Brighton – Southampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 06.
Brighton
Teljesítmény:
D N D V D
  • Amex Stadium
  • December 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Southampton
Teljesítmény:
V D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétfőre is jut pár meccs, amiből érdemes csemegézni, érdemes körülnézni, olyanokat is találhatunk, mint a Brighton – Southampton, ebben azt gondolom, hogy kellő fantázia van ahhoz, hogy tipp formájában az oldalon is közzétegyük. Ezen kívül még egy tipp érkezik ma, egy holnapi meccsről. De arról majd csak később, egy másik cikkben olvashattok.

Maradjunk tehát a mostani meccsünknél. Mindkét gárda egy nehéz ellenféllel játszott a múlt héten, a hazaiak egy őrült meccsen pontot raboltak a Liverpooltól, a Szentek pedig 2-0-s előnyüket tékozolták el és kaptak ki végül 3-2-re Ole Gunnar Solskjaer együttese ellen.

Most egymás ellen játszanak, nekünk pedig van egy jó ötletünk…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Brighton – Liverpool

A bajnoki címvédő látogatott Maupayékhoz, és bár szegény Vörösökre nagyon rájár a rúd, azért a tudásukból, erejükből mit sem veszítettek. Egy valószínűtlen védőnégyessel léptek pályára, de támadásban még mindig nagyon erősek, köszönhető ez annak, hogy leigazolták Diogo Jotát. Róla majd később, mert szerepe volt a meccsen.

Ahogy a játékvezetőnek is, aki ítéleteivel a hazaiaknak kedvezett, de minden esetben jogos volt, ahogy döntött. Kezdetnek befújt egy tizenegyest a hazaiaknak a 20. percben, de a nagy lehetőséggel nem élt a Brighton, Maupay mellé lőtte a labdát. Hat perccel később pedig le is cserélték a csatárt.

Mohamed Szalah az első félidő hajrájában gólt szerzett, de a videófelvételek tanúsága szerint lesről indult, így Attwell ezt a gólt elvette Jürgen Klopp csapatától.

Gól tehát nem esett az első játékrészben, a másodikban viszont kettő is.

Most jön az a rész, ahol méltatni fogom Diogo Jotát. A 45 millió euróért igazolt portugál eszméletlen formában van, a BL-ben és a bajnokságban is sorra lövi a gólokat, ezt a sorozatot pedig most sem szakította meg. A 60. percben szerezte meg a vendégcsapat a vezetést, majd a 84. perc újabb liverpooli találatot hozott, Sadio Mané volt eredményes, csakhogy Attwell ezt a gólt is visszavonta…

És jött a csattanó, Robertson volt a 93. percben szabálytalan, újabb büntető a Brightonnak… Ezt Maupay sérülése miatt Gross végezte el, a kapu közepét választotta, Alisson meg eldőlt jobbra. Jól időzített a Brighton, akkor kell gólt szerezni, amikor az ellenfél már nem tud rá reagálni…

Valószínűtlen, ámde annál boldogabb pontszerzés volt ez, a fogadóirodák 4.3-4.4 körüli oddsot adtak erre a kimenetelre.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.16.Premier League
southampton
1:1
brighton
Premier League
2019.08.24.Premier League
brighton
0:2
southampton
Premier League
2019.03.30.Premier League
brighton
0:1
southampton
Premier League
2018.09.17.Premier League
southampton
2:2
brighton
Premier League
2018.08.28.Angol Ligakupa
brighton
0:1
southampton
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Southampton – Manchester United

Danny Ings nélkül kellett nekiveselkedni a Vörös Ördögök elleni csatának, és bár a legjobb góllövőjük nem lehetett ott a pályán, mégis ütősen kezdtek a Szentek, az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert.

Jan Bednarek, a belső védő húzódott fel egy szöglethez, amit James Ward-Prowse végzett el. A rövid sarokra tartó labdát a cseh játékos David De Gea mellett a kapuba csúsztatta. Tíz perccel később újra egy pontrúgás okozta a MU vesztét, ezt nem ívelte senkinek Ward-Prowse, hanem egyenesen De Gea kapujába lőtte. Nagyon szép gól volt, a válogatott behívó is többek között annak a lábnak köszönhető, a középpályás nagyszerű formában futballozik az egész szezonban.

Solskjaer mester érezte, hogy itt nagyon nem működnek a dolgok, ezért kettőt is cserélt a félidőben. Egyrészt De Geát lekapta a pályáról, másrészt beküldte Edinson Cavanit. Utóbbi igazán nyerő döntésnek bizonyult.

Egyrészt az uruguayi játékos adott egy gólpasszt, Bruno Fernándes szépített az 59. percben, majd negyedórával később Cavani is betalált, egy nagyon szép fejessel egyenlítettek a vendégek.

Itt is volt slusszpoén, mint a Brighton meccsén, de ennek a Southampton itta meg a levét. Edinson Cavani a 92. percben újra lecsapott, megint kobakkal szerzett gólt, ez talán még az elsőnél is szebb volt. És fontosabb.

Kiengedte a kezéből a győzelmet a Southampton…

Összefoglalás

Én 2-0-nál azt hittem, meglesz a meccs. Persze, benne volt, hogy egy szépítés esetén vérszemet kapnak a vendégek, de bíztam a Soton védelmében. Nem jött be, de ettől még a Southampton nem rossz csapat, itt az idő, hogy ezt be is bizonyítsák ismét!

A Brighton idén nem kényezteti el a szurkolóit, most már ugyan nem állnak kiesőhelyen, de azért elég sok szerencsének kellett összejönni ahhoz, hogy a Pool ellen meglegyen az egy pont. 2 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség. Az utóbbi három meccsükön mondjuk veretlenek maradtak.

A Southampton az idei esztendő egyik meglepetéscsapata, olyanok, mint tavaly a Sheffield. Pofás futballt játszanak, Che Adams, James Ward-Prowse és Danny Ings pedig hátukon cipelik a gárdát. Rajtuk kívül még ki lehet emelni a középpályáról/csatársorból Theo Walcottot, a védelemből Vestergaardot.

Szóval, nagyon jó kis játékosok alkotják a gárdát.

Az elmúlt időszakban nagyon sokszor el tudták hozni a három pontot a Brighton otthonából, és én ebben bízom most is. Főleg, hogy Danny Ings is felépült, a másik oldalon viszont kétséges Maupay játéka, az egyik legjobbját veszítené el a Brighton.

Sok gólt kapnak hazai pályán, így nemcsak a Southampton meccsét gondolom reálisnak, de azt is, hogy több gól esik 2,5-nél.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső