Chelsea – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 03.
Chelsea
Teljesítmény:
N D N D N
  • Stamford Bridge
  • Május 05. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Természetesen a másik Bajnokok Ligája elődöntőt is megnézzük közelebbről, következzen a Chelsea – Real Madrid beharangozója!

Az első meccs után sokan azt mondták, ebből angol házidöntő lesz. És igazuk van, a Chelsea már az első meccs alapján győzelmet érdemelt volna, azonban Karim Benzema megmentette a csapatot, valamint a Real védelme is össze tudta magát szedni fél óra után.

Viszont a Stamford Bridge-en a bukik szerint is a kékek győzelme a valószínűbb. A Real Madrid ittléte felér egy csodával. A keret évek óta alig változott, a játékosok többsége jóval 30 felett jár, és legalább ötven sérüléssel kellett szembenézniük Zidane-éknak. Ezek alapján az, hogy itt és a bajnokságban is esélyesek a végső győzelemre tényleg egy valóságos csoda.

Ha Tuchelék úgy tudnak játszani, ahogy tették azt az Alfredo di Stefanoban az első 20-25 percben, akkor nagyon, de nagyon nehéz mérkőzés vár a királyiakra.

Mi történt az odavágón?

Ez már a második mérkőzés, érdemes feleleveníteni, hogy mi történt Spanyolországban az előző héten!

Real Madrid – Chelsea

Megrogyva, sérülésektől hátráltatva kell helytállnia a királyiaknak folyamatosan, Zinedine Zidane-nak egyáltalán nincs könnyű dolga. Most sem volt, ráadásul formációt is váltott a francia, ismét 3 belső védővel ment neki a találkozónak. Volt félnivalójuk a madridiaknak, a Chelsea Thomas Tuchel irányításával nagyon jó futballt játszik, és ezt tették az Alfredo di Stefanoban is. Legalábbis az első 25 percben. Ekkor a hazaiak nem igazán tudtak kibontakozni, a labda nem náluk volt többet, és Viniciusék sem dolgoztatták meg Edouard Mendyt.

Timo Werner lőhetett volna először a kapuba, Christian Pulisic fejjel továbbította az ötösön álló némethez a labdát, de a támadó lövését Thibaut Courtois lábbal hárította.

Nem vettek vissza a lendületből a londoniak, és öt perccel később már sikerült gólt lőniük. Christian Pulisic kapott labdát nagyon üresen a madridi tizenhatoson belül, elhúzta Courtois mellett, és bár a gólvonalon két spanyol is állt, közöttük a hálóba lőtt.

Egy kissé visszább vettek a vendégek, és Karim Benzema percei következtek: A francia csatár előbb egy gyönyörű lövéssel jelezte, hogy nem lefutott a meccs – a dolog szépséghibája az volt, hogy a kapufáról kifelé pattant a labda -, viszont másodszor már jobban célzott a Real Madrid legeredményesebb játékosa. Modric adott be balról, Eder Militao és Casemiro jóvoltából Benzemához pattant a játékszer, ő fejjel megszelidítette, és félfordulatból, nagy erővel a Mendy szeme közé lőtt, 1-1.

Az egyenlítő találatot követően komolyabb helyzet már egyik kapu előtt sem alakult ki, és sajnos ugyanez elmondható a második félidőre is. Türelemjátékot játszottak a felek, mintha a Real csak annyit akart volna elérni, hogy ne hátránnyal kelljen Londonba utazniuk.

Ezt teljesítették, a Chelsea játéka a második játékrészben nem hordozott olyan veszélyt, mint a meccs kezdetén. Mintha egyikük sem akart volna focizni, ennek pedig a tévénézők itták meg a levét.

Bízom abban, hogy a visszavágó ebből a szempontból jobban sikerül.

Előző meccs eredménye
2021.04.27.Bajnokok Ligája
real madrid
1:1
chelsea
Bajnokok Ligája
2016.07.30.ICC
real madrid
3:2
chelsea
ICC
2013.08.08.ICC
real madrid
3:1
chelsea
ICC
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

A hétvégi bajnokijuk

Mind a Real Madrid, mind a Chelsea győzni tudott aktuális bajnoki meccsén. A Chelsea a Stamford Bridge-en fogadta a Fulham együttesét, és Kai Havertz duplájának köszönhetően tartották otthon a három pontot a kiesőjelölttel szemben. Tuchel – kollégáihoz hasonlóan – próbált pihentetni, Pulisic, Azpilicueta, Kanté és Jorginho is csak a kispadról nézte a meccset. Ezzel a győzelemmel a Chelsea megszilárdította a negyedik helyét, ha minden így marad, akkor jövőre is találkozunk Wernerékkel a Bajnokok Ligájában. És még akár a bronzérem is összejöhet nekik!

A Real Madrid szintén hazai pályán játszott, ők az Osasuna csapatát fogadták, és sokáig úgy tűnt, hogy ismét meggyűlik a bajuk a góllövéssel. Hosszú idő után újra a kezdőben volt Eden Hazard, és a belga megmutatta, hogy nem felejtett el focizni, volt jó néhány szép megmozdulása. A meccs hőse azonban Eder Militao volt, aki Isco szögletét bólintotta be a kapuba, majd négy perccel később Casemiro is betalált.

A királyi gárda továbbra is harcban a bajnoki címért, jelenleg kétpontos lemaradásban vannak az Atleticoval szemben, és ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a Barcelona.

Összefoglalás

Újabb csapás érte a spanyolokat: Dani Carvajal idén ötödször is megsérült, egy Ben Chilwellel való találkozás végződött rosszul. Viszont most már az egész szezonra kidőlt a csupaszív jobbhátvéd. Valószínűleg az Európa Bajnokságnak is búcsút mondhat…

Van egy másik érdekes szituáció a madridiak háza táján: Marcelot beválogatták szavazatszámlálónak, és hiába fellebbezett a klub, hogy a brazilra szükség lesz Londonban másnap, ezt elutasították.

Szóval a brazil lenyom egy műszakot kedden, majd a csapat után utazik magángéppel szerdán. És még így sem biztos, hogy játszhat, a koronavírus miatti beutazási protokollt még valahogy le kell boltolni az angolokkal… Ja, és ma délelőtt kiesett Raphael Varane is… Eddig sem volt könnyű dolga Zizou-nak, hát még így…

Antonio Rüdiger és Mateo Kovacic nem léphet pályára sérülés miatt, nagyon meg lennék lepődve, ha Tuchel nem ugyanazt a kezdőt küldené pályára, akiket Madridban is. Leszámítva persze Rüdigert, akit így Thiago Silva pótolhat a védelem közepén.

A Real Madrid minden sorozatot figyelembe véve remek idegenbeli mutatókkal rendelkezik, nem kaptak ki már január vége óta, alig kapnak gólt, de az is igaz, hogy keveset szereznek.

Itt pedig szükség lesz legalább egy gólra. De véleményem szerint az nem lesz elég, a Chelsea sem bátortalan, ijedt kisfiúk gyülekezete. Kivárásra játszik majd a Chelsea, felesleges futni…

Ugyanazt tippelem, amit az első találkozón is: Kevés gólt. Jó védelmek fognak találkozni, feszült lesz a meccs, hiszen a tét óriási.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső