Bulgária – Magyarország: Fogadási Tippek és Európa Bajnokság Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 06.
Bulgária
Teljesítmény:
V D V N V
  • Stadion Vasil Levski
  • Október 08. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Magyarország
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csütörtökön a mi nagy napunk is elérkezik, a Bulgária – Magyarország meccsen kiderül, hogy maradnak-e EB résztvevős álmaink, vagy el kell engednünk azokat. Sajnos a koronavírus következtében egyik legjobbunkról kell lemondanunk, Szoboszlai Dominikot nem engedi el osztrák klubja a Salzburg, mivel többen megfertőződtek és így az egész keret karanténba került.

Óriási érvágás ez nekünk, de a bolgárok is hasonló cipőben vannak: Galabinov, a Spezia bolgár csatára sem lehet ott az összecsapáson.

A mérkőzés győztese majd az Izland – Románia meccs nyertesével csap össze, ott derül ki, melyik gárda mehet az EB-re.

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Bulgária

A bolgár csapat a selejtező negyedik helyén végzett, Montenegrot megelőzve. Az utolsó fordulóban aratták első és egyetlen győzelmüket, Csehország válogatottját győzték le hazai pályán 1-0-ra. Mellette három döntetlen és négy vereség volt a mérlegük.

Nem kerültek egy kifejezetten erős csoportba, voltak ennél sokkal, de sokkal erősebb csoportok. Montenegron és Csehországon kívül Koszovó és Anglia válogatottja volt még itt.

A gólarányuk nem túl impozáns, mindössze hatszor találtak a hálóba, de kaptak 17 gólt, az azért gombócból is sok…

Anglia szórta meg őket a legjobban, egyszer 6-0-ra nyertek, a másik mérkőzésükön pedig 4-0-ra.

A Nemzetek Ligájában a magyarokhoz hasonlóan a B divízióban szerepelnek, eddig azonban nem lehet sikeresnek nevezni a szereplésüket: Két meccs, egyetlen pont. Kikaptak utolsó meccsükön Wales-től, valamint ikszeltek Írország ellen. Ez utóbbi mondjuk felfogható bravúrnak, az ír együttes sokkal komolyabb játékerőt képvisel papíron.

2018 óta először kapott meghívót Kiril Deszpodov, aki 23 esztendős és a Cagliari futballistája. Őt ugyebár elengedte a klubja, míg a Speziában játszó Galabinovnak maradnia kell. Pedig igazán jól kezdett a támadó, két meccsen háromszor talált az ellenfelek kapujába.

Előző meccs eredménye
2017.11.13.Barátságos Mérkőzés
magyarország
1:1
bulgária
Barátságos Mérkőzés
2012.10.16.VB-selejtező 2006
bulgária
2:0
magyarország
VB-selejtező 2006
2012.09.07.VB-selejtező 2006
magyarország
1:1
bulgária
VB-selejtező 2006
2007.11.17.Barátságos Mérkőzés
bulgária
1:0
magyarország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Magyarország

Dzsudzsák Balázs hiába talált csapatot magának, Marco Rossi nem hívta be a selejtezőre és a Nemzetek Ligája meccsekre készülő keretbe. Ahogy nem lesz ott Szoboszlai Dominik sem, a Salzburgnál történt sajnálatos fertőzések nem teszik lehetővé, hogy a magyar csapat talán legjobbja elutazhasson Szófiába.

Így nélküle kell megoldani a továbbjutást, ami valljuk be, nem lesz könnyű feladat.

Mára kiderült az is, hogy Sallai Rolandot és Gulácsi Pétert is visszarendeli majd klubjuk, a Freiburg és a Lipcse. Szerencsére, ez a bolgárok elleni találkozót nem érinti, így legalább ők ott lehetnek majd a csapattal.

A keret nagyjából megegyezik a törökök és az oroszok ellen kihirdetettel, persze az akkori sérültek egy része már felépült.

Emlékezhetünk, hogy Rossi félig-meddig kényszerűségből váltott háromvédős taktikára, de azt kell mondani, hogy bejött, a törököket megvertük, míg az oroszoktól majdnem sikerült pontot csenni.

Összefoglalás

Hát, megmondom őszintén, nagyon bízom most a Rossi fiúkban, de nagyon megijeszt, hogy Szoboszlai nélkül kell nekivágni ennek a meccsnek. Szófiába amúgy sem nyerni jár a magyar válogatott, eddig két meccset játszottunk Bulgáriában, egyszer 2-0-ra, a másik alkalommal 3-0-ra kaptunk ki. Az jó jel, hogy Szalai Ádám időközben visszakerült a Mainz első csapatába, miután nézeteltérése támadt a vezetőséggel. A csapattársai még tüntettek, sztrájkoltak is miatta, sőt, a vezetőedzőt is végül elküldték, most pedig Szalai visszakerült.

Kérdés, hogy ez mekkora nyomot hagyott Szalaiban. Lehetséges, hogy inkább Nikolics Nemanját kellene kezdetni a helyén, aki mostanság parádésan futballozik.

A játékerő tekintetében úgy gondolom, hogy azonos szinten van a két csapat, nekünk jobban sikerült a saját csoportunk, a Nemzetek Ligája meccsek pedig adhattak a fiúknak egy kis önbizalmat.

Az meg csak hab a tortán, hogy a döntőben a románok ellen vívhatjuk ki az EB-szereplést. Bizonyára ez a játékosok lelkében is ott van, extra motivációt ad, így nem tudok ellenük fogadni. És nem is akarok, remélem, hogy magyar győzelmet ünnepelhetünk csütörtök este.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső