Monaco – PSG: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.03.01.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 27.
Monaco
Teljesítmény:
N V N V D
  • Stade Louis II
  • Március 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
PSG
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hoztunk egy francia bajnokit is, amely esetleg többetek érdeklődését felkeltheti. A bajnokság harmadik helyezettje hazai pályán fogadja az elsőt. Ezek pedig nem szoktak rosszul elsülni. A Monaco – PSG persze elég egyértelműnek tűnik. Az Adi Hütter vezette hercegségbeliek és a Luis Enrique által irányított címvédő között tizenhárom pont a különbség, elég nehéz elképzelni, hogy nem ők nyerik majd meg a bajnokságot. Halkan mondom csak, a legnagyobb üldözőjük most épp a Brest. Ennyire van szétcsúszva a Ligue 1.

A PSG a bajnokságban idén még csak egyszer kapott ki, és bár a hétvégén botlottak legutóbb, azért még ők számítanak favoritnak.

Monaco

Teljesen felfordultak a dolgok a francia élvonalban. Az a Brest, amely tavaly kis híján kiesett, most épp az ezüstre hajt. Az a Lens, amelyik tavaly meglepetésre ezüstérmet szerzett, most csak a középmezőnyben. A Marseille és a Lyon sehol nincs, pedig a múltjuk alapján ott kéne sündörögniük a PSG környékén. És akkor itt a Monaco, amely valamennyire azért tartja magát.

A harmadik helyen áll a hercegség csapata jelen pillanatban, két pontra lemaradva a Bresttől, tizenháromra a PSG-től. Azt hiszem, a reális az ezüstérem lehet. De még bőven lejjebb is csúszhatnak, mögöttük – már – a Nice egy ponttal, a Lille hárommal, a Lens öttel.

A hétvégén Adi Hütterék idegenben kemény mérkőzést játszottak az EL-ből kieső Lens ellen, Folarin Balogun, illetve Minamino Takumi góljaival hamar elhúztak, de a Lens egyenlített. Balogun kihagyott egy tizenegyest, de japán csapattársa kisegítette, és a Monaco hozta, amit hozni kell.

Mivel a Nice újra nem tudott nyerni, a Monaco fellépett a harmadik helyre.

Hazai pályán fognak most pályára lépni, ahol négy kör óta nyeretlenek. Mérlegük egyébként 6-1-4.

A mester hat játékosára nem számíthat. Kiesett Krepin Diatta, Ismail Jakobs, Mohamed Camara, Breel Embolo, Caio Henrique és Vanderson.

A várható kezdőcsapat:

Majecki – Singo, Maripan, Salisu, Ouattara – Fofana, Zakaria, Golovin – Balogun, Ben Yedder, Minamino

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.24.Ligue 1
psg
5:2
monaco
Ligue 1
2023.02.11.Ligue 1
monaco
3:1
psg
Ligue 1
2022.08.28.Ligue 1
psg
1:1
monaco
Ligue 1
2022.03.20.Ligue 1
monaco
3:0
psg
Ligue 1
2021.12.12.Ligue 1
psg
2:0
monaco
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

PSG

Botlott a PSG, de azt mondom, ez a Rennes elleni döntetlen belefér. A PSG magabiztosan vezeti a Ligue 1-t, idén is elsők lesznek, ez nem is vitás. Egyébként még a döntetlen is nagy szó, miután a 97. percben tudtak csak egyenlíteni Goncalo Ramos tizenegyesével. Előnyük még így is tizenegy pont a Brest előtt, és nem hinném, hogy a tavalyi 14. helyezettől kellene annyira félniük.

Persze Luis Enrique csapatának gondolatait most is sokkal inkább a Bajnokok Ligája köti le, hiszen hamarosan jön majd a Real Sociedad elleni visszavágó. A baszkok elleni első meccset 2-0-ra nyerték meg otthon, szóval a továbbjutás a kezükben van.

Többször beszéltünk már arról, hogy mennyire megváltozott ez a csapat, és valóban. De hiába lettek elviekben gyengébbek, Franciaországban még így sem tudják őket megközelíteni.

Idegenben veretlenek, nyolc győzelmük, három döntetlenjük van.

Négy sérült a keretben, Presnel Kimpembe, Sergio Rico, Milan Skriniar és Layvin Kurzawa.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Danilo, Hernández – Vitinha, F. Ruiz, Lee – Dembele, Kolo Muani, Mbappé

Tippelde

Ősszel hét gólt láthatott a közönség, és a jó meccsre, gólgazdag találkozóra most is megvan az esély. Szerintünk ez fog összejönni, valamint a hazai győzelem.

Tippjeink a következők:

1.: PSG győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd a Campobet 50%-os Reload bónuszát!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső