Bordeaux – Reims: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 22.
Bordeaux
Teljesítmény:
N V V N D
  • Matmut Atlantique
  • December 23. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Reims
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A francia csapatok nem voltak jóbarátaim az elmúlt héten, szinte mindegyik tipp ment a levesbe, valószínűtlen eredmények születtek. Nem állunk meg, megpróbálunk javítani. Ilyenkor az ember hajlamos elveszíteni a hidegvérét, de talán ez az első és legfontosabb szabály a sportfogadásban: Hogy higgadtnak kell maradni még akkor is, ha egy sikertelenebb időszakot élünk meg.

Szóval merüljünk bele a Bordeaux – Reims mérkőzésbe, amelyet holnap este rendeznek a Matmut Atlantique-ban, és jó eséllyel hazai győzelemmel ér majd véget. A Bordeaux ugyanis elég stabilnak mondható hazai pályán, míg a Reims eddig csak egyszer győzött otthonától távol. No, de épp most tréfálták meg a sokkal esélyesebb Marseille-t. Szóval… Vannak kétségek bőven.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Strasbourg – Bordeaux

Két vereséggel érkezett a Bordeaux a Strasbourg otthonába, akik viszont mostanság elég jó formát mutattak, a mérkőzés végén mégis a vendégek örülhettek.

Peches első félidőt játszottak a vendégek, ugyanis három találatot is jegyeztek, de ebből csak egyet adott meg a játékvezető. Hozzátenném, hogy mindkét esetben hellyesen látta a partjelző, hogy az adott bordeaux-i játékos lesen tartózkodott.

Először Ben Arfa beívelése után Basic bólintott lesről a kapuba, majd Hwang lőtte ki a jobb felsőt közelről, de ő is szabálytalanul tette mindezt.

Végül aztán csak sikerült szerezni egy szabályos találatot is, a 38. percben Pablo, a vendégek védője fejelte be Hatem Ben Arfa újabb jó beívelését. Mókás volt, Pablo már nem merte elhinni, hogy szabályos gólt szerzett, a túlzott öröm előtt kinézett az asszisztensre, hátha megint látott valamit a sasszemű partjelző. De ezúttal nem látott semmit, jöhetett a felszabadult öröm a brazil részéről.

A meg nem adott gólok sora a második félidőben is folytatódott, Hwang középre passzolt labdáját hiába lőtte a hálóba Zerkane, a dél-koreai megint lesen volt.

Ez a játékrész is inkább a vendégekről szólt, sorra dolgozták ki a helyzeteket, ez végül Otávio esetében jelentett gólt, a brazil középpályás a 65. percben Oudin labdáját váltotta gólra, amivel el is döntötte a mérkőzést.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.30.Ligue 1
reims
1:1
bordeaux
Ligue 1
2019.05.18.Ligue 1
bordeaux
0:1
reims
Ligue 1
2018.09.29.Ligue 1
reims
0:0
bordeaux
Ligue 1
2016.02.27.Ligue 1
reims
4:1
bordeaux
Ligue 1
2015.08.09.Ligue 1
bordeaux
1:2
reims
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille – Reims

Balga módon a hazaiak sikerét vártam – akartam írni először, de aztán rájöttem: Nem vagyok én balga, abszolút életképes volt a tipp, de a Reims ezúttal úgy gondolta, jó ötlet lenne megviccelni az Olympique Marseille-t és engem is.

A vendégek szerezték meg az első gólt a meccsen, kellett hozzá egy nagy hiba és egy nagy pech. Payet kezdett cselezgetni teljesen feleslegesen a középkörben, Cafaro elszedte tőle a játékszert, majd Zenelihez passzolt, aki bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, majd középre passzolt, az érkező Nagatomo pedig úgy botlott bele a labdába, hogy abból öngól született.

Rajkovics közben jól védett, két alkalommal is góltól mentette meg csapatát, de kijelenthetjük, hogy ezúttal eléggé elpártolt a szerencse a Marseille-től, mert még a százszázalékos ziccert is képes volt mellé lőni Thauvin.

Azért sikerült javítania a csatárnak, a félidő végén Benedetto lefejelt labdáját a gólvonal mögé juttatta Thauvin.

A második félidőben még nagyobb elánnal hajtottak a hazaiak, hogy megszerezzék a győztes gólt, de Rajkovics minden egyes próbálkozásukat védte. A Reims kisebb hangsúlyt fektetett a támadásokra ebben a játékrészben, de azért egyszer így is eljutottak a hazaiak kapujáig, az akciót azonban gyengén fejezte be Doucouré. A végeredmény 1-1, aminek inkább a vendégek örülhettek.

Összefoglalás

Egy talált góllal sikerült pontot rabolni a Marseille ellen, nem gondolnám, hogy teljesen kint van a vízből a Reims. Ez volt zsinórban a negyedik nyeretlenül megvívott találkozójuk, ez előtt két vereség és egy izgalmas, 4-4-es döntetlen a Lens ellen.

A Bordeaux hazai pályán nagyon felemás teljesítményt nyújt, gyűjtöttek itt már be egész nagy skalpokat az elmúlt időszakban, de a gyengélkedő St. Etienne például elvitte tőlük a három pontot.

A Reims-től sem szokatlan egyébként, hogy a Matmut Atlantique-ban nyerni tud, így volt ez a 2018/2019-es szezonban is, akkor 1-0 arányban győzedelmeskedtek.

És végül is, ez a trend, ugyanis a történelem során lejátszott 12 bajnokijukból a Bordeaux csak egyet tudott megnyerni, a Reims győzelmeknél pedig csak a döntetlenek száma nagyobb.

Nem szokásuk megszórni egymást, a legtöbb gólt hozó meccsük 2016-ban volt (4-1), de jellemzők az egygólos találkozók.

A sérülések mindkét gárdát elkerülték, csak a vendégektől fog hiányozni egy játékos, a középcsaptár Anastasios Donis.

Nem is akarom túlbonyolítani, mert ez most szerintem annyira sima under 2,5, hogy csak na. Túlzottan jó formában sincsenek az elől levők, bár a Reims mostanában idegenben parádézik, ami a lőtt gólokat illeti, de nem gondolnám, hogy ezen a meccsen majd csak úgy potyogni fognak a gólok.

Mea culpa, amennyiben mégis, de ezt én most nem látom egyik csapatban sem. Ha pedig a végeredményre kellene fogadni, akkor maradnék a sláger eredménynél, azaz a döntetlennél. De mivel az elég kockázatos, legyen az első tipp a végleges.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső