Burnley – West Ham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 01.
Burnley
Teljesítmény:
N V V V N
  • Turf Moor
  • Május 03. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elfáradni látszik a West Ham? Lehetséges. Az elmúlt két forduló rosszul végződött, ennek köszönhetően a Chelsea megelőzte őket. Zsinórban két vereség, és máris lépéshátrányba kerültek. Nyilván nekik ez a szezon már jól sikerült, ha azt nézzük, hogy mi történt velük tavaly. De evés közben jön meg az étvágy, és most már a Bajnokok Ligája indulás volt a cél. Pontosabban még mindig az.

De akár úgy is járhatnak, mint – és most pár országot ugrok – Spanyolországban a Getafe, akik tavaly végül lecsúsztak az európai kupaindulás lehetőségéről. Így járhat a WHU is. Mögöttük ugyanis ott leselkedik a veszély a Liverpool, a Tottenham és az Everton képében, akik most már látótávolságon belülre kerültek.

A Burnley elleni meccs kemény lesz. A csapat ugyanis 4-0-ra ütötte ki idegenben múlt héten a Wolvest, amit aztán senki nem látott előre. Ők már így – elvileg – nincsenek veszélyben, kilencpontos előnyük van a Fulhammel szemben.

Következzen a Burnley – West Ham meccs!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Burnley

Hazai győzelmet tippeltünk ezen a meccsen, a Wolves azért jobb csapat benyomását keltette, még úgy is, hogy az egész bajnokságot végigszenvedték. Erre akkora pofont kaptunk – meg a Wolves is -, hogy a fal adta a másikat.

A Wolves védekezése finoman szólva sem működött, és 20 perc alatt kétszer kapituláltak Coadyék. Épp ő volt az, aki a 15. percben megpróbálta megállítani Chris Woodot, a Burnley támadóját, tette mindezt sikertelenül, így a csatár helyzetbe került, és nem is hibázott.

Hat perccel később meg Nelson Semedo aludt el, Adama Traoré hátrapasszolt labdájánál nem volt elég gyors, McNeil elcsente tőle a játékszert, középre passzolt, és kész is a második gól receptje.

Az első félidő végén újra megzörrent Rui Patricio kapuja. Megint Chris Wood volt az elkövető, de míg az első két gólját lábbal szerezte, most fejjel talált be. Körülbelül 4 Wolves-védő között ugrott fel és bólintott a hálóba.

A szünetben Nuno Espirito Santo minden bizonnyal komolyan elbeszélgetett a legényeivel, de ennek látszata a pályán nem volt. Matej Vydra a 49. percben megszerezte a vendégek negyedik gólját, viszont ezt les miatt nem adták meg.

Telt-múlt az idő, a Wolves egyáltalán nem tudott veszélyt jelenteni a Burnley kapujára, és a 85. percben ráadásul megkapták a negyediket. Chris Wood most előkészítő volt, Ashley Westwood 16 méterről lőtte ki a jobb sarkot.

És ennyi. A Burnley szállította a forduló talán legnagyobb meglepetését, és ezzel talán a bent maradásukat biztosították be.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.16.Premier League
west ham
1:0
burnley
Premier League
2020.07.08.Premier League
west ham
0:1
burnley
Premier League
2019.11.09.Premier League
burnley
3:0
west ham
Premier League
2018.12.30.Premier League
burnley
2:0
west ham
Premier League
2018.11.03.Premier League
west ham
4:2
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham – Chelsea

A fordulót megelőzően a két együttes azonos pontszámmal állt a tabellán, nagyon fontos volt tehát mindkettejüknek, hogy győzelemmel távozzanak a gyepről. Vagy legalább ne kapjanak ki. És a WHU-nak jó esélye volt egy remek eredmény elérésére, hazai pályán ugyanis félelmetesen jó mérleggel rendelkeztek.

Kiegyenlített első félidőt láthattunk, a Chelsea előtt kisebb lehetőségek adódtak – egyszer Mason Mount, egyszer pedig Ben Chilwell lőhetett kapura, mindkét esetben Lukasz Fabianski hárított -, míg a West Ham egy tizenegyest reklamált, szerintük César Azpilicueta egy kapuba tartó labdát kézzel blokkolt. A VAR is megvizsgálta a szitut, de úgy ítélték meg, hogy a csapatkapitány karja a teste mellett volt, így nem adtak büntetőt.

A félidő végén viszont a kékek vezetést szereztek: Ben Chilwell passzát Timo Werner váltotta gólra, akinek ez volt a 6. bajnoki találata.

A német támadó a fordulás után duplázhatott volna, ám négy méterről nem találta el a – szinte – üres kaput.

A meccsen a kedélyeket egy kiállítás borzolta még, amely az egész szigetországot megosztotta. Fabián Balbuena és Ben Chilwell csaptak össze, a védő ahogy kivágta a labdát, lendületből talpalta le a Chelsea játékosát. Piros lapot kapott egyből, és ez ellen rengetegen emelték fel a hangjukat a meccs után. Tény, semmiféle szándékosság nem volt az esetben…

A 10 emberre fogyatkozó West Ham nem tudott már kiegyenlíteni, így hátracsúsztak az ötödik helyre, ami még így is elégedettséggel töltheti el őket, de még öt forduló hátra van…

Összefoglalás

David Moyes egy kissé bajban van. Legjobb játékosa, a Manchestertől kölcsönkapott Jesse Lingard ugyanis nem fogja tudni vállalni a játékot. Vagyis van rá esély, az angol támadó a héten alig edzett.

És nem ő az egyedüli játékos, akire nem számíthat Moyes: A teljes balszárny is kiesett, azaz Aaron Cresswell és Arthur Masuaku, Michail Antonio sem épült még fel, Declan Rice szintén a maródiak nem is annyira kicsiny csapatát erősíti Darren Randolph és Andrij Yarmolenko társaságában.

A hazaiaknál Robbie Brady kiesése okoz egy kis gubancot, valamint Kevin Long sem léphet pályára.

Legutóbbi két összecsapásukat a Burnley nyerte a Turf Moore-ban, egyszer 3-0-ra, egyszer pedig 2-0-ra.

És nem megy mostanában idegenben a WHU-nak, egy Wolves elleni sikert leszámítva nem jönnek az eredmények, vereséget szenvedtek a két manchesteri együttestől, valamint a Newcastle Unitedtől is.

Talán sokan nem látják ebben a meccsben a hazai sikert, de én igen. Azonban, annyira nem látom benne az értéket, inkább a gólokra szavazok ezúttal. És azt gondolom, hogy ez a megtizedelt West Ham, valamint a jellemzően otthon kevés gólt szerző Burnley most sem kápráztatja majd el a (tévé)nézőket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső