Cagliari – Bari: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes – 2023.06.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 05.
Cagliari
Teljesítmény:
D N N N N
  • Sardegna Arena
  • Június 08. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bari
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A spanyol másodosztály után az olasz másodosztály következik. Még csak két feljutó van meg a Serie A-ba (és mint kiderült, csak két kiesőnk van, a harmadikról egy osztályozó dönt a pontegyenlőség miatt), és az olaszok keresik a harmadikat. Ez vagy a Cagliari lesz, vagy a Bari. Idén Nagy Ádáméknak nem volt esélyük, a Pisa csak a 11. helyen végzett.

A Cagliari tavaly nagy küzdelemben esett ki az első osztályból, a Bari pedig évek óta ott ragadta a második vonalban, bármelyikük megérdemelné a visszajutást. De – mint mondtam – már csak egy hely kiadó, a Genoa és a Frosinone vitték a másik kettőt.

Sportfogadás szempontjából nem egyszerű meccs, a bukmékerek hazai sikert várnak. Fontos megemlítenem, hogy egyetlen győzelem még semmit nem jelent, hiszen itt két mérkőzésen dől el a feljutás sorsa! És láttuk tavaly, hogy egészen hihetetlen dolgok is előfordulhatnak egy ilyen fináléban.

A Librabet 1.85-öt ad a hazaiakra, 3.40-et a döntetlenre és 4.20-at a vendégekre.

Következzen a Cagliari – Bari mérkőzés!

Cagliari

Tavaly nagyon kevésen múlt, hogy a Cagliari, Szardínia büszkesége végül nem tudott bent maradni. A csapat az utolsó fordulóban képtelen volt betalálni a már kiesett Veneziának, így mehettek ők is a másodosztályba.

Mondanom sem kell, nagy átalakítás vette kezdetét, érkezett Fabio Liverani, a korábbi remek játékos, ám őt decemberben menesztették. A helyére 11 napra Roberto Muzzi került, majd érkezett Claudio Ranieri.

A kulcsjátékosok közül megváltak Giovanni Simeonétól, Guglielmo Vicariotól, Joao Pedrotól, Raoul Bellanovától, Alessio Cragno, Andrea Carboni, Keita Baldé, Charalampos Lykogiannis és Razvan Marin is távozott.

A bajnokságot végül az ötödik helyen fejezték be, ezt a pozíciót az utolsó fordulóban érték el, miután győzni tudtak a Cosenza ellen (1-0-ra Gianluca Lapadula góljával), miközben a Südtirol kikapott.

Elkezdődött a rájátszás, ami az olaszoknál egy kicsit hosszabb, itt ugyanis a nyolcadik helyezett is beszáll. A Cagliari előbb a Veneziát verte 2-1-re, az elődöntőben pedig a Gigi Buffonnal felálló Parmát összesítésben 3-2-re.

Most jöhet a döntő, és ez a csapat október óta nem kapott ki hazai pályán, hazai közönség előtt.

Sérültek: Luigi Palomba, Elio Capradossi, Filippo Falco.

A várható kezdőcsapat:

Radunovic – Zappa, Dossena, Altare, Dentello Azzi – Makoumbou, Rog – Nandez, Mancosu, Pavoletti – Lapadula

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.18.Serie B
bari
1:1
cagliari
Serie B
2022.09.17.Serie B
cagliari
0:1
bari
Serie B
2016.05.06.Serie B
bari
0:3
cagliari
Serie B
2015.12.19.Serie B
cagliari
2:1
bari
Serie B
2011.01.30.Serie A
cagliari
2:1
bari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bari

2010/2011-ben tudott utoljára az első osztályban szerepelni a Bari együttese, akkor gond nélkül estek ki, és azóta megjárták nemcsak a másodosztályt, de voltak a Serie D-ben (miután kizárták őket pénzügyi gondjaik miatt). Aurelio De Laurentis, a Napoli tulajdonosa volt az, aki végül a negyedosztályban újraindította a klubot, és idén újoncként elérhetik a feljutást.

A bajnokságban a harmadik helyen végeztek, nyolc ponttal maradtak le a Geonától.

A rájátszásban eddig csak egyetlen meccsük volt, melyet a Südtirol ellen játszottak le. Az odavágót 1-0-ra veszítették el, míg a visszavágót 1-0-ra megnyerték, ráadásul úgy, hogy Riccit, a balbekkjüket az első félidőben kiállították. Góljukat Leonardo Benedetti szerezte.

Miután előbbre végeztek, mint a Südtirol, a döntetlen eredmény nekik kedvezett.

Idegenben az utolsó három meccsükön nem tudtak nyerni, iksz a Modena ellen, vereség a Genoától és a Südtiroltól.

Ha lehet hinni a híreknek, Mignaninak egyetlen sérültje sincs.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Dorval, Di Cesare, Vicari, Mazzotta – Bellomo, Maiello, Maita – Cheddira, Esposito, Morachioli

Tippelde

Igazi meglepetés lenne, ha a Bari feljutna az élvonalba. Az igazság az, hogy nem ők az esélyesek, de nem ok nélkül érték el a bronzérmet jelentő harmadik helyet.

Idegenben mostanság nem megy, többek között ezért is gondoljuk, hogy Ranieri mester fiai nyerik meg az első találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső