FC Dallas – DC United: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.05.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
FC Dallas
Teljesítmény:
N V V V V
  • Toyota Stadium
  • Július 05. 02:30
Nézd élőben itt:
Joker8
DC United
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ez lesz az első meccsünk ebben a körben, amikor a kelet és a nyugat csap össze egymással. A Dallas ugyanis a Nyugati Konferenciában szerepel, míg a DC United a Keletiben. És mindketten a rájátszást tűzték ki célul maguknak.

Ehhez egyelőre olyan helyen is állnak, de ez nagyon könnyen változhat mindkét csapat esetében. A DC és a Dallas is hektikus csapat, nem tudnak konstans jó teljesítménnyel előrukkolni, emiatt pedig ennél a mérkőzésnél is gondban vannak a sportfogadás kedvelői.

Annyit lehet előzetesen elmondani, hogy a Powbet szerint a hazaiak esélyesebbek: 2.20 a Dallas győzelme, 3.30 a döntetlen, 3.40 a vendégsiker.

Jöjjön az FC Dallas – DC United találkozó!

FC Dallas

Nem gyakori mostanában, hogy a Dallas meccset nyer. Erre most mi történt… megverték a tavalyi győztest. Jó, aki olvas minket, pontosan tudja, hogy a Los Angeles FC mostanság mindenhogy viselkedik, csak címvédőként nem.

De azért az meglepő volt, hogy kettőt lőttek nekik, miközben egyet sem kaptak. Ez volt a második győzelmük másfél hónapon belül, korábban a St. Louist tudták legyőzni.

A gólok amúgy a második félidőben születtek, Bernard Kamungo és Sam Junqua szerezte őket.

Nyugaton nagyon szoros a helyzet, az első és a hetedik között csak nyolc pont a különbség, a Dallas így a rossz forma ellenére ott tudott maradni az ötödik helyen. Sőt a győzelmüknek köszönhetően nem szakadtak le az éllovasokról, a második hely már csak három pontra van…

A kérdés, hogy ez a győzelem inkább köszönhető az ő formajavulásuknak, esetleg a Los Angeles gyengélkedésének?

A Dallas otthon 6-2-2-vel áll, ez ígéretes a DC United elleni mérkőzés előtt. Legutóbbi öt találkozójukból egyet veszítettek el, egyszer ikszeltek.

Tarik Scott idényének vége, Jesus Jiménez, Paul Arriola, Ema Twumasi, Paxton Pomykal és José Martínez szintén sérültek, míg Jesus Ferreira a válogatottal van. És jól is megy neki, legutóbb mesterhármast rúgott a Gold Cupon.

A várható kezdőcsapat:

Paes – Geovane Jesus, Ibeagha, Nkosi Tafari, Farfan – Lletget, Quignon, Cerrillo – Junqua, Velasco – Kamungo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.07.05.
dallas
2:0
dc united
2018.10.13.
dc united
1:0
dallas
2017.07.05.
dallas
4:2
dc united
2016.03.26.
dc united
0:3
dallas
2015.07.19.
dallas
2:1
dc united
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

DC United

Wayne Rooney együttese az egyik legrosszabb formában levő csapat az MLS mezőnyében. Keleten legalábbis mindenképp. Az együttes az utolsó öt meccséből négyet is elveszített, legutóbb a Nashville verte őket 2-0-ra. Pedig a Cincinnati legyőzése után sokan tartották, hogy innentől megindulnak ismét felfelé, ez nem jött össze. De nem is volt várható, a fogadóirodák is a hazai csapat győzelmét tartották valószínűbbnek. Meg mi is.

Mindettől függetlenül még meg lehet szerezni a rájátszást érő kilencedik helyet (pontosabban ez a rájátszás előszobája), de mögöttük ott van a Charlotte két pont hátránnyal és eggyel kevesebb lejátszott meccsel…

A DC idegenben 3-2-6-os mérleget tud felmutatni, az utolsó öt idegenbeli meccsükön háromszor kikaptak, egyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Martin Rodríguez, Mohanad Jeahze és Ted Ku-DiPietro sérülés miatt ki fog maradni.

A várható kezdőcsapat:

Miller – Hines-Ike, Williams, Pine – Najar, Durkin, O’Brien – Fountas, Benteke, Klich

Tippelde

Nem igazán győztek meg minket eddig a csapatok. A legutolsó három meccsüket mindig a hazaiak nyerték meg, kétszer a Dallas, egyszer a DC United.

És háromból kétszer nem esett sok gól. Nem igazán kenyerük a gólszerzés ebben az idényben, így mi most a két és fél gól alatti eredményt célozzuk meg. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.77 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső