Crystal Palace – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 21.
Crystal Palace
Teljesítmény:
N V D D V
  • Selhurst Park
  • December 26. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Fulham
Teljesítmény:
D V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második mérkőzésünk is ugyanúgy érdekesnek tűnik, mint az előző, és mint az ezután következő. Londoni rangadó lesz ez a nagyok árnyékában, vagyis Crystal Palace – Fulham. A vendégek újoncként előkelő helyen, a kilencedik pozícióban állnak, és Marco Silva legénységének feltett szándéka, hogy minimum ezt a helyet megőrzi. Nem lesz egyszerű feladat ez, hiszen a Premier League-ben nem könnyű a középmezőnyben végezni, főleg nem egy újonc csapatnak. A vendégek kerete tele van jobbnál jobb futballistákkal, de nem panaszkodhat a Palace sem.

Ők is ott vannak a tabella közepén, pontosan ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint mostani ellenfelük. Szóval igen, ez egy nagyon érdekes mérkőzés lesz. Formát tekintve határozottan jobban áll Patrick Vieira csapatának szénája, a Fulham a világbajnokság előtt nem igazán tudta gyűjteni a pontokat. Nekik határozottan jót tett, hogy jött a VB és vele együtt egy hónapnyi szünet, amikor lehetett rendezni a sorokat.

Az eddigi egymás elleni meccsek alkalmával nem rángatták szét az istrángot, de erről lentebb úgyis olvashattok majd. Akadnak kétségeim, hogy ez színvonalát tekintve valóban egy élvezetes mérkőzés lesz, de az alapanyag adott.

A fogadóirodák szorzóit elnézve, a formahanyatlás, a vendégjáték mind figyelembe lett véve, határozottan a hazaiakat támogatják a bukmékerek. A CP győzelme most 2.10-nél jár az Unibetnél, a döntetlen 3.65, míg a vendégsiker 3.45-ért fogadható.

Crystal Palace

Azt hiszem, hogy a csapat nagyjából belőtte saját magát a Premier League-ben. Patrick Vieira első évében a 12. helyen futott be, és most is ennek környékén vannak, konkrétan a 11. pozit foglalják el. Egészen hektikusan szerepeltek ebben az évben is, 14 mérkőzésük van (ellentétben a csapatok egy részével, akik már 15-nél járnak), ebből ötöt megnyertek, négyen ikszeltek, ötöt elveszítettek.

A formájuk a szünet előtt nem volt rossz, hiszen három mérkőzésüket megnyerték, és kétszer kaptak ki.

Az utolsó találkozón elért eredményes a szurkolókat kihozta a sodrából, hiszen az addig sereghajtó Nottingham Forest otthonában kaptak ki 1-0-ra. Ezzel a Forest elmozdult az utolsó helyről, de ez Londonban, pontosabban a Selhurst Parkban senkit sem érdekelt. Inkább az érdekelte őket, hogy a csapatuk nem ugrott előre, pedig előzhették volna a Brentfordot, a Fulhamet, a Chelsea-t, a Brightont, és beérhették volna a Liverpoolt is. Helyette maradtak a középmezőny közepén.

Gólok tekintetében az egyik legrosszabbul teljesítő együtte a CP, 14 meccsen 15-ször találtak a hálóba. Pedig olyan játékosok vannak elöl, mint Michael Olise, Odsonne Edouard, Jordan Ayew vagy Wilfried Zaha. Aki egyébként a Nottingham ellen kihagyott egy tizenegyest. És aki könnyen lehet, hogy már a télen elhagyja az együttest. Amennyiben nem sikerül a szerződését meghosszabbítani, úgy értékesíteniük kell a télen. A Bosman-szabály miatt ugyanis van lehetősége klubokkal tárgyalni, és a nyáron a legnagyobb értékét veszítheti el így a csapat anélkül, hogy egy fontot is kapnának érte. Érdeklődőkből nincs hiány, az elmúlt két hónapban az Arsenal, a Chelsea, a Barcelona, a Juventus és az AS Roma is szemet vetett az elefántcsontpartira.

Vissza a csapathoz! A CP pontjai kétharmadát otthon szerezte, négy mérkőzést nyertek meg, egyszer döntetlent játszottak és kétszer kikaptak.

A válogatott szünetben négy barátságos meccset játszottak, döntetlen a Botafogoval és a Trabzonsporral, aztán vereség a Napolitól, és a végén győzelem a Real Valladolid ellen.

Három játékos sérült, újdonság nincs, hiszen Nathan Ferguson, James McArthur és Christopher Richards nem most estek ki…

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell – Hughes, Doucouré, Schlupp – Ayew, Zaha, Eze

Egymás elleni meccsek:

Voltak azért jó meccseik a csapatoknak korábban, de azért nem minden esetben játszottak élvezetes találkozókat. Abszolút fölényben a Crystal Palace, akik – ha csak a tétmeccseket nézzük – ötből hármat nyertek meg, a másik két találkozó döntetlennel végződött.

Tavaly nem találkoztak, mert a Fulham másodosztályú volt, azt megelőzően viszont igen. A Selhurst Parkban tavasszal 0-0-át értek el, előtte a Craven Cottage-en 2-1-re nyert az akkor még Roy Hodgson által irányított Palace.

Amennyiben azt nézzük, milyen eredményeik voltak a CP otthonában, a helyzet egy kissé jobb. Igaz, itt már egészen régi mérkőzéseket is látunk, 2001-ben a Championshipben, 2004-ben a PL-ben meccseltek. A mérleg kiegyenlített, kétszer a hazaiak győztek, kétszer meg a vendégcsapat, döntetlen egyszer volt, tavaly.

Előző 5 meccs eredménye
2021.02.28.Premier League
crystal palace
0:0
fulham
Premier League
2020.10.24.Premier League
fulham
1:2
crystal palace
Premier League
2019.02.02.Premier League
crystal palace
2:0
fulham
Premier League
2018.08.11.Premier League
fulham
0:2
crystal palace
Premier League
2016.07.30.Barátságos Mérkőzés
fulham
3:1
crystal palace
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fulham

Számomra nagyon érdekes, ahogy épül fel a Fulham, másodosztályú csapatból váltak PL-együttessé, és idén úgy tűnik, tényleg megragadhatnak itt. Kellett ehhez egy jó edző, és jó játékosok, jó igazolások. Aleksandar Mitrovic eddig a másodosztályban fenomenális volt, de ahogy a Fulham első osztályba került, mintha elfelejtett volna futballozni. Idén ezzel nincs gond. Marco Silva láthatóan nagyon érti a dolgát, az újak között pedig vannak igazán értékes, jó játékosok, mint mondjuk Joao Palhinha vagy Andreas Pereira.

A Fulham kicsit fáradttá vált novemberben, úgy tűnt, nekik nagyon kellene az a szünet, amit a VB miatt meg is kaptak. A bajnokságot úgy zárták le, hogy az utolsó három meccsükön egy pontot gyűjtöttek csak, előbb ikszeltek az Evertonnal, majd kikaptak a két manchesteritől, a Citytől és a Unitedtól is. A vereségeket nem kell szégyellni, de a liverpooli iksz egy kicsit ciki…

Jelenleg a kilencedik helyen állnak, de ha így folytatják, nagyon hamar hátrébb csúszhatnak, köztük, és a kiesőhelyen álló Nottingham között hat pont a különbség összesen…

A felkészülés során csak egy West Ham elleni barátságos meccset játszottak, ami 1-1 lett.

Több játékosa is a VB-n volt Silvának, de vélhetően mindenki hadra fogható lesz közülük, így ott lehet a pályán Aleksandar Mitrovic, Joao Palhinha, Tim Ream, Kevin Mbabu és Daniel James is.

Kenny Tete és Harrison Reed legutóbb a sárga lapjai miatt hiányzott, Manor Solomon bemutatkozása közel van, a jövő év elején az izraeli játékos pályára léphet, míg Neeskens Kebano visszatéréséről nincs információ.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Tete, Diop, Ream, Robinson – J. Palhinha, Reed – Reid, Pereira, Willian – Mitrovic

Tippelde

Reed, Tete és Mitrovic visszatérése kihúzhatja a bajból a Fulhamet. Szükség is van a pontokra, mondom, közel a kiesőhely, még úgy is, hogy alapvetően a felsőházba tartozik a gárda.

A Palace hazai pályán elég erős, ebből kisülhet egy jó meccs is. Mindkét féltől gólt várunk, mellette a döntetlen tűnik jó tippnek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.78 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső