
cardiff city
Championship
2020.10.24.Championship
cardiff city
1:1
middlesbrough
Championship
2020.07.18.Championship
middlesbrough
1:3
cardiff city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cardiff

A Cardiff nagyjából ott folytatta, ahol a tavalyi szezonban abbahagyták. A walesi együttesnek már akkor sem ment, bár a szezon végén valamennyire sikerült összeszedniük magukat. Most azonban kiesőhelyen állnak, nyolc fordulót követően két győzelmük van, két döntetlenjük és négy vereségük. Annyira nem kell aggódni, hiszen előttük több csapat is 8-9-10 ponttal áll, szóval egy győzelemmel simán feljebb kerülhetnek, ám az az egy győzelem egyelőre nagyon messze van. A Cardiff az egyik legrosszabb formában levő együttes, csak a Coventrynak megy rosszabbul.

Öt meccs alatt két pontot szereztek, háromszor kikaptak, kétszer ikszeltek, legutóbb épp a Callum Stylest is soraiban tudó Millwall verte el őket 2-0-ra. Nagyon kevés gólt rúgnak, mindössze négyszer találtak be nyolc meccsen, idegenben ebből a négyből csak egyet. Miközben kaptak hat gólt.

Borzalmas a mérlegük vendégségben, és nincs sok esély rá, hogy pont a Middlesbrough ellen kezdjenek javítani.

A csapat a zárás előtt a West Bromtól kölcsönvette Callum Robinsont, aki először kezdhet, Sheyi Ojo helyére kerülhet be az ifjú támadó/szélső.

Négy sérültre nem számíthatnak a csapatnál: Kimarad Callum O’Dowda, Jamilu Collins, Curtis Nelson és Kion Etete.

Bár a hazaiak sincsenek túlzottan jó formában, ez a mostani Cardiff még velük szemben is kevés eséllyel lép pályára.

A várható kezdőcsapat:

Allsop – Romeo, Ng, Kipré, Knounkou – Rinomhota, Sawyers, Wintle – Robinson, Watters, Philogene-Bidace

Tippelde

Valamiért az merült fel bennem, hogy a Cardiff meg fogja lepni a Middlesbrough gárdáját. Csak egy pillanatra ugrott be, aztán a tények elnyomták ezt a fejemben. Mert a tények egyértelműen a hazaiak mellett szólnak.

Bár mondom, ők sincsenek bombaformában, hazai pályán eddig veretlenek, és legutóbbi két meccsüket egyaránt megnyerték. Kevesebb a fontos hiányzó náluk, a Cardiffban azért vannak olyanok, akik egyébként a kezdőcsapatba kerültek volna.

Így részemről most a Middlesbrough győzelmére megy az iksz, véleményem szerint jobb csapat az övék, jobb formában vannak, és a walesiek eddig még csak egy pontot szereztek idegenben…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső