Crvena zvezda – Ferencváros: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 10 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 05.
Crvena zvezda
Teljesítmény:
N N N V N
  • Stadion Rajko Mitić
  • Október 06. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Ferencváros
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután megvagyunk a Bajnokok Ligája mind a tizenhat meccsével, másfelé vesszük az irányt. Bevett szokás ez itt az oldalunkon, hogy ezt követően az Európa-ligában is szétnézünk. Még ha nem is lenne magyar csapat, akkor is biztosan szemmel követnénk a második számú európai kupasorozatot, de hát így, hogy a Fradi itt szerepel…

És hogyan szerepel?! Stanyslav Cherchesov együttese nincs könnyű csoportban, nem voltak könnyű mérkőzései, ennek ellenére remekelnek, és két mérkőzésen hat pontot begyűjtve az élen állnak. Most pedig tovább erősíthetik továbbjutó pozíciójukat, de ehhez Szerbiában kellene nyerni. Ami nem lehetetlen, de egyáltalán nem lesz sétagalopp.

A Crvena zvezda ugyan gyengült, főleg azért, mert Dejan Stankovic, az edzőjük, pár hónapja lelépett. Nem bírta elviselni, hogy sokadik alkalommal sem sikerült a Bajnokok Ligájába kerülni. Helyére azt a Milos Milojevicet nevezték ki, aki – nincs erre szebb szó – néhány hónap alatt megbukott a Malmö vezetőedzőjeként. És egyelőre Szerbiában, a Red Starnál sem megy neki.

Amennyiben a Ferencváros úgy tud játszani, ahogy az első két meccsén, ponttal fognak hazatérni. De bizonyára a nulla ponttal rendelkező belgrádiak az utolsó szalmaszálat látják a magyar csapatban, szóval mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy elmozduljanak az utolsó helyről.

A fogadóirodák egyáltalán nem bíznak a Fradiban. A Red Star győzelmére 1.90-et fizetnek, a döntetlen 3.60 körül mozog, míg a Fradi sikere 4-szeres szorzót ér.

Legutóbb, a Monaco ellen is lebecsülték a zöld-fehéreket, szóval ehhez már hozzá vannak szokva. Meg mi is. Nem számít…

Kezdjünk, jön a Crvena zvezda – Ferencváros találkozó!

Az előző fordulóban történt

A Crvena zvezda úgy látogatott Törökországba, hogy az első mérkőzésüket elveszítették, így mindenképp nyerni akartak. Szintén vereséget szenvedett a Süper Lig címvédője, így ők is győzelmi kényszerben játszottak. És talán meglepő módon, az akkoriban csak szenvedő törökök sokkal jobban kezdték a mérkőzést. Már az első félidőben is több alkalommal kerültek helyzetbe, Trezeguet-nek volt egy hatalmas bombája 17-ről, amit csak a Jóisten tudja, hogyan ütött ki Borjan kapus. De megtette.

Marek Hamsik fejesével viszont már nem tudott mit kezdeni, kiszolgáltatott helyzetben volt. A veterán szlovák középpályás, aki extravagáns hajviseletéről híres, közelről vette be a szerbek kapuját. Ez egyébként a mérkőzés 16. percének volt az eseménye. Gól ezután a lefújásig már nem született, egyébként itt még nagyjából kiegyenlített csata folyt a pályán.

A szünetben nem igazán tudták rendezni Milojevicék a sorokat, és a második játékrészben is sokkal agilisabb, erősebb, jobb volt a Trabzonspor. Az egész mérkőzés legjobbja, az egyiptomi szélső, Trezeguet a gólpassza után maga is betalált, a 68. percben szétlőtte a szerbek kapujának bal felső sarkát, Borjannak esélye sem volt a lövésnél, annyira jól volt helyezve, és mindennek tetejébe még erő is volt benne.

Egyébként ekkor már csak tíz emberrel volt a pályán a vendégcsapat, miután Kings Kangwát talpalás miatt kiállították. Ártalmatlan szituáció volt a felezővonalnál, a vendégek középpályása szimplán elkésett.

Furcsa mód, a második gól után a Trabzon visszavett, és a Red Star átvette az irányítást. Ez helyzetekben annyira nem mutatkozott meg, hiszen a csapat csak egyszer találta el a kaput – kettő kísérletből -, de abból gól született. Szerzője a Bukarit váltó Veljko Nikolic volt, aki szépen helyezett Cakir kapujába.

Az egyenlítés már nem sikerült, a vártnál sokkal gyengébb játék okozta a Crvena zvezda vereségét…

A másik mérkőzésen a Fradi egyáltalán nem megilletődve lépett pályára a jóval esélyesebbnek számító Monaco ellen, és a 20. percben már a vezetést is megszerezték. Igaz, Tokmac Nguen gólját aztán nem adták meg, ugyanis a norvég az indításkor körülbelül másfélcentis lesen tartózkodott. Videózták is a szitut jó ideig, de aztán úgy döntöttek, ez les. Az is volt.

A következő nagy helyzet is a Fradihoz kötődik, Adama Traoré a jobboldalról húzott befelé, majd a hosszú felsőt vette célba, Alexander Nübel azonban egy robinzonáddal hárított.

Volt helyzete a Monaconak is, Wissam Ben Yedder passzát Aleksandr Golovin lőtte rá, Dibusz lábbal hárított, majd a kipattanónál a csapatkapitány lyukat rúgott.

A félidő végén még egy jó kis szabadrúgás borzolta a kedélyeket, megint Nübelnek kellett védenie, aztán szünetre vonultak a srácok.

A második félidőben jó ideig semmi komoly nem történt a pályán, már a 80. percben jártunk, amikor a vendégek ismét veszélyeztettek. Franck Boli fordult le jól az emberéről, kitolta jobbra a labdát Traorénak, akinek középre ívelését Vécsei Bálint kapásból ellőtte. A labda két védő lábán is megpattant, Nübel beleért, kapufára tolta, de a játékszer onnan beszédült a gólvonal mögé. Hálót nem ért, mert a német kapus még kihalászta onnan, de a bíró órája jelzett, vezetett a Ferencváros. És az előnyüket meg is tudták tartani, 1-0-ra nyertek, és még mindig hibátlanok.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Crvena zvezda

Milos Milojevic együttese túlnőtt a szerb Superligán, ezt talán kijelenthetjük. A Red Star 11 meccs elteltével úgy vezet három ponttal, hogy a többi üldöző többsége több mérkőzésnél jár. Az élen álló Kataiék az egyetlenek, akik még nem kaptak ki, kilenc győzelem mellett két döntetlenjük van. A harmincnégy lőtt gól mellé pedig csak öt kapott szerepel a statisztikákban. Egyértelműen az övék a legjobb csapat, a régi nagyok, mint mondjuk a Partizan Belgrád csak bottal ütik a nyomukat.

A hétvégén a Mladost GAT otthonában léptek fel, és nagyon simán, 4-0-ra nyerték meg az összecsapást. Betalált a hálóba Mirko Ivanic kétszer, valamint Aleksandar Katai és Guelor Kanga is.

Tavaly a legjobb 16-ig vitték az EL-ben, így idén is ilyesmi teljesítményben reménykedtek, ám két fordulót követően a helyzet mást mutat. A Monaco ellen még pariban voltak, de – az eredmény ellenére – a Trabzonspor elleni találkozón, ahogy olvashatta mindenki, már sokkal gyengébben játszottak.

A Fradi elleni meccsre majdnem teljes kerettel készülhetnek, Milojevicnek Kangwa pótlását kell elintézni, akit kiállítottak legutóbb, és emiatt eltiltott lesz.

Katai csak csere volt a törökök ellen, amennyiben Milojevic a háromcsatáros játék mellett dönt, a szélsőre mindenképp a kezdőben fog számítani.

A várható kezdőcsapat:

Borjan – Erakovic, Dragovic, Milunovic – Srnic, Sanogo, Nikolic, Kanga, Rodic – Bukari, Pesic

Ferencváros

Bátran mondhatjuk, hogy a Fradi is kinőtte az OTP Bank Ligát, immáron folyamatosan utcahosszal nyerik a bajnokságot, és idén is remekül haladnak a cél felé. Hét mérkőzést játszottak le – szemben a többiekkel, vannak, akik kilenc meccsnél járnak -, mégis vezetnek. Igaz a veretlenségük megszakadt a hétvégén, az újonc Kecskemét ugyanis 2-0-ra legyőzte a zöld-fehéreket. Akik aztán a pálya minőségére fogták a vereséget…

Na mindegy, így is vezetnek, hat győzelem, egy vereség áll a nevük mellett, 18 lőtt és 3 kapott góllal, ami azért egészen jó mérleg.

A Ferencvárostól senki nem várta, hogy majd az élen lesz, sőt azt gondolom, hogy a tavalyihoz hasonló eredményre számított mindenki, amikor a Leverkusen, a Real Betis és a Celtic mellett az utolsó helyen végeztek.

Meglehet a továbbjutás, és most hatványozottan igaz a Fradira a foci egyik örök mondása, miszerint idegenben jó az iksz.

A kezdőt illetően arra számítunk, hogy Eldar Civic visszakerül a kezdőbe, miután a Trabzonspor ellen kiállították, valamint a legutóbb győztes gólt szerző Vécsei Bálint megint kezdő lehet Laidouni mellett.

A Franck Boli – Ryan Mmaee csatát általában előbbi nyeri, sérülése óta a marokkói válogatott nem tudja azt a gólerős játékot hozni, amit tavaly, és Boli remekel, amikor a pályán van, így mi inkább őt kezdetnénk.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Wingo, S.Mmaee, Knoester, Civic – Laidoumi, Vécsei – Zachariassen, Nguen, Traoré – Boli

Tippelde

A Red Staron nagy a nyomás, csak a győzelem jelenthet megoldást számukra. A Fradinak a döntetlen tökéletesen megfelel, így egy kissé defenzívebb magyar csapatra számítok.

A Crvena zvezda jó csapat, uralják a hazai bajnokságot, de az Európa-liga más minőséget képvisel, a Fradi nem a Mladost… Szóval szoros mérkőzésre számítunk, és nem feltétlenül sok gólra. Az under 3,5 egy nagyon biztonsági megoldás, mellette az ikszet sem zárnánk ki…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.60 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső