Salernitana – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 13.
Salernitana
Teljesítmény:
V D N D D
  • Arechi
  • Augusztus 14. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AS Roma
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy olasz találkozóra is gondoltam mára, és a Salernitana – AS Roma mérkőzést választottam a vasárnapi felhozatalból. A Salernitana csapata tavaly a biztos kieséstől menekült meg egy olyan meneteléssel, amelyet ritkán látni a futball ezen szintjén. Esélyük sem volt, pofozógépnek voltak csak jók, majd jött a Serie A-ban már bizonyító Davide Nicola, és a Torino után a Salernitanát is az élvonalban tartotta. Nagyon kemény volt, még az utolsó fordulóban is ott álltak a szakadék szélén, de végül súlyos vereségük ellenére is bent tudtak maradni. Idén a cél ugyanaz, a fanatikusok nem igazán szeretnének még egy ilyen őszt és még ennyi izgalmat a végére, inkább örülnek annak, ha csapatuk stabilan állna a piros vonal fölött.

Az AS Roma látogat majd hozzájuk, az a Roma, amely elsőként hódította el az Európa-konferencialigát, amely a bajnoki címet nagyon régóta nem tudja megszerezni, de még a Bajnokok Ligája-indulás is problémát okoz. A kispadon még mindig José Mourinho, a Special One, akinek ez az utolsó esélye arra, hogy kiugró teljesítményt tudjon nyújtani, hogy ismét az elit elitjébe tartozzon. Nem mondanám, hogy rosszul teljesít a fővárosi csapat kispadján, de azért bőven vannak még hiányosságok. Ezeket a lyukakat kell idén betömni, hogy aztán tovább tudjanak fejlődni.

A mérkőzés favoritja a Roma, nem is vitás. A vendégek győzelme azonban jó oddson fut, de ez az a találkozó, amely okozhat fejtörést a tipstereknek. Ha a Salernitana úgy játszik, ahogy tavaly a hajrában, akkor lehetnek gondjai Karsdorpéknak.

Salernitana

Davide Nicola a tavalyi év után maradhatott a kispadon, ellentétben a torinói időszakkal, amikor nem kínáltak neki lehetőséget a folytatásra. A mester a szezon kétharmadánál jött, és ahogy mondtam, nagyon nagy küzdelemmel bent tudtak maradni. A keret nem feltétlenül volt a legerősebb, az alapján tényleg ki kellett volna esniük, így a nyáron sok erősítést kellett végrehajtani.

Rengeteg játékos érkezett, mindegyiküket fel fogjuk most sorolni:

Kölcsönben jött Lorenzo Pirola az Intertől, illetve Tonny Vilhena az Espanyoltól. Megvették Pasquale Mazzocchit, Dylan Bronnt, Diego Valenciát, Mikaelt, Mamadou Coulibalyt, Emil Bohinent, valamint Domagoj Bradaricot, Federico Bonazzolit és Matteo Lovatot. A védelem alaposan megerősödött, szerintünk a középpálya is, viszont a csatársor még mindig nem az igazi, bár Mikaelt és Diego Valenciát nem láttuk még élesben, Nicola biztosan látott bennük valamit, ha megvásárolta őket.

A nyáron eladták Milan Djuricot és Édersont, ők a legfontosabb távozók. Megváltak még Di Tacchiotól, Gagliolotól, Strandbergtől, valamint Coulibalyt egyből kölcsönadták.

Alaposan átalakult az együttes, és a felkészülést le tudták veretlenül játszani, három döntetlen mellett kétszer nyertek. Játszottak a Gatalasaray-jal, a Schalkéval és a Hoffenheimmel is.

Aztán a kupában meglepő vereséget szenvedtek, a másodosztályú Parmától kaptak ki otthon.

Az újak közül hárman is megsérültek, így nem tudnak pályára lépni. Matteo Lovato, Domagoj Bradaric és Emil Bohinen is a kezdőjátékosok közé fog tartozni, de bemutatkozásukra a Serie A-ban még várni kell.

A várható kezdőcsapat:

Sepe – Gyömbér, Fazio, Pirola – Kechrida, L. Coulibaly, Capezzi, Kastanos, Mazzocchi – Botheim, Bonazzoli

Egymás elleni meccsek:

Mindösszesen négy mérkőzés, amiről be lehetne számolni, de abból kettő nem is ebben az évtizedben, és nem is az előzőben volt. Szóval az 1998/1999-es bajnokijaikat nem fogjuk bővebben megnézni, mert… Felesleges. Minek?

Marad nekünk a két tavalyi meccs. Mint fent is mondtam, a Salernitana nagyot hajrázott, ám ez nem jelenti azt, hogy közben ne kapott volna komoly veréseket. Ilyen volt például a tavalyi bajnokság második fordulója, amikor a Roma itt, a Stadio Arechiben 4-0-ra ütötte el az ellenfelét. Az első félidőben még tartotta magát az akkor még Fabrizio Castori által irányított Salernitana, majd a másodikban kiengedtek, a Roma meg gálázott. Lorenzo Pellegrini duplája mellett Jordan Veretout és Tammy Abraham vették be a kapujukat. A tavaszi meccsen a Roma szintén nyerni tudott, 0-1-ről fordítottak, Radovanovic találata után az utolsó tíz percben Carles Pérez és Chris Smalling hozták a győzelmet.

Azért az egyértelmű, hogy a múltban is jobb teljesítményt nyújtott a Roma, a Salernitana egyszer, 1999-ben nyert.

Előző meccs eredménye
2022.04.10.Serie A
roma
2:1
salernitana
Serie A
2021.08.29.Serie A
salernitana
0:4
roma
Serie A
1999.01.24.Serie A
salernitana
2:1
roma
Serie A
1998.09.12.Serie A
roma
3:1
salernitana
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AS Roma

A nyár egyik legérdekesebb átigazolását az AS Roma hajtotta végre. Miután kiderült, hogy Paulo Dybalára nincs szüksége Massimiliano Allegrinek, megindultak a találgatások, hová is igazolhat az argentin. Szóba került az AC Milan, a Manchester United, valamint egy rakás együttes. És a végén az AS Roma futott be, megszerezték a támadót.

Mellette még Zeki Celiket, Nemanja Maticot, Mile Svilart és Gini Wijnaldumot is megszerezték, és az egész rakásért fizettek mindössze hétmillió eurót. A holland középpályás fizetésének a felét pedig a PSG állja. Távozott Jordan Veretout a Marseille-be, Cengiz Ünder és Pau Lopez szintén, Robin Olsen az Aston Villába, Alessandro Florenzi az AC Milanba, Riccardo Ciervo a Sassuoloba, míg Carles Pérez a Celta Vigoba.

Úgy gondolom, minőségi cseréket hajtottak végre, bár Veretout azért hiányozni fog…

A felkészülési időszakot győzelemmel nyitották, megverték a Sunderlandet és a Portimonensét, ezt követte három nyeretlen találkozó, végül a Tottenhamet és a Shakhtar Donetsket is elintézték. Utóbbinak ötöt rúgtak hazai pályán.

Tudtommal Nicola Zalewski játéka kérdéses, egyesek szerint tudja majd vállalni a játékot. Ebrima Darboe és Rúben Providence biztosan nem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Karsdorp, Matic, L. Pellegrini, M. Vina – Zaniolo, Dybala – Abraham

Tippelde

Erősebb lett a Salernitana, de kevesebbnek tűnik azon csapatok száma, akik egyértelműen a kiesés ellen fognak harcolni. A Cremonese tűnik biztos kiesőnek, mellette a Sampdoria nem győzött meg bennünket eddig. Kemény meccs lesz a kiesés elleni küzdelem, de ez a csapat most jobb, mint a tavalyi.

A Roma ilyen igazolások után joggal pályázik a Bajnokok Ligájára, és ezt már az első meccsen meg is mutathatják nekünk. Nagyon magabiztos vendéggyőzelmet várunk a mérkőzéstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső