Brentford – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 21.
Brentford
Teljesítmény:
D V N V D
  • Brentford Stadium
  • December 26. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon egy kicsit visszafogottabb lesz a műsor, de aggodalomra semmi ok, csak kicsit le vagyunk maradva a karácsonyi nagybevásárlással, szóval kell egy kis szusszanás. A VB miatt eddig nem igazán volt időnk. Meg különben is, a hétvégén mindenki karácsonyozni fog, még a játékosok is, meg ti is meg mi is, és hétfőn kezdődik a Boxing Day. Teljes angol első- és másodosztályú meccseket rendeznek, mi pedig minél többről szeretnénk írni. Nem tudom, mennyi fog beleférni, azt tudom, hogy a mai napon három. Aztán menni kell vásárolni…

Egyhónapos szünet után tér vissza a Premier League, a világ talán legerősebb bajnoksága. Hozzá kell tennem, lesznek még spanyol meccsek is a jövő héten, terveink szerint arról is beszélni fogunk. De most egyelőre maradjunk a PL-nél és a Brentford – Tottenham mérkőzésnél. Ami első pillantásra sima kettesnek tűnik. A Tottenham ott mozog az élbolyban, van egy erős csapatuk, egy jó edzőjük, és szeretnék végre levetkőzni ezt az örök vesztes kabátot magukról. A VB előtti utolsó fordulóban közeledni tudtak egy kicsit a második helyen álló Manchester Cityhez, minden bizonnyal a játékosok fel vannak dobva. Ki ezért, ki azért.

No de miért is tudott a Tottenham közeledni a Manchester Cityhez? Azért, mert a Brentford megverte őket idegenben. Nem kis szó, nem sokan képesek pontokat szerezni Pep Guardioláék otthonában, a méheknek viszont ez sikerült.

Ez azonban a fogadóirodák számára semmit nem számított. A szorzók még így is a Tottenham mellett szólnak, a bet365 1.95-öt fizet a vendégekre, 4.00-át a hazaiakra, és 3.40-et a döntetlenre.

Brentford

Thomas Frank együttese tavaly a Premier League legüdébb színfoltja volt. A Brentford korábban soha nem volt az első osztályban, felkerülésüket követően viszont olyan jól játszottak, hogy maradtak idénre is. Méghozzá gond nélkül érték el ezt. És idén is hozzák azt a játékot, amit megszokhattunk tőlük, nem hiszem, hogy aggódni kell azért, kiesnének a méhek.

Más miatt viszont kell aggódni, és ez Ivan Toney esete. Friss hír, hogy az angol válogatottba is bekerülő támadó ellen nyomozást indítottak – hét hónapig tartott összesen ez a nyomozás -, mivel felmerült a gyanúja a fogadási csalásnak. Mint kiderült, a csatár 2017 és 2021 között legalább 250 találkozóra fogadott, ami a profi játékosok számára tiltva van. Annyi már kiderült, Toney egyszer sem fogadott a saját csapatának vereségére, ergo a bundázást nagyjából ki lehet zárni, azonban így is komoly eltiltás lehet az ügy vége. És mivel Toney ebben a szezonban már tíz gólnál jár, és a Brentford legfőbb gólvágója, ez nagy hatással lehet a csapat szereplésére is.

Amely idén – eddig – 19 pontot gyűjtött, és ott vannak a 10. helyen. Elég közel van (egy győzelemre) a hatodik helyen álló Liverpool, tehát a mostani idényben akár még bátrabb terveik is lehetnek. A VB előtt épp a Manchester City otthonában tudtak győzni, az említett Ivan Toney volt az, aki két góljával a csapatát győzelemre segítette. A második – három pontot érő – találatát a 98. percben lőtte, nem volt tehát unalmas a találkozó.

A Brentford idén a döntetleneket gyűjti nagyon, nincs egy csapat sem, amely többet ikszelt volna a méheknél. Hét alkalommal osztoztak meg a pontokon, négyszer nyertek és négyszer veszítettek.

Hazai pályán a mérleg 3-3-1.

A világbajnokság alatt a csapat három mérkőzést játszott, kikaptak a francia másodosztályban levő Bordeaux-tól, aztán a Celta Vigotól is, a harmadik találkozón 2-2 lett az eredmény a Wolfsburg ellen.

Nincs játékos, aki esetleg a hosszú VB-szereplés miatt nem játszhat hétfőn, aki meghívót kapott, már mind a csapattal készül.

És az is előfordulhat, hogy Frank teljes csapattal mehet neki a Spurs elleni mérkőzésnek. A hírek szerint minden sérültje bevethető állapotban lesz, így lehet az alábbi játékosokkal is számolni: Kristoffer Ajer, Shandon Baptiste, Pontus Jansson, Thomas Strakosha, Aaron Hickey. Ez azonban még egyáltalán nem biztos, ha egészségesek is lesznek, nem feltétlenül akarja majd a mélyvízbe dobni őket a dán.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Zanka, Pinnock, Mee – Roerslev Rasmussen, Onyeka, Janelt, Jensen, Henry – Mbeumo, Toney

Egymás elleni meccsek:

Két mérkőzés, mióta a Brentford először feljutott a Premier League-be. Ezt megelőzően is voltak meccseik, de annak már húsz éve, a Ligakupában találkoztak négyszer, ezen meccsek kzöül hármat is megnyert a Tottenham, egyszer döntetlent sikerült elérnie a Brentfordnak.

Aztán abban az évben, amikor felkerült a Brentford, megint volt egy Ligakupa-meccs, azt is behúzták Kane-ék, a bajnokságban eddig kétszer találkoztak. Tavaly. Az első találkozót szokásosan 2-0-ra nyerte meg Antonio Conte együttese, a tavaszi visszavágón viszont 0-0 lett az eredmény.

Eddig tehát volt hét meccsük, melyek közül ötöt a Tottenham nyert meg, kettőn pedig iksz lett az eredmény. Ez azt jelenti, hogy a Brentford még egyetlen alkalommal sem tudott győzni. A méhek eredménye otthon: Három meccs, két döntetlen, egy vereség.

Előző meccs eredménye
2022.04.23.Premier League
brentford
0:0
tottenham
Premier League
2021.12.02.Premier League
tottenham
2:0
brentford
Premier League
2021.01.05.Angol Ligakupa
tottenham
2:0
brentford
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Biztos lesz néhány kellemetlen pillanat majd a Tottenham öltözőjében, miután mindenki visszatér a világbajnság utáni szünetéről. Hugo Lloris és Cristian Romero egymás ellen játszottak finálét, és csak az egyikük örülhetett…

Hamarosan teljessé válik Antonio Conte kerete, bár az említett játékosok szereplésére valószínűsíthetően nem lehet majd számítani. De mielőtt a keret tagjait megnéznénk, lássuk, hogyan szerepelt eddig a Tottenham. Röviden, egész jól.

A londoniak ugyan képesek váratlan helyen vereségbe szaladni, de a szezon során már kilenc győzelmet arattak, és 29 ponttal a negyedik helyen állnak. Egy pontra vannak a dobogó alsó fokától, háromra a másodiktól.

A legutóbbi fordulóban (november elején) a Leeds United együttesét fogadták, és egy egészen kiváló mérkőzésen végül nyerni is tudtak. Változatos mérkőzés volt, a Leeds háromszor is vezetést tudott szerezni, mégis kikaptak. Hazai csapat játékosai közül betalált Harry Kane, Ben Davies és Rodrigo Bentancur, utóbbi kétszer a hajrában, emiatt sikerült nyerni.

Az együttes idegenben kevésbé erős, 3-2-2-vel állnak, ami azért… nem kiemelkedő. És ha a Spurs szeretne a bajnoki címért hajtani, akkor ennél több kell.

A csapat több játékosa is megjárta a világbajnokságot, Lloris és Romero mellett Höjbjerg, Bentancur, Perisic, Kane, Son és Richarlison is. Én úgy hiszem, a francia és az argentin játékos mellett a horvát nem áll majd Conte rendelkezésére hétfőn a hosszúra nyúlt világbajnoki szereplés miatt.

De ott van még Rodrigo Bentancur és Richarlison esete. Mindketten sérültek (ahogy Ben Davies és Ryan Sessegnon is), és elvileg ebben az évben már nem léphetnek pályára.

Így Conte számára a védelem összeállítása okozza majd a legnagyobb gondot. Clément Lenglet mellett még Eric Dierre és Davinson Sánchezre számíthat. Másra nem igazán. Esetleg Yves Bissoumát lehet hátrébb rendelni.

A várható kezdőcsapat:

Forster – Sánchez, Lenglet, Dier – Emerson Royal, Höjbjerg, Skipp, Perisic – Kulusevski, Kane, Son

Tippelde

Nincs a legjobb állapotában a Tottenham, ez esélyt teremthet a Brentford előtt. Véleményem szerint ezzel az eséllyel élni fognak a méhek, és legalább egy pontot otthon tartanak. Sebezhető ez a Spurs, az ilyen lehetőségeket ki kell használni.

Gólok tekintetében nem várok semmi kiugróra, szerintem két és fél gól alatti eredmény várható.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.98 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.03 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső