Chelsea – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 13.
Chelsea
Teljesítmény:
N N V V N
  • Stamford Bridge
  • Augusztus 14. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor itt is van a rangadó, amelyről még az első meccsnél beszéltem. A Chelsea – Tottenham mérkőzés, két londoni csapat, amelyek a nagyok árnyékából próbálnak meg kilépni, surranópályán előzni, és megtörni a Liverpool és a Manchester City egyeduralmát.

Mindkét keret alkalmas lehet rá, hogy hosszú távon legyőzzék a fent említett csapatokat, két remek edző ül a kispadokon, a nyári igazolások is jól sültek el egyelőre, szóval lehet bizakodni a drukkereknek, hogy ez a szezon jól fog sikerülni. Tavaly a Chelsea bronzérmes lett, a Tottenham közvetlenül mögöttük végzett, már tavaly is nagyot harcoltak tehát.

Az első fordulóban mindketten győzni tudtak, míg a Chelsea idegenben, nehezen győzte le az Evertont, addig a Tottenham csapata otthon gálameccset csinált a szurkolóknak a Southampton ellen.

A mostani meccsük más szint, mi pedig ott leszünk, hogy megnézzük, melyiküké lehet majd a siker a mérkőzés végén. A bukik szerint inkább a Chelsea-é. A hazai győzelem 2.30-as szorzót jelent, a bukmékerek úgy gondolják, hogy a legvalószínűtlenebb a döntetlen, de nem sokkal előzi a vendégek diadalát, mindkettő nagyjából 3.40 és 3.50 környékén mozog.

A jövő héten kedden és szerdán újra jön a Bajnokok Ligája, a selejtezők utolsó fordulójának első köre, valamint lesz hétközi Championship, szóval ismét nem kell meccsek után vadászni, jönnek azok maguktól is…

Mindenkinek jó hétvégét!

Chelsea

Győzelemmel kezdett Thomas Tuchel és Löw Zsolt együttese, a londoniak az Everton otthonában tudtak nyerni 1-0-ra egy Jorginho tizenegyessel. Kemény meccs volt, a második félidőben többször is a védőkre, valamint Mendyre volt szükség, Frank Lampard majdnem borsot tört korábbi csapata orra alá. Most egy még keményebb meccs következik, és a Chelsea-nél a héten is voltak változások. Új érkezőt nem jelentettek be, viszont két távozót biztosra vehetünk. Az már hivatalos, hogy Timo Werner visszaigazolt az RB Leipzigbe, míg Marcos Alonsot hamarosan bejelenti és be is mutatja a Barcelona.

Azt gondolom, még egy védő bőven elfér a keretbe, és Tuchel elvileg dolgozik is azon, hogy még valaki jöjjön a hátsó alakzatba. Koulibaly nagyszerűen mutatkozott be, az újak közül még Sterling lépett pályára kezdőként, vele sem volt különösebb probléma.

Aki nem játszik a hétvégén, az Mateo Kovacic, aki sérült, Kalidou Koulibalyt ugyan le kellett cserélni az Everton ellen, de nincs gond, készen áll a mérkőzésre a védő.

A várható kezdőcsapat:

Mendy – Azpilicueta, T. Silva, Koulibaly – James, Kanté, Jorginho, Chilwell – Mount, Sterling – Havertz

Egymás elleni meccsek:

Gyakran találkozott egymással a két londoni csapat tavaly, összesen négyszer. Kétszer a bajnokságban, kétszer meg a Ligakupa elődöntőjében. Mind a négy meccset a Chelsea nyerte, és mind a négyet úgy, hogy a Tottenham nem tudott gólt szerezni. Pedig aztán jó csatárok alkotják Antonio Conte keretét. Az olasz mester épp egy Chelsea utáni vereségnél említette meg, hogy nem elvárható, hogy a Spurst azonnal arra a szintre hozza, ahol a BL-győztes Chelsea áll.

A négy meccsen nyolc gólt vágtak Mounték, nem érhette szó a ház elejét a Stamford Bridge-en.

Ha már Stamford Bridge. Itt elég régen tudott nyerni a Tottenham, 2018-ban egy bajnokin. Az utolsó öt mérkőzésen a Chelsea négyszer győzött, a Spurs egyszer tudott pontot szerezni.

A gólokat nézve nem feltétlenül számíthatunk gólzáporra, a két és fél gólos szintet nem mindig tudják megugrani, dacára annak, hogy nagyon jó támadók vannak mindkét együttesben. A korábbi években még általában számíthattunk a sokgólos meccsekre, de az utóbbi néhány szezon már nem erről szól főként, inkább a küzdelem dominál.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.23.Premier League
chelsea
2:0
tottenham
Premier League
2022.01.12.Angol Ligakupa
tottenham
0:1
chelsea
Angol Ligakupa
2022.01.05.Angol Ligakupa
chelsea
2:0
tottenham
Angol Ligakupa
2021.09.19.Premier League
tottenham
0:3
chelsea
Premier League
2021.08.04.Barátságos Mérkőzés
chelsea
2:2
tottenham
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham

A támadók nem villogtak annyira, Szon és Kane is gól nélkül zárt a Southampton elleni bajnokin, de a társak besegítettek, és így is négyet vágtak a londoniak. Miután a Soton vezetést szerzett, rá tíz percre egyenlítettek, majd még egyszer ennyi idő elteltével már vezettek a hazaiak. Ryan Sessegnon gólja után Eric Dier talált be, a második félidőben volt egy érdekes öngól, majd Dejan Kulusevski is beköszönt.

A Spursről azt mondják, idén érhet be Conte munkájának gyümölcse, bár a keretet nem tartom annyira erősnek, hogy valóban bajnoki címért küzdjenek. Egy gyenge Southampton elleni fölényes siker sem tud ilyen könnyen megvenni, én még velük kapcsolatban kivárok.

Ami biztos, hogy az első fordulóban eltiltott Richarlison először lehet tétmérkőzésen a keret tagja, és bár Kulusevski a hétvégén gólt szerzett, lehet, hogy az ő kárára kerül kezdőbe a brazil. Bár Contét ismerve nem fogja elsietni az 58 millióért vásárolt támadó bemutatkozását.

Clément Lenglet kapott egy kisebb rúgást, ami miatt padon lehet, és különben sem szükséges a védelmet bántani, miután a szentek ellen a Dier – Romero – Davies hármas jól együtt tudott működni.

A csapat egyetlen sérültje Oliver Skipp, valamint van esély arra, hogy a jövőben Sergio Reguilón nem lesz a csapat része, állítólag Conte nem szán neki kezdőszerepet, a spanyol így visszamehet a Sevillába.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Romero, Dier, Davies – Emerson Royal, Bentancur, Höjbjerg, Sessegnon – Kulusevski, Szon – Kane

Tippelde

Minket azért annyira nem győzött meg a Chelsea. A védelem még nem az igazi, kell még idő, amíg összecsiszolódik ez az új hármas. A Spurs most nagyon veszélyes elöl, ilyen jó hármasuk évek óta nem volt, vagy talán még soha. Richarlison a padról beállva változtathat a játék menetén, és akár ő is dönthet.

Amit valószínűnek tartunk, hogy megszakad a Spurs rossz sorozata, és legalább egyszer hálóba fognak találni. Szerintünk mindkét csapat gólt fog szerezni a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső