Nice – AC Ajaccio: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 07.
Nice
Teljesítmény:
N N N D N
  • Allianz Riviera
  • Február 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Ajaccio
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy meccs erejéig a franciáknál is megjelenünk, aztán megyünk tovább, vár még ránk további négy mérkőzés a mai napon. A Nice és az AC Ajaccio közötti meccset hozzuk, melyet péntek este rendeznek meg a tengerparti városban. Mondanom sem kell, hogy az egyértelmű favorit a Nizza, akik sokkal jobb helyzetben, erősebb kerettel várják az összecsapást, mint az újonc ellenfelük, akik a kiesés ellen küzdenek most.

Úgy tűnik, a Nice-nek csak egy edzőváltásra volt szüksége, mert mióta Lucien Favre elhagyta a csapatot, alaposan magához tért az együttes, egymás után jönnek a jobbnál jobb eredmények, lehet, hogy ebből még EKL lesz a szezon végén. Attól még egy kicsit messze vannak, de már látótávolságon belül van a hatodik hely.

Az Ajaccio, mint mondtam, nem ilyen célokért küzd. Jelen pillanatban is kiesőhelyen állnak, és egyre fogynak a mérkőzések. Már csak tizenhat forduló áll a rendelkezésükre, hogy legalább még két csapatot megelőzzenek. A végén nagy küzdelem lesz a Brest – Montpelleier – Troyes – Strasbourg – Ajaccio ötös között, hogy melyik kettő búcsúzzon. Mert azt mondom, hacsak nem lesz valami nagy változás, két kieső már megvan.

És hogy miért négyen esnek ki? Azért, mert a francia szövetség átalakítja a Ligue 1 mezőnyét, 20 helyett csak 18 csapatos lesz a bajnokság a következő évtől kezdve.

Vannak simának tűnő meccsek az online sportfogadás kínálatában, és a Nice – AC Ajaccio ezek közé tartozik. A Librabetnél 1.50-et ér a hazai siker, 6.50-et a vendég, 4.00-t a döntetlen.

Nice

Favre távozása után ideiglenesen Didier Digard ült le a Nice kispadjára, ám olyan eredményeket hoz, hogy nem lepődnénk meg, ha végül állandó megbízást kapna a 36 esztendős edző.

Miután a svájci lelépett, és itt hagyott egy nem túl jó állapotban levő csapatot, Digard jött, és mindent a feje tetejére állított. Megérkezése óta a gárda öt bajnoki meccset játszott le, melyből négyet meg is nyert, elintézték a Montpellier-t, a Lille-t, a Lenst és a hétvégén az Olympique Marseille-t is.

A hétvégi meccsükön egy félidő után már két góllal vezettek, Sofiane Diop és Gaetan Laborde találtak be, majd a másodikban Bilal Brahimi biztosította be a győzelmüket.

Ezáltal a nyolcadik helyre kerültek, és ők vannak a legjobb formában Franciaországban. A Nice célja idén is az európai kupaindulást, attól most hat pontra vannak.

Mérlegük 9-7-6, otthon 4-3-3, ami az utóbb időben kezdett el javulni…

Az AC Ajaccio elleni kezdőcsapat tekintetében sok változásra nem kell számítani, szokták volt mondani, győztes csapaton ne változtass. No meg két alapember is sérült még, Nicolas Pépé és Youcef Atal sem játszhat, valamint Marcin Bulka is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Lotomba, Todibo, Dante, Bard – Ramsey, Ndayishimiye, Thuram – Laborde, Moffi, Diop

Egymás elleni meccsek:

A Nice és az AC Ajaccio olyan sokszor nem találkoztak. Az idei meccsük előtt nyolc éven át nem került sor kettejük között semmiféle találkozásra, melynek oka az volt, hogy 2013/2014-ben az Ajaccio kiesett az első osztályból, és eddig tartott, hogy visszajussanak.

Mi a régi meccsekre most nem nagyon fogunk kitérni. Annyit lehet elmondani, hogy azért többségében a Nice volt a jobb kettejük közül, az Ajaccio több mint tíz éve verte meg utoljára őket, 2012-ben 1-0-ra győztek idegenben.

Az idei meccsük, amit szeptemberben rendeztek, nem hozott gólfesztivált, sem pedig kifejezetten jó játékot. Egyetlen találat döntött, amelyet a télen kölcsönadott Andy Delort szerzett, szűken győzött tehát a Nizza.

Hazai pályán a Nice dominál, ötből négy mérkőzést nyertek meg a közelmúltban.

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.11.Ligue 1
ajaccio
0:1
nice
Ligue 1
2014.01.18.Ligue 1
nice
2:0
ajaccio
Ligue 1
2013.08.25.Ligue 1
ajaccio
0:0
nice
Ligue 1
2013.05.26.Ligue 1
ajaccio
0:2
nice
Ligue 1
2012.08.11.Ligue 1
nice
0:1
ajaccio
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Ajaccio

A helyzet nem javul az újoncnál, igaz, nem is rosszabb. Csak épp az idő kevesebb már számukra. Az Angers elleni mérkőzésen foglalkoztunk velük utoljára, azt mondtuk, aki azt a mérkőzést elbukja, az kiesett. Az Angers bukta el. És valószínűleg tényleg kiestek…

Az Ajaccio nem tudta fenntartani a győztes állapotot a hétvégén is, hazai pályán kaptak ki 2-0-ra a Nantes-tól. Ráadásul Diallot, egyik alapemberüket a meccs végén még ki is állították, amivel nem csak egyszer, de rögtön kétszer szúrt ki a saját edzőjével.

Az Ajaccio most a 18. helyen áll, egy pontra a bennmaradást jelentő 16. hely. Mérlegük 5-3-14. A második legtöbb vereséget szenvedték el ők, náluk többször csak az Angers kapott ki.

Ismael Diallo lesz az egyetlen eltiltott, sérült továbbá Youssouf Koné, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani és Yoann Touzhghar, Pantaloninak alaposan fel kell forgatnia az eddigi elképzeléseit…

A várható kezdőcsapat:

Leroy – Youssouf, González, Avinel, Alhadhur – Bayala, Marchetti, Chabrolle, Barreto – El Idrissy, Belaili

Tippelde

Nem nagyon szeretném itt az időt húzni. Digard érkezésével a Nice visszatalált a helyes ösvényre, és a kissé megtépázott, formán kívüli AC Ajaccio sem jelenthet nekik problémát.

Nem csak erre fogadunk, hanem arra is, hogy csak a hazai csapat talál a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.59 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.57 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső