Cadiz – Girona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 07.
Cadiz
Teljesítmény:
V N V D N
  • Nuevo Estadio Ramón Carranza
  • Február 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Girona
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem ez a mostani mérkőzés lesz a spanyol első osztályú bajnokság legizgalmasabbja, de időrendben ezt rendezik a legkorábban, szóval ezzel folytatjuk. A Girona újoncként igyekszik fennmaradni a víz tetején, azaz nem kiesni az élvonalból, míg a Cadiznak ugyanez a terve. Annyi különbséggel, hogy ők nem újoncok, illetve nem állnak olyan jól, mint mostani ellenfelük.

A két együttes között mindössze öt pont a különbség és kettejük között ott van hat csapat is, szóval egyáltalán nem reménytelen a helyzet. Az elmúlt időszakban kétszer is meccset tudott nyerni a sárgamezes együttes, ám teljesítményükre még mindig nem lehet használni a kiegyensúlyozott szót.

És a Girona egy nagyon kellemetlen és masszív csapat, amely még a leendő bajnok FC Barcelonát is majdnem meglepte. Aki esetleg fennakadt azon, hogy a Barcát leendő bajnoknak hívtam, ne tegye. Előnyük már nyolc pont, bombaformában vannak, a Real pedig csak kullog mögöttük. Nem hiszem, hogy bárki el tudja venni az elsőséget Xaviéktól.

Vissza a Cadiz – Girona mérkőzéshez! Aki járatos a szerencsejátékban, tudja, mi az az online sportfogadás, az pontosan tudja, hogy ez egy nehéz mérkőzés lesz.

Ezt mondják a fogadóirodák is, akik teljes mértékben háromesélyes találkozóra készülnek. A FEZbetnél 2.80 a hazai siker, 2.50 a vendég, 3.25 a döntetlen.

Cadiz

Egyetlen pont választja el a Cadiz csapatát a bennmaradást jelentő 17. pozíciótól. Durva, hogy előttük az a Valencia van, akik nemrég még a felsőházba tartoztak… Majd róluk is lesz szó, de nem most. Mert most a Cadizról és a Gironáról beszélgetünk.

Miután az együttes két hete 2-0-ra legyőzte az azóta Real Madridot megverő Mallorcát, a hétvégén egy elég kellemetlen vereségbe futott bele, 4-1-re verte meg őket az Athletic Bilbao csapata. A vendégek egyetlen gólját Gonzalo Escalante rúgta. Akkor még úgy tűnt, lehet esélye a csapatnak, de a félidő végére kiderült, hogy nem.

Az együttes mérlege most 4-7-9, ez összesen 19 pont, melynek többségét hazai pályán szerezték. Saját pályájukon kétszer nyertek, ötször ikszeltek és háromszor kaptak ki. Ami érdekesség, hogy hét mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget, pedig ez idő alatt játszottak néhány kellemetlen ellenfelükkel, mint például a Villarreal, a Betis vagy az Atletico Madrid…

Mindez azért nagy dolog véleményem szerint, mert a csapatot egész ősszel tizedelték a sérülések, és ez még most is jellemző. Előfordulhat, hogy a Girona elleni mérkőzésen nyolc játékos sem léphet pályára. Kérdéses, hogy Joseba Zaldúa, Jon Ander Garrido, Cala és David Gil játszhat-e, ami biztos, hogy Victor Chust, José Mari, Federico San Emeterio és Álvaro Negredo nem lesz ott a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Ledesma – Carcelen, Hernández, Mbaye, Espino – Bongonda, Alcaraz, Fernández, Ocampo – Lozano, Roger Marti

Egymás elleni meccsek:

Mivel a félidőt már elhagytuk a spanyol bajnokságban, így elmondhatjuk, hogy a Cadiz és a Girona idén már találkoztak egymással. A mérkőzést akkor az újonc otthonában rendezték meg, és meglepetésre ők voltak azok, akiknek futniuk kellett a döntetlen után. Mert – ahogy ti is láthatjátok – a mérkőzés iksz lett, 1-1-et hozott, és a vendégek szerezték meg a vezetést Alex Fernández révén. Miután José Cala hajrában rúgott gólját nem adták meg, egyre inkább került veszélybe a hazaiak pontszerzése. Aztán a 101. percben (!) Cristian Stuani tizenegyesből egyenlített.

Korábbi meccseik bizonyos tekintetben irrelevánsak, volt egy tavaly előtti kupameccsük, amit a Girona nyert meg, előtte meg a másodosztályban meccselgettek hosszú éveken át.

A mérleg kiegyenlített, két Girona-győzelem, két Cadiz-siker, egy döntetlen.

Az Estadio Nuevo Mirandillában (vagy ahogy régen hívták, a Ramón Carranzában) első osztályú meccsük egymás ellen még nem volt, másodosztályú is csak három. Ezekből kettőt a hazai csapat nyert meg, egy pedig döntetlen lett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.15.La Liga
girona
0:1
cadiz
La Liga
2021.01.16.Spanyol Kupa
girona
2:0
cadiz
Spanyol Kupa
2020.07.17.La Liga 2
girona
0:0
cadiz
La Liga 2
2019.09.14.La Liga 2
cadiz
0:2
girona
La Liga 2
2017.03.19.La Liga 2
girona
0:1
cadiz
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Girona

Mondtam, hogy lesz szó később a Valenciáról… Lesz, de a főszerepben ezúttal sem a denevérek lesznek, hanem a Girona csapata, akik a hétvégén – vasárnap délután – épp az edzőjüket menesztett együttessel találkoztak. Az újonc otthon igazán jó játékra képes, és ezúttal is sikerült egy nagyobb halat két vállra fektetni, Borja García találatával megverték a Valenciát.

Még inkább biztosította ezáltal a helyét a középmezőnyben az újonc, mérlegük most 6-6-8, a 11. helyet foglalják el.

Ami alapjáraton biztonságos kéne, hogy legyen, de idén nagy a középmezőny és a kiesőzóna sűrűsége, hogy úgy mondjam, ergo sokkal kisebb a különbség a csapatok között. Nem csak a pályán, pontszámban szintén. Ahogy mondtam, a Cadiz csak öt pontra van, pedig ők kiesőhelyen állnak már, és emiatt nem lehet még nyugodt a Girona. Meg amiatt sem, hogy idegenben meglehetősen gyengék (1-3-5).

Yan Couto és Ibrahima Kebe mellett Jesus Carvalho és David Lopez az, akik nem játszhatnak, utóbbi kettő a kispadra talán leülhet.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Fernández, Bueno, Bernardo, Gutiérrez – Martin, A. García, Romeu, Villa – B. García, Castellanos

Tippelde

Mondom, nem biztos, hogy ez lesz a forduló legjobb meccse, de az iram tetszeni fog mindenkinek. Nem várunk gólokat a mérkőzéstől, a Girona idegenben szenved, így hiába az övék a jobb csapat, lehet, hogy ez ezúttal sem fog látszani.

Maradjunk annál, hogy két és fél gólnál kevesebb lesz a meccsen…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső