Busan IPark – Jeonbuk: Fogadási Tippek és K-League 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 13.
Busan IPark
Teljesítmény:
V N D N N
  • Gudeok Stadion
  • Május 16. 12:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Jeonbuk
Teljesítmény:
N D V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A címvédő szűk győzelemmel indította az idei bajnokságot, míg az újonc Busan sima vereséget szenvedett. Most kettejük mérkőzése következik, ahol a Busannak javítania kellene, de tekintve, hogy a legerősebb koreai csapattal találkoznak, ez egyáltalán nem lesz könnyű.

Lássuk, mire számíthatunk a Busan IPark – Jeonbuk találkozón?

Mi történt az előző fordulóban?

Hazai győzelmet vártam a címvédőtől, de megmondom őszintén: Nem ilyen eredményre számítottam. Tény, hogy irányították a mérkőzést, a labdabirtoklás 60-40% volt, a kapuralövések száma pedig 16-5. De mégis csak egy szűk 1-0-s győzelmet sikerült elérniük, ami persze ugyanúgy három pontot ér.

Főként távoli lövésekkel operáltak, ezek között volt, ami veszélyes volt, de a legtöbbet a Suwon kapusa reggelire megette. A másik oldalon az a kevés lövés is távoli volt, ugyanazzal az eredménnyel.

A fordulatot az hozta meg, hogy beállt csereként Lee Dong-Gook, aki immáron nyolcadik szezonját kezdte meg a Jeonbukban és elmúlt 41 esztendős. A veterán csatár később főszereplővé vált, egy szögletet követően a rövid oldalról bólintott a Suwon kapujába.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy durvaságért a 77. percben azonnali pirossal leküldték a pályáról Terry Antonist. Kíváncsi vagyok, milyen eredmény született volna, ha nincs a kiállítás.

De a futballban nincs „ha”, így a Jeonbuk győzelemmel indította az új szezont.

A Busan a Pohang otthonába látogatott és esélyeshez méltóan játszott a találkozón. Azonnal kézbe vette az irányítást és bár nem játszott alárendelt szerepet az újonc, egy percig sem volt kétséges, hogy melyik is a jobb csapat.

Iljutcsenko különösen élt, ő szerezte az első gólt: Egy beadásnál ő emelkedett a legmagasabbra és a kapufát is segítségül hívta, de végül beszédült a labda a kapuba.

A német csatár a második gólban is szerepet vállalt, egy már elveszettnek hitt labdára sprintelt rá az ellenfél tizenhatosán belül, Tursunov pedig szabálytalanul szerelte. Nem a legjobb bemutatkozás az üzbég védő számára.

A tizenegyest Palocsevics végezte el, a kapu közepét választotta. Nem volt jó tizenegyes, kis szerencsével háríthatta volna Kim Ho-Jun.

A meccs tehát 2-0-s hazai sikerrel végződött, a Busanból Romulot lehet pozitívan kiemelni.

Előző 5 meccs eredménye
2015.08.12.K-League 1
jeonbuk
2:0
busan
K-League 1
2015.07.01.K-League 1
jeonbuk
2:1
busan
K-League 1
2015.04.15.K-League 1
busan
1:2
jeonbuk
K-League 1
2014.09.10.K-League 1
busan
1:1
jeonbuk
K-League 1
2014.07.05.K-League 1
busan
0:2
jeonbuk
K-League 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Egymás elleni meccseik:

Majdnem öt éve játszottak utoljára a csapatok, és kijelenthető, hogy győzni jár a Jeonbuk Busanba. Az utolsó öt mérkőzésen, amikor a Gudeokban vívtak meg négyszer is nyert a Jeonbuk. Az utolsó hazai győzelem tíz évvel ezelőtt volt. Lenne mit törleszteni a Busannak. Az örökmérleg ennek tükrében természetesen a Jeonbuk mellett van, kétszer annyi győzelmet tud felmutatni Lee és társai.

Az odds egyébként remek, tekintve, hogy egy elég egyértelmű meccsről van szó és ilyenkor esik gondolkozóba az egyszeri fogadó. Vajon tényleg van érték ebben a meccsben?

Nem volt túlságosan meggyőző a Jeonbuk az előző mérkőzésen, ezt a Suwont gólokkal illett volna megverni, míg a Busan igenis helyt tudott állni a jóval erősebb Pohang ellen.

Idény eleji forma, mondhatnánk… Az sem segít a csapatoknak, hogy a vírus miatt rengeteg óvintézkedést kell betartaniuk, a lehető legkevesebb kontaktot felvállalni, ami egy olyan sportágban, mint a futball nagyon nehéz.

Ez most nem kifejezetten a Busanról vagy a Jeonbukról, hanem bármelyik most folyó bajnokság meccseiről szól.

Ez a helyzet nem csak az ő dolgukat, hanem a fogadókét is megnehezíti, hiszen ilyenkor nehéz a statisztikában és az elemzéseknek hinni.

De azért tippeljünk… A Busan okozhat meglepetést, és azt hiszem, hogy fog is. Legalább egy döntetlenre jók lehetnek, de ahhoz fel kell javulniuk. Leginkább elől, hiszen a Pohang elleni meccsen nem tudtak túlságosan sok veszélyes helyzetet kialakítani. Cho mesternek ez lesz az egyik fő feladata. Nagyon hiszem, hogy ez nem lesz egy sima meccs, valószínűleg meg leszek lepődve, ha a Jeonbuk berámol 3-4 gólt, de bízom a Busanban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső