Crystal Palace – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 08.
Crystal Palace
Teljesítmény:
V D D V V
  • Selhurst Park
  • Február 11. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsit rövidebb lesz a mai napunk, de próbáljuk azt érdekes tartalommal megtölteni. A mai nap öt mérkőzésről esik szó majd az oldalon, melyből kettő a Premier League-ből érkezik, kettő a Bundesligából, egy pedig a Serie A-ból.

Megszokhattátok, hogy az angol első osztályú bajnokság nálunk kiemelt figyelmet kap, így igyekszünk ismét az összes meccsről szót ejteni. Elsőként a Crystal Palace és a Brighton mérkőzése következik. A sportfogadás ismerői között biztosan a többség a vendégek mellett van, ami egyáltalán nem meglepő. Egyrészt Patrick Vieira csapata nem úgy pörög, ahogy kellene, másrészt a Brighton pontosan úgy pörög, ahogy azt kell. Nem hagyott nyomot Graham Potter távozása, vagy ha igen, hát nem sokáig látszott a hiánya, Roberto De Zerbi is egyelőre remek munkát végez. És a Brighton folytatja, ahol abbahagyta, továbbra is az európai kupaszereplés a céljuk, amire be kell vallani, jó esélyük is van.

A Palace-nak ilyen vérmes reményei már nincsenek, közelebb állnak a kieséshez, mint a nemzetközi kupaszerepléshez.

Ezek alapján egy sima meccs lenne várható, de a bukmékerek ezt nem teljesen így gondolják. A Brighton győzelmére a bet365 szakértői 2.05-öt, a Palace-ra 3.75-öt fizetnek. Azért az látszik, hogy a sirályokat esélyesebbnek tartják, de az a kettes feletti szorzó azért beszédes. Ja, a döntetlen 3.30.

Következzen a Crystal Palace – Brighton találkozó!

Crystal Palace

Ahogy arra számítani lehetett, a Crystal Palace a hétvégén – kulcsemberei nélkül – vereséget szenvedett az Old Traffordon. Nem úgy alakult azonban a meccs, ahogy gondoltuk, erről Casemiro gondoskodott. Végül szűken nyert a MU, 2-1-re, a vendégek gólját Jeffrey Schlupp rúgta.

Ezzel folytatódott Patrick Vieira mélyrepülése, a Crystal Palace minden idei mérkőzését vagy elbukta, vagy ikszeltek rajta. És mivel már eltelt egy hónap, lejátszottak hat meccset, ez már valóban egy válság kellős közepe.

Elkezdtek lecsúszni a bajnokságban, a felsőházas eredményük már csak a múlt, és most a 12. helyen állnak. 6-6-9 a mérlegük, és nem csak idegenben, hazai pályán is szenvednek.

Az utolsó győzelmüket októberben aratták a Southampton ellen, azóta kétszer kikaptak, kétszer ikszeltek.

Patrick Vieira lába alatt ég a talaj, és most sem várható, hogy könnyű mérkőzésük lesz az egészen jól játszó Brighton ellen, még akkor sem, ha a meccset a Selhurst Parkban fogják megrendezni.

Jó hír, hogy talán – és itt tényleg egy nagy talán van – visszatérhet a csapatba Joachim Andersen, a gárda kezdő belső védője, viszont Wilfried Zaha ezúttal sem lesz hadra fogható.

Szintén hiányozni fog James McArthur, Nathan Ferguson és Joel Ward.

A téli igazolás, Naouirou Ahamada és Albert Sambi Lokonga a MU ellen csak csereként lépett pályára, némi változtatás elképzelhető, Doucouré vagy Hughes helye sincs biztonságban.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Clyne, Richards, Guéhi, Mitchell – Doucouré, Hughes – Olise, Eze, Schlupp – Édouard

Egymás elleni meccsek:

Egyelőre még nem találtak időpontot a szeptember 17-re tervezett, ám elhalasztott őszi találkozójukra. Azért kellett halasztani, mert Angliában akkortájt a vasutasok sztrájkoltak, és az FA jobbnak látta – hosszas megbeszélések után -, ha más időpontra helyezik a meccset. Ami még nincs meg.

Szóval az utolsó meccs majdnem egy évvel ezelőtt volt a két csapat között. A Palace akkor a Selhurst Parkban szerzett pontot a Brighton ellen, a meccs 1-1-es döntetlent hozott.

Népszerű eredmény ez, az utóbbi időben ötből három meccsen is ezt érték el a felek. A másik két mérkőzést pedig a fővárosi csapat nyerte meg. A Brighton, szerepeljen akármilyen jól mostanában a bajnokságban, nagyon régen nyert a Palace ellen, 2019-ig kell visszamennünk az időben.

Vieiráék pályáján az utolsó öt meccs így alakult: Három döntetlen, egy vendégsiker, egy hazai győzelem.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.14.Premier League
brighton
1:1
crystal palace
Premier League
2021.09.27.Premier League
crystal palace
1:1
brighton
Premier League
2021.02.22.Premier League
brighton
1:2
crystal palace
Premier League
2020.10.18.Premier League
crystal palace
1:1
brighton
Premier League
2020.02.29.Premier League
brighton
0:1
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton

Roberto De Zerbi egy olyan edző, akivel nem lehet szórakozni. Hiába volt a csapat egyik legjobbja Leandro Trossard, miután az edző úgy látta, hogy a belga nem tesz meg mindent az edzéseken és a meccseken, hamar kitette őt a keretből, már nincs is ott, megvette az Arsenal.

Hiába akart menni Moises Caicedo, De Zerbi egyszerűen elutasította a kérést. Caicedo a tavaszt a Brightonnál fogja tölteni.

A módszer, a szigor láthatóan működik, mert a kezdeti gyengélkedés után a Brighton magához tért. És most ott vannak közvetlenül a Tottenham csapata mögött, akár még az Európa-liga is összejöhet számukra.

Ők a hétvégén nehéz, de fontos győzelmet arattak a Bournemouth ellen, a győztes gólt Mitoma Kaoru szerezte, aki nem először bizonyul nyerőembernek. Mérlegük most 10-4-6, öt pont a lemaradásuk a Spursszel szemben, és van két elmaradt meccsük.

Idegenben eddig 5-2-3-at értek el, ez szintén elég jó eredmény.

Alexis Mac Allister eltiltása után visszatérhet, és Moises Caicedo is a kezdőbe kerülhet, de Adam Lallana, Levi Colwill és Jakub Moder játékára nem számíthat majd a mester.

A várható kezdőcsapat:

Sánchez – Gross, Dunk, Webster, Estupinán – Caicedo – Mac Allister – March, Undav, Mitoma – Ferguson

Tippelde

Tippünk egyszerű, mint a mateklecke: Nyerni fog a Brighton. Jobb a forma, jobb a játékoskeret, a Palace-ból pedig fontos kulcsemberek fognak hiányozni.

Nem mondom, hogy gólokkal, de legalább eggyel többet fognak lőni Marchék.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.09 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső