Celta Vigo – Almeria: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.03.01.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 27.
Celta Vigo
Teljesítmény:
D V V N V
  • Abanca Balaídos
  • Március 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Almeria
Teljesítmény:
D D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Minden nagyobb ligából hozunk egy meccset ma. Most épp Spanyolország van soron. Azt nem mondom, hogy ez lesz a forduló legizgalmasabb mérkőzése, sőt. A Celta Vigo – Almeria lehet egy szórakoztató találkozó, de lehet egy kínszenvedés is.

A vendégek helyzete semmit sem változott, nagyon nagy meglepetésnek kell ahhoz történnie, hogy ne essenek ki a másodosztályba. De veszélyben van a Celta is, amely egy fontos győzelmet szalasztott el a hétvégén egy tízperces hosszabbítás miatt. Később erre kitérünk.

Most nem szúrhatják el, ellenfelük továbbra is nyeretlen, muszáj nyerniük Iago Aspaséknak.

Celta Vigo

Tudom, mindig meglepődve írok arról, hogy még mindig Rafa Benítez a Celta Vigo edzője, de ebben nincs semmi. Nincs semmi problémám az edzővel, csak szimplán tényleg meglep, hogy ennyire gyenge eredmények után is kitartanak mellette, mikor korábban azért nagyobb volt a fluktuáció a kispadon. A Celta nagyon közel áll a kieséshez, nincsenek is jó formában, Benítez mégis a kispadon maradhat. Nem tudom, meddig. Lehet, hogy csak egy paraszthajszál választja el a menesztéstől. Lehet, hogy a bizalom még így is teljes iránta.

Annyit tudok biztosan, hogy a Celta a legutóbbi öt fordulóban négy pontot gyűjtött csak be, és képtelen elszakadni a piros vonal alatt levőktől. Pontosabban egy csapattól, mert az Almeriától és a Granadától azért sikerült.

A Cadiztól azonban nem. Most hétvégén lehetett volna erre esélyük, majdnem éltek is vele, végül azonban 2-2-es döntetlent értek el ellenük idegenben. Nem fogják szeretni és szívükbe foglalni Ortiz sípmestert a vendégek, hiszen a Cadiz a hosszabbítás tizedik percében egyenlített. Előtte Iago Aspas és Williot Swedberg találtak be vendégrészről.

A Celta négy győzelemmel, kilenc iksszel és tizenhárom vereséggel áll a tabella 17. helyén, egy vereséggel még nem kerülnek kiesőhelyre, akkor sem, ha a Cadiz nyeri saját meccsét.

De ez inkább a meglógás fordulója lehet. A tökutolsó, nyeretlen Almeriát otthon kötelező legyőzni, a Cadiz pedig a Rayo Vallecanohoz utazik, akik… na jó, ők vannak a legrosszabb formában az egész bajnokságot nézve.

Hazai pályán a Celta utolsó három meccsét elveszítette, nemrég még nyeretlenek voltak. Jó lehetőség most kicsit feljavítani saját statisztikájukat.

Miután összejöttek a sárga lapok, Iago Aspas kimarad a keretből. Szintén nem játszhat Mihailo Ristic, Joseph Aidoo és Renato Tapia, kétséges a szereplése a csapat másik gólszerzőjének, Williot Swedbergnek, illetve Carlos Dotornak.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Manquillo, Starfelt, Nunez, Sánchez – Swedberg, Tapia, Beltran, de la Torre – Douvikas, Larsen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.01.LaLiga
almeria
2:3
celta vigo
LaLiga
2023.04.02.LaLiga
celta vigo
2:2
almeria
LaLiga
2022.10.29.LaLiga
almeria
3:1
celta vigo
LaLiga
2015.12.17.Spanyol Kupa
celta vigo
1:0
almeria
Spanyol Kupa
2015.12.02.Spanyol Kupa
almeria
1:3
celta vigo
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Almeria

Nem hiszem, hogy van épeszű ember Spanyolországban – vagy bárhol máshol -, aki azt gondolja, az Almeria nem esik ki a másodosztályba. Ha ezt a keretet egyben tudják tartani, van esélyük arra, hogy azonnal visszajussanak, de lássuk be, idén valami nagyon nem működik.

Sokat, konkrétan mindent elárul erről a csapatról, hogy közel március van már, és még egyetlen bajnokit sem tudtak megnyerni. Egyet. Sem. Nulla. Zéró. Nyista. Nada. Oké, nem folytatom tovább.

Szóval hiába volt edzőváltás, október óta Gaizka Garitano sem tudott semmit segíteni. Holott amúgy maga a keret egyáltalán nem olyan rossz, hogy az Almeria utolsó legyen. Azzal, hogy eladták El Bilal Tourét rengeteg pénzhez jutottak, és megfelelő erősítéseket hoztak tető alá. Cesar Montes, Sergio Arribas vagy Luis Suárez megszerzése elég bátor tervekre utalt, és lám. Ki fognak esni.

Most télen jött egy új érkező, Luka Romero. Akit azért emelek ki, mert ő volt a csapat hétvégi hőse. Az Almeria szokás szerint vesztésre állt, nem is egyszer, hanem kétszer. Az ellenfél az Atletico Madrid volt. És az először kezdő Luka Romero (aki amúgy még csak 19 éves) két góllal segítette ki csapatát.

Sokra az egy ponttal persze nem mennek. Kilenc döntetlen mellett tizenhétszer kaptak ki, győzelmük nincs.

Ők kapták a legtöbb gólt, és lőtt gólok szempontjából sem állnak túlzottan jól.

Idegenben két pontot szereztek. Tizenhárom kör alatt. Kell ennél többet mondani?

Kiesett Aleksandar Radovanovic, valamint Luka Romero is, nem biztos Luis Suárez és Ibrahima Koné játéka.

A várható kezdőcsapat:

Maximiano – Pubill, González, Montes, Langa – Baba, Robertone – Leo Baptistao, Arribas, Embarba – Lozano

Tippelde

A pontszerzésekkel a padlás tele, a győzelmekkel viszont nagyon nem. Hiába nem túl erős a Celta, meglepő lenne, ha az Almeria nem üres kézzel távozna Galíciából.

Tippjeink a következők:

1.: Celta Vigo győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Betrophy oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső